Apparaat Sales: Beste apparaten deals in januari 2021


Laatst gewijzigd
16 januari 2021

Is uw hoofd aan het tollen bij het zoeken naar de beste toestelverkoop? Wist u dat u in aanmerking kunt komen voor extra besparingen buiten wat u op het prijskaartje ziet?

Daarom hebben wij deze gids samengesteld om u te helpen u te concentreren op de beste beschikbare producten en ten volle te profiteren van de daaraan verbonden aanbiedingen. Van kortingen tot seizoensgebonden promoties en alles daartussenin, wij begeleiden u bij het budgetteren van uw nieuwe toestellen, los van de ticketprijs. Dit omvat ook overwegingen zoals levering, installatie en opruimingskosten.

Wij hebben het internet afgestruind om de beste uitverkoop te vinden – of de deal nu van ons komt of van een grote winkelketen. Welk type toestel u ook zoekt, wij hebben het zware werk gedaan zodat u gemakkelijk een model kunt vinden dat aan uw behoeften en budget voldoet.

Dus wat is een goede deal? Wij definiëren een deal als een product met een laag promotieprijskaartje en extra kortingen. Samen moet de totale prijs voor het toestel overtuigend zijn, zelfs in vergelijking met budgetmodellen.

Januari is meestal niet de beste maand om deals te vinden voor toestellen. Als u een krap budget hebt en geen haast om een kapot product te vervangen, kan het zinvol zijn om een paar maanden te wachten om de beste aanbiedingen voor apparaten te krijgen. Toch konden we voor elk van de grote apparatencategorieën nog een aantal geweldige uitverkopen vinden.

Vaatwasser Deals

Hoewel de meeste fabrikanten de maand vrij nemen voor vaatwasmachine promoties, zijn er nog steeds een aantal geweldige aanbiedingen beschikbaar van Samsung vaatwasmachine lineup.

Onthoud wel dat deze vaatwassers niet de modellen zijn die we normaal gesproken op onze ranglijst van beste vaatwassers zouden zetten. Maar ze zijn een goede deal vanwege de actieprijs.

De Samsung DW80R5060UG is geprijsd op $649 tot 20 januari. Dit is een daling van $ 155,10 (19%) van zijn normale straatprijs van $ 804,10. Sommige detailhandelaars tonen de prijsdaling ten opzichte van de MSRP van 899 dollar (een prijs die niemand betaalt) om de prijsdaling dramatischer te doen lijken.

De Samsung DW80R2031US is gewoonlijk niet een product dat bovenaan onze lijst staat vanwege het hoge geluidsniveau (55 dB) en de voornamelijk plastic kuip. Samsung heeft echter veel marketing achter dit product gestoken en de prijs tot 20 januari verlaagd tot 471 dollar. Denk eraan – de beste plaats om dit product te kopen is een grootwinkelbedrijf, aangezien zij nauw samenwerken met Samsung en een heleboel modellen in hun voorraad hebben.

De Samsung DW8 950US is onze laatste keuze, omdat het het beste model uit de Samsung line-up is. Deze afwasautomaat is ultrastil met 39 dB en zit boordevol reinigings- en comfortfuncties. Samsung biedt dit model aan voor $799 met een grote promotionele korting van $239,10 (22%) op zijn normale straatprijs van $1029,10.

Dealers wasmachine en droger, voorlader

Deze maand hebben we geweldige aanbiedingen gevonden voor Samsung en LG wasmachines en drogers. Deze budgetvriendelijke wasmachines hebben misschien niet onze beste wasmachinelijst gehaald, maar het zijn waardige opties voor uw huis.

De Samsung WF45T6200AW is onze eerste keuze, geprijsd op $703 (normaal $849). Deze geeft u een besparing van $146 (of 17%). Deze stoomreiniger met wifi-functie kan uw kleding zelfs in minder dan 30 minuten wassen met de snelwasmethode. Met de promotie is dit model een betere deal dan de budgetmodellen die Samsung aanbiedt.

De LG WM3400CW is een andere geweldige front-load wasmachine die momenteel geprijsd op $ 699 tot 27 januari. Dit is een daling van $96 (%12) van zijn normale straatprijs van $795. U ziet LG en sommige grootwinkelbedrijven dit aanprijzen als een besparing van 22%. Dit komt echter omdat zij de MSRP van 899 dollar (de prijs die niemand betaalt) als uitgangspunt nemen. De enige functie die de WM3400 mist, is stoom voor het reinigen van de wasmachine en de bijbehorende droger.

Als er problemen zijn met de verkrijgbaarheid van een Samsung wasmachine en droger zoals de WF45, overweeg dan de WF45R6100AW. Dit is een geweldige wasmachine voor hetzelfde prijspeil van $703, wat een daling is ten opzichte van de straatprijs van $804. Dat is ongeveer $100 besparing (of 12%).

Deals bovenlader wasmachine en droger

Als u op zoek bent naar een bovenlader, hebben we geweldige opties van LG en GE gevonden. We hebben geen Samsung bovenlader opties opgenomen omdat de Samsung WA50R5200AW normaal verkocht wordt voor $714. Omdat hij nu op $683 staat, heeft Samsung in deze categorie niet veel bespaard.

Deze LG wasmachine, bekend als het WT7100CW model, is momenteel in de aanbieding voor $699 tot 27 januari. De normale straatprijs is $795, geeft u $96 aan besparing (of 12%). Deze betrouwbare toplader wasmachine zit boordevol geweldige functies, zoals wifi-connectiviteit, en kan worden gecombineerd met een niet-stoomdroger.

We vonden ook een geweldige deal op de LG WT7300CW, die is genoteerd voor $ 799 tot 27 januari. Dit model kost gewoonlijk 895 dollar, wat betekent dat deze deal u 96 dollar (of 11%) bespaart. Deze bovenlader met grote capaciteit (5 kubieke meter) heeft een supersnelle expresscyclus van 30 minuten. Het gaat samen met een niet-stoomdroger.

We hebben ook de GE GTW465ASNWW opgenomen, dit is een traditioneel roerwerkmodel met een dagprijs van $650.

Koelkast Deals

Wat koelkasten betreft, hangen de beschikbare aanbiedingen grotendeels af van het type koelkast dat u zoekt. De laagste prijzen vindt u meestal bij modellen met een topvriezer. Over het algemeen zult u echter minder aanbiedingen vinden voor dit type koelkast, omdat ze meestal verkrijgbaar zijn tegen een alledaagse lage prijs.

Met een side by side koelkast zal het ook moeilijk zijn om grote deals tegen te komen, hoewel de prijzen wel een beetje schommelen gedurende het jaar. Als u op zoek bent naar een koelkast met openslaande deur, zult u veel meer aanbiedingen vinden.

We vonden bijvoorbeeld de Samsung RF28T5001SR beschikbaar voor $1704 tot 20 januari. In het verleden, hebben we dit model zien zakken tot slechts $1300. Hoewel we niet weten wat de prijs van deze koelkast in februari zal zijn, verwachten we een verdere prijsverlaging.

P.S. – U hebt ook twee keuzes wat betreft de diepte van uw koelkast: aanrechtdiepte versus standaarddiepte. Dit betekent dat exact dezelfde koelkast in twee verschillende varianten verkrijgbaar is. Hoewel modellen met tegendiepte kleiner zijn, zijn ze aanzienlijk duurder dan hun tegenhangers met standaarddiepte.

Recentelijk zijn fabrikanten begonnen met het maken van 4-deurs koelkasten. Hieronder staan de huidige aanbiedingen.

Fornuis en kachel Deals

Fornuizen zijn er in twee varianten: gas en elektrisch. Gemiddeld is de elektrische versie van hetzelfde fornuis altijd zo’n 1000 dollar goedkoper dan de gasversie. Wanneer fabrikanten reclame maken, richten zij zich daarom altijd op de goedkopere elektrische fornuizen, in plaats van op gasfornuizen. Wij hebben een mix van aanbiedingen voor elektrische en gasfornuizen samengesteld om u te helpen het beste fornuis voor uw huis te vinden.

Het model NX6 511SS van Samsung is een goed voorbeeld van hoe u meerdere deals op elkaar kunt stapelen om uw totale besparing te verhogen. Deze reeks is geprijsd op $1499 tot 20 januari. Dit is een daling van $205 van zijn oorspronkelijke prijs van $1704. Dit model heeft echter ook een korting van $100 die u kunt gebruiken bij de installatie, waardoor de totale kosten dalen tot $1399. Hoewel de actieprijs in februari lager kan uitvallen, kan deze korting slechts tot 31 januari worden gebruikt.

Samsung biedt ook een kleine, $15 prijsdaling op het NE59R4321SS model. Momenteel, kunt u deze reeks kopen voor $699 in plaats van de oorspronkelijke $714.

Over the Range microgolf Deals

Over het bereik magnetrons hebben de neiging om meer te kosten dan andere soorten magnetrons. Toch zijn ze de investering waard, omdat ze de functionaliteit van zowel een magnetron als een afzuigkap combineren.

Waarom bevelen wij producten van andere handelaars aan?

Hoewel onze best of rankings als een goed uitgangspunt dienen, moeten we onze aanbevelingen vaak afwegen tegen budgettaire overwegingen en beschikbaarheid. Het is ook altijd een goed idee om de prijzen van verschillende handelaars te vergelijken alvorens een definitieve beslissing te nemen.

Op dit moment verzenden wij alleen toestellen naar het New York en New Jersey metrogebied. Dus als u zich buiten het driestatengebied bevindt, verwijzen wij u door naar een handelaar die wij vertrouwen om u te helpen aan de toestellen die u nodig hebt.

Toen we Designer Appliances in 2008 opstartten, verstuurden we in het hele land. We realiseerden ons echter al snel dat apparaten het beste ter plaatse verkocht, geleverd en onderhouden kunnen worden. Daarom hebben we onze focus verlegd naar het bieden van een geweldige showroom ervaring. Zo kunnen wij vertragingen bij langeafstandsleveringen voorkomen en schade beperken (een onvermijdelijk neveneffect van het verzenden van zware artikelen) in een streng gecontroleerde toeleveringsketen.

Grootwinkelbedrijven zoals Home Depot en Lowes zijn de marktleiders voor apparaten. Alleen al hun omvang en marketingkracht trekt fabrikanten naar zich toe, in plaats van naar plaatselijke apparatuurwinkels. Daarom is het zo belangrijk om seizoensuitverkopen en prijsdalingen te vergelijken met het aanbod in de grote warenhuizen, zodat u een volledig beeld krijgt van het promotielandschap.

Waarom zijn de prijzen van apparaten bij de verschillende verkopers gelijk?

Heb je je ooit afgevraagd waarom apparaten in verschillende winkels dezelfde prijs hebben? Dit is het gevolg van de prijsstrategie van de fabrikanten om gelijke concurrentievoorwaarden te handhaven voor detailhandelaren en klanten. Fabrikanten ontdekten dat een winkelervaring zoals bij een luchtvaartmaatschappij gewoon niet werkt voor de apparatensector. Daarom stelden zij voor de gehele sector geldende prijsnormen vast.

Laten we eens uiteenzetten wat een aantal van de industrie termen betekenen. MSRP staat voor de aanbevolen verkoopprijs van de fabrikant. Dit is de prijs die de fabrikant voorstelt aan detailhandelaren om een prijsstandaard te creëren. Niemand betaalt deze prijs echter. De straatprijs van een toestel is meestal de MAP-prijs. MAP staat voor “minimum geadverteerde prijs” en verwijst naar de laagste prijs die detailhandelaars voor een toestel mogen vragen.

Wanneer grootwinkelbedrijven reclame maken voor grote uitverkopen (zoals 30% korting), berekenen zij de besparingen gewoonlijk op basis van de maximumverkoopprijs. Hoewel deze methode niet onjuist is, is het geen goede indicatie van een grote deal. Wij beschouwen een goede deal als een prijsverlaging ten opzichte van de MAP-prijs.

Sidenote: Om MAP/MSRP in context te plaatsen, denk aan een Apple product. Als je een nieuwe iPhone koopt, is de prijs hetzelfde, of je hem nu bij Best Buy of bij de Apple Store koopt. Dit komt omdat Apple kan bepalen voor welk bedrag de iPhone in de detailhandel wordt verkocht om zo een prijsstandaard voor verschillende detailhandelaren te creëren. Hetzelfde geldt voor veel fabrikanten van apparatuur.

Hoe te besparen als de prijzen vergelijkbaar zijn: Kortingen

Je kunt kortingen zien als bonnen in de kruidenierswinkel. Kortingen maken een groot verschil in de uiteindelijke prijs die u betaalt voor uw toestellen. Als u een budget hebt, raden wij u aan uw aankoop zorgvuldig te plannen rond de beschikbare kortingen.

Zoals we hierboven al zeiden, variëren de prijzen van apparaten niet veel. U kunt echter in aanmerking komen voor kortingen, afhankelijk van het product dat u kiest en waar u uw aankoop doet.

Kortingen zijn speciale besparingen die door fabrikanten worden aangeboden. In tegenstelling tot een uitverkoop, wordt een korting gegeven nadat u uw aankoop hebt gedaan. Als een product bijvoorbeeld een korting van $200 heeft, ontvangt u een cheque van $200 nadat u de koopwaar hebt ontvangen.

Waarom geven fabrikanten kortingen? Kortingen stellen fabrikanten in staat een gerichte reeks producten te promoten en tegelijk het winkelende publiek te bevoordelen. Bovendien zijn de installatiekortingen bedoeld om u extra speelruimte in uw budget te geven voor het geval u aanpassingen aan uw woonruimte moet uitvoeren om het apparaat te kunnen installeren.

Er zijn een aantal verschillende soorten kortingen, waaronder mail-in, instant, gratis item, energie, recycling van apparaten, nationale, en inkoopgroep kortingen. Laten we eens uiteenzetten wat elk van deze kortingen betekent en hoe u ervoor in aanmerking kunt komen.

Verzendingsbonnen

Mail-in rebates zijn de populairste vorm van korting. Deze kortingen werden gewoonlijk gegeven na het fysiek opsturen van een ontvangstbewijs en een aanvraagformulier naar het bedrijf. De meeste mail-in kortingen zijn nu echter digitaal, zodat u uw aanvraag online kunt indienen. Er zijn twee verschillende soorten mail-in kortingen – per stuk en per pakket.

Met een korting voor één artikel krijgt u een bepaald bedrag terug na aankoop van één apparaat. Met een pakketkorting krijgt u geld terug na aankoop van meer dan één toestel bij een bedrijf. Veel fabrikanten van apparatuur bieden bijvoorbeeld kortingen op keukenpakketten, waarbij u meerdere artikelen voor een lagere prijs kunt kopen.

onmiddellijke kortingen

Onmiddellijke kortingen zijn meer als een onmiddellijke korting. Sommige bedrijven geven u bijvoorbeeld een afzuigkap met 50% korting als u die samen met een fornuis koopt. Met andere woorden, u betaalt minder voor het product door in aanmerking te komen voor de promotie. In dit geval is er geen wachttijd om de korting te ontvangen.

Gratis productkortingen

Hebt u ooit een advertentie gezien waarin een gratis pannenset wordt aangeboden bij de aankoop van een fornuis? Dit staat bekend als een gratis productrestitutie. Nadat de korting is ingediend, ontvangt u een gratis product bij uw apparaataankoop.

Energieverlagingen

Iedereen profiteert wanneer apparaten energie-efficiënter zijn. Om hierbij te helpen, werken staten, fabrikanten en lokale energiebedrijven samen om nieuwe energie-efficiënte toestellen te promoten.

Om nieuwe toestellen te stimuleren, krijgt u een bepaald bedrag terug na aankoop van modellen die voldoen aan de door de overheid opgelegde milieuvoorschriften. Daarom is het een goed idee om de website van uw plaatselijke energiebedrijf te raadplegen voor energiekortingen.

Recyclingrestitutie voor apparaten

Afhankelijk van waar u woont, kunt u in aanmerking komen om geld terug te krijgen voor het recyclen van oude apparaten. Plaatselijke gemeenten hebben vaak programma’s waarbij ze iemand sturen om uw oude apparaat op te halen. In ruil daarvoor ontvangt u een cheque voor de juiste recycling van het apparaat.

Nationale kortingen

Nationale kortingen worden rechtstreeks door de fabrikanten van de toestellen aan hun klanten aangeboden. Deze kortingen worden zowel bij onafhankelijke als bij grote winkelketens aangeboden.

Kopersgroep Kortingen

Een inkoopcombinatie is een coöperatie van kleine, onafhankelijke apparatuurwinkels. Deze winkels bundelen hun inkoopkracht om te kunnen concurreren met grootwinkelbedrijven zoals Lowes, Home Depot en Best Buy. Inkoopgroepkortingen zijn meestal alleen beschikbaar bij kleine detailhandelaren.

Een bonus van dit type korting? Als er zowel een nationale korting van de fabrikant als een korting van een regionale inkoopgroep is, kunt u deze gewoonlijk combineren voor extra besparingen.

Wanneer is de beste tijd om toestellen te kopen?

Toestellen zijn een grote investering, dus het is verstandig om te wachten op de beste aanbiedingen. Als uw koelkast het onverwachts begeeft, is het natuurlijk niet realistisch om te wachten op een seizoensaanbieding om een nieuwe te vinden. Maar als u gewoon overweegt om een nieuw model te kopen, kan het de moeite waard zijn om wat onderzoek te doen.

Maar wanneer kunt u de beste toestelverkoop verwachten? Meestal vindt u de beste aanbiedingen rond vakantieweekends. Hier zijn de data waarop u de beste toestelverkoop in 2021 kunt verwachten:

Vakantie Data
Minderjarige verkoop MLK-dag Sparen van 9 tot 24 januari
Kleine verkoop President’s Day Sparen van 6 tot 21 februari
Gematigde Sparen Gedenkdag Sparen van 15 mei tot 6 juni
Beste Aanbiedingen Onafhankelijkheidsdag Sparen van 19 juni tot 11 juli
Beste Aanbiedingen Dag van de Arbeid Sparen van 21 augustus tot 12 september
Kleine verkoop Columbusdag Sparen van 3 tot 17 oktober
Beste Aanbiedingen Zwarte Vrijdag Sparen van 6 november tot 5 december
Matige besparing* Kerstmis Sparen van 11 december tot 2 januari

Wij raden u aan om aan het begin van elke periode te kopen om te voorkomen dat de toestellen uitverkocht zijn voordat u de kans krijgt om uw aankoop te doen.

Bespaar meer via 0% financiering

Omdat apparaten grote uitgaven zijn, kan het de moeite waard zijn om naar financiering te kijken. Zo kunt u bijvoorbeeld een nieuw keukenpakket over een periode van 12 maanden betalen in plaats van alles vooraf te betalen. Meestal vindt u 0% JKP gedurende 6 tot 12 maanden. Tijdens seizoensgebonden promoties, zoals Black Friday, bieden sommige fabrikanten zelfs 0% APR voor maximaal 18 maanden.

Bijkomende prijsoverwegingen: Installatie, verzending, garanties

Naast het eigenlijke toestel zijn er nog verschillende andere kosten waarmee u rekening moet houden bij de aankoop van uw toestellen. Deze omvatten zaken als installatie, verzending en garanties.

Installatie

Wat budgettering betreft, wordt installatie vaak over het hoofd gezien. De installatie is een aparte, maar belangrijke kostenpost. U wilt er zeker van zijn dat u met een gekwalificeerde installateur werkt, om de best mogelijke resultaten te garanderen. Daarom moet je “gratis installatie” altijd in vraag stellen.

In feite geven wij geen korting op de installatie, omdat wij alleen gecertificeerde installateurs in dienst nemen. Zo haalt u het maximum uit uw toestellen en voorkomt u problemen in de toekomst.

Verzending

Zoals we al zeiden bij de installatie, krijg je waar je voor betaalt in termen van verzending. Wij raden u aan geen gratis verzending te beloven, omdat er geen garantie is dat uw toestellen tijdens het vervoer goed verzorgd zullen worden. Toestellen zijn een investering, en daarom wilt u uw investering tijdens elke fase van het proces kunnen beschermen.

Garanties

Wanneer u verschillende modellen toestellen vergelijkt, moet u altijd rekening houden met de garanties. Als er twee modellen van vergelijkbare kwaliteit zijn, raden wij altijd aan te kiezen voor het model met de beste garantie. Sommige fabrikanten bieden echter ook uitgebreide garanties tegen een meerprijs. Als u van plan bent een uitgebreide garantie aan te schaffen, moet u daarvoor ruimte in uw apparatuurbudget inruimen.

Manieren om te winkelen voor toestellen

Klaar om te beginnen winkelen voor nieuwe toestellen? U kunt een paar verschillende opties overwegen, waaronder online winkelen, in de winkel, ter plaatse, of bij een grootwinkelbedrijf. Laten we beginnen met de voor- en nadelen van elke optie te bespreken.

Online vs. in de winkel

In een wereld waar je zowat alles online kunt kopen, lijkt het misschien logisch om ook online te winkelen voor toestellen. Maar is het beter om toestellen online of in de winkel te kopen?

De gemiddelde apparatenwinkel verkoopt meer dan 20.000 verschillende producten. Omdat het onmogelijk is elk product in een showroom te tonen, bieden velen zowel online als fysieke opties aan.

Hier bij Designer Appliances bieden wij het beste van beide werelden, zodat u online of persoonlijk in een van onze showrooms in New Jersey kunt winkelen. Wij selecteren zorgvuldig een groot aantal van de beste toestellen en tonen ze in realistische decors. Door langs te komen in een van onze showrooms, kunt u tal van ideeën opdoen over hoe u uw huis zo kunt inrichten dat het het beste bij uw apparatuurkeuze past.

Online winkelen: Het mooie van online winkelen is dat er een oneindig aantal opties binnen handbereik is. U kunt toestellen vinden in zowat elke prijsklasse, stijl en merk dat u zich maar kunt indenken. Dit kan echter gemakkelijk leiden tot overbelasting met informatie. En zonder iemand om u te begeleiden in het proces, kunt u overweldigd raken door het aantal beschikbare keuzes.

Sommige klanten geven de voorkeur aan een onpersoonlijke winkelervaring. Als u precies weet welke apparaten u wilt, is dit misschien perfect voor u! Maar als u de hulp van een opgeleide professional wilt, is winkelen in de winkel de beste manier.

Winkelen in de winkel: Er gaat niets boven persoonlijk winkelen voor toestellen. In fysieke winkels kunt u de apparaten die u overweegt in de praktijk bekijken op een manier die niet mogelijk is via een computer. U krijgt ook het voordeel van een getrainde expert die u op weg helpt.

Maar niet alle winkelervaringen zijn gelijk. In feite zult u verschillende ervaringen krijgen bij zowel kleine apparatenwinkels als grote detailhandelaars.

Wanneer u een plaatselijke winkel zoals Designer Appliances binnenstapt, kunt u verwachten dat u begroet wordt door een lid van het verkoopteam dat er alles aan doet om u te helpen de juiste apparatuur te vinden voor uw unieke behoeften en levensstijl. U kunt toestellen live uittesten, het verschil voelen tussen verschillende afwerkingen en deskundige kennis opdoen over de beste merken op de markt. Onafhankelijke detailhandelaren bieden vaak kortingen aan om te concurreren met de kortingen die grotere winkels bieden.

Wanneer u bij een grootwinkelbedrijf voor apparaten koopt, winkelt u waarschijnlijk samen met tientallen andere mensen. Hoewel getrainde verkopers er zijn om u op weg te helpen, krijgt u niet dezelfde, persoonlijke ervaring die u in een kleinere, onafhankelijke winkel zou krijgen. Soms zult u zien dat deze winkeliers kortingen geven bij betaling met een klantenkaart. Deze prijzen zijn echter in evenwicht met de prijzen bij onafhankelijke detailhandelaars, na kortingen.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 13 januari 2021. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts