9 beste centrifugale juicers van 2021 – beoordelingen, topkeuzes en gids


Juicing is een geweldige manier om voedingsstoffen uit je eten te halen om een gezonde, lekkere drank te maken. Natuurlijk zijn die voordelen alleen de moeite waard als je een grote centrifugale sapcentrifuge kunt vinden zonder dat het proces zo stressvol is dat je het sap meer dan ooit nodig hebt.

Online shoppen kan een lastige zaak zijn, maar we hebben stappen ondernomen om het zo eenvoudig mogelijk te houden. Onze lijst met de beste centrifugale sapcentrifuges van 2020 maakt het gemakkelijk om geweldige opties te vinden. Plus, onze beoordelingen laten de goede en slechte kwaliteiten van elk zien, zodat u precies weet wat u krijgt voordat u koopt.

We hebben ook een kopersgids, zodat u meer te weten kunt komen over deze geweldige machines en weloverwogen beslissingen kunt nemen, zelfs als u nog nooit een sapcentrifuge heeft gehad.

Onze favoriete modellen in 2021

De 9 Beste Centrifugale Juicers

1. Breville 800JEXL Centrifugaal Juicer – Best Overall

 

De Breville 800JEXL Juice Fountain Elite is een van de beste centrifugale sapcentrifuges op de markt. Hij verdient de eerste plaats op onze lijst dankzij zijn krachtige 1000-watt motor. Dat zet het op één lijn met wat gereedschap in je garage als het op stroom aankomt. Er zijn twee snelheden waarmee u de machine kunt optimaliseren voor bladgroenten of harder fruit en groenten. Met de enorme drie-inch voederbuis kunt u hele vruchten en groenten in de mand laten vallen voor een eenvoudige sapbeurt. Als je niet hoeft te knippen, bespaar je veel tijd.

Nog beter, het merendeel van de onderdelen in deze sapcentrifuge is vaatwasmachinebestendig. Als u op zoek bent naar een model dat zijn kracht zal gebruiken om fruit en groenten te versnipperen om hun inherente voedingsstoffen te ontgrendelen, en dan hebben gemakkelijk op te ruimen, dit is de een voor jou. Het is niet de beste manier om met zaden om te gaan, dus als dat een prominente eigenschap van je sap is, kun je misschien beter ergens anders gaan kijken. Over het geheel genomen denken wij dat dit de beste centrifugale sapcentrifuge van 2020 is.

Voordelen

 • Krachtige
 • Twee snelheden
 • Drie-inch voedingsbuis
 • Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Nadelen

 • Niet geweldig met zaden

2. Jamba Centrifugaal Juicer

De Jamba Appliances 67901 Centrifugal Juicer wordt gemaakt door een bedrijf dat bekend staat om zijn sap en smoothies. Je weet dus dat je een sapcentrifuge krijgt waar je veel van kunt verwachten. Het heeft een gemakkelijk te reinigen zeef, wat een noodzaak is voor mensen die grote hoeveelheden sap per keer maken. Het wordt ook geleverd met een ongelooflijk grote 3,5-inch parachute, waardoor je zelfs de grootste hele appels zonder problemen in de sapcentrifuge kunt laten vallen. De 1100-watt motor maakt hem iets krachtiger dan het topmodel op onze lijst.

Deze sapcentrifuge heeft een geweldige kruik. Niet alleen is de zijkant gelabeld voor metingen, maar het wordt ook geleverd met een schuimrubberen separator. Als dat een deel van de drank is die je haat, zul je het geweldig vinden om het te kunnen verwijderen. Wat dit model op de eerste plaats houdt, is dat het niet geweldig is met greens, wat een beetje jammer is. Het doet het echter goed met hardere groenten en fruit. Het is een haartje duurder dan het vorige, waardoor het iets van een tossup is. Voor sommige mensen zal deze sapcentrifuge het beste passen, terwijl anderen onze topkeuze beter zullen bevallen.

Voordelen

 • Gemakkelijk te reinigen zeef
 • 5-inch parachute
 • Zeer krachtige motor
 • Werper met schuimafscheider

Nadelen

 • Niet geweldig met greens

 

3. Hamilton Beach Centrifugaal Juicer – Beste waarde

Als u op zoek bent naar veel, de Hamilton Beach 67601A Big Mouth Juice Extractor is geschikt voor u. Deze sapcentrifuge heeft een grote, drie-inch parachute. Dat is niet de grootste die er is, maar het is groot genoeg om je te laten bezuinigen op de hoeveelheid voorbereiding voordat je sap. De 800-watt motor is krachtig genoeg om zelfs het zwaarste fruit en de zwaarste groenten kortstondig te kunnen verwerken. Het meest opvallende zou wel eens de extra grote pulpbak kunnen zijn, waarmee je voor langere tijd kunt sappen zonder dat je hoeft te stoppen om het te legen.

Het beste aan deze sapcentrifuge is echter gemakkelijk zijn zeer lage prijs. U kunt het ophalen voor ongeveer 80 procent minder dan u zou uitgeven aan de twee topmodellen op onze lijst. Dat is een ongelooflijke deal. Het enige wat beter zou kunnen is dat het erg luidruchtig is, en niet iets wat je zult willen gebruiken terwijl anderen slapen. Toch, als je op zoek bent naar een grote centrifugale sapcentrifuge voor een lage prijs, zal deze je erg gelukkig maken.

Voordelen

 • Grote stortkoker
 • Krachtige motor
 • Extra grote pulpbak
 • Geweldige prijs

De Breville JE98XL Juice Fountain Plus is een sapcentrifuge waar veel mensen van houden. Hoewel het niet goed genoeg is om boven aan onze lijst te staan, is het in veel huishoudens een eeuwige winnaar. Het heeft een grote, drie-inch parachute, dus je hoeft niet zoveel grote vruchten en groenten te snijden voordat je ze in deze sapcentrifuge steekt. Het heeft ook een krachtige, 850-watt motor. Omdat hij met twee snelheden wordt geleverd, kunt u het maximale uit zijn kracht halen, zonder te snel te draaien om het sap uit lichtere groenten en fruit te halen.

Er is ook een pulpverzamelaar met een grote capaciteit. Als u een week lang producten in één keer wilt persen, krijgt u een ton aan waarde uit een machine die u niet dwingt om meerdere keren te stoppen met het legen van de pulpmand. We zouden deze hoger plaatsen als het makkelijker schoon te maken was, want er zijn veel hoekjes en gaatjes die sap vangen en produceren. Zoals het is, is het aan de moeilijkere kant, en dat doet pijn aan de waarde ervan. Maar als je een sapcentrifuge wilt die de klus kan klaren, is dit niet de slechtste keuze.

Voordelen

 • Grote stortkoker
 • Krachtige motor
 • Twee snelheden
 • Pulpcollector met grote capaciteit

 

5. Cuisinart CJE-1000 Centrifugeuge

De Cuisinart CJE-1000 Die-Cast Juice Extractor wordt geleverd met een 1000-watt motor, maar tegen een veel lagere prijs dan die op deze lijst die dat zeer hoge niveau van vermogen bereiken. Het komt met vijf verschillende snelheden. Dat is een geweldige eigenschap die meer centrifugale sapcentrifuges zouden moeten hebben, want met twee snelheden heb je vaak productmixen die een snelheid ergens in het midden nodig hebben. Met deze machine kunt u die snelheid instellen en optimale sapresultaten behalen. Er is een schuimreducerende mand, dus als je een schuimhater bent, zul je het sap dat deze sapcentrifuge maakt geweldig vinden.

Wat hem het meeste pijn doet, is zijn kleine pulpverzamelaar. Als je meer dan één of twee porties sap in één keer gaat maken, moet je een paar keer pauzeren om de pulpmand te legen. Het produceert ook geen pulp die zo droog is als andere modellen, dus er blijft veel sap in de pulp zitten. Dit is een goede sapcentrifuge, maar de meeste mensen kunnen er een vinden die ze beter vinden.

Voordelen

 • Zeer krachtige motor
 • Grote snelheidsbeheersing
 • Schuimreducerende mand

Nadelen

 • Kleine pulpverzamelaar
 • Vochtige pulp

6. Breville BJE200XL CentrifugaalJuicer

Breville heeft een goede reputatie in de sapwereld. De Breville BJE200XL Compact Juice Fountain heeft vele kenmerken die het gemakkelijk maken om te begrijpen waarom. Het heeft een behoorlijk krachtige 700-watt motor. Dat is geen onderscheiding waard, maar het is ook niet zo zwak dat het de klus niet kan klaren. Het bevat ook een drie-inch voedergoot, zodat u de meeste groenten en fruit in zijn geheel kunt laten vallen. Als het gaat om het opruimen, maakt deze machine het gemakkelijk, omdat alle onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn.

Helaas is er maar één snelheid. Wanneer dat gebeurt met sapcentrifuges, hebben ze de neiging om te worstelen aan de ene kant of aan de andere kant, en in dit geval is het bladgroen dat het worstelt met deze sapcentrifuge. Als je niet zo’n groot voorstander bent van het gebruik van die in je sap, zul je geen problemen hebben, maar als die een onderdeel zijn van je dieet, zul je een ander model willen. Dat betekent dat het niet het juiste zal zijn voor veel gebruikers. Als het twee snelheden had, of beter nog, meerdere snelheden, zouden de meeste mensen er meer waarde aan ontlenen.

Voordelen

 • Daadwerkelijk krachtige motor
 • Grote toevoergoot
 • Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Nadelen

 • Slechts één snelheid
 • Slecht met bladgroen

7. Aicok Centrifugaal Juicer

De Aicok Centrifugaal Juicer met Wide Mouth heeft slechts een 2,5-inch parachute, die niet zo groot is als sommige andere op onze lijst, maar hij is nog steeds breder dan veel concurrenten die de snee niet hebben gemaakt. Brede goten zijn geweldig, omdat ze u tijd besparen die anders zou worden besteed aan het hakken van groenten en fruit. Dit model wordt ook geleverd met drie snelheden, waardoor het een van de beste op onze lijst in die categorie is. Meer snelheid betekent meer controle, en meer controle betekent dat je meer sap uit de pulp haalt. Er is een garantie van twee jaar, wat goed is gezien het feit dat dit een laaggeprijsde sapcentrifuge is.

Helaas is deze machine niet de beste in het winnen van sap. De pulp van de meeste groenten en fruit zal vochtig blijven, wat niet iets is wat je wilt zien van een sapcentrifuge. Erger nog, het dwingt veel gebruikers om hun garantie te gebruiken. Sommige eenheden vallen zelfs binnen de eerste gebruiksweek uit elkaar, wat wijst op algemene fabricage- en kwaliteitscontroleproblemen. Over het geheel genomen is dit niet de beste sapcentrifuge, en gezien de slechte kwaliteit van het product zal het de meeste mensen niet tevreden stellen.

Voordelen

 • 5-inch parachute
 • Drie snelheden
 • Twee jaar garantie

Nadelen

 • Natte pulp
 • Slechte duurzaamheid

Aan de oppervlakte doet de Bagotte Compact Juice Extractor het een en ander correct. Het heeft een drie-inch parachute. Goten die zo groot zijn, besparen u tijd die anders over een snijplank, mes in de hand, zou worden doorgebracht. Er zijn twee snelheden, die in theorie zouden moeten helpen om het meeste sap uit verschillende soorten producten te halen. Helaas mislukt het op dat doel, want het worstelt vooral met bladgroen. Dat is een veel voorkomend probleem onder goedkope centrifugaalsappen, en dat geldt zeker voor deze.

Het heeft ook geen grote duurzaamheid. Veel apparaten gaan kapot in slechts enkele maanden van regelmatig gebruik. Terwijl u op dat moment nog onder de garantie valt, is het een pijnlijke zaak om de sapcentrifuge terug te brengen of te verwisselen. Zelfs als het niet kapot gaat, zijn we er niet zeker van dat alle gebruikers het leuk zullen vinden. Het heeft geen grote kracht, dus je krijgt niet zo veel sap vrij van de pulp als je met vele anderen zou doen. Uiteindelijk is er geen ton om van te houden over hoe het werkt, wat het een slechte algemene deal maakt, ondanks de zeer lage prijs.

Voordelen

 • Drie-inch parachute
 • Twee snelheden

Nadelen

 • Slechte duurzaamheid
 • Niet geweldig met bladgroen
 • Laag vermogen

9. ZWARTE+DECKER Centrifugaalsap

De BLACK+DECKER Juice Extractor (JE2200B) heeft enkele originele ideeën, maar levert niet op alle belangrijke gebieden. De sapbeker is geweldig. Het is gemarkeerd aan de zijkant, zodat je metingen kunt doen. Het is ook zo gevormd dat het al het sap vangt, en het is ook gemakkelijk te gieten als je klaar bent om het over te brengen. Als je geen gigantische keuken hebt, vind je het misschien ook leuk dat er een geïntegreerde pulpcontainer in zit. Dat maakt het schoonmaken weliswaar een beetje pijnlijk, maar het betekent ook dat het minder tegenruimte in beslag neemt.

De kleine glijgoot betekent echter dat u bijna alle soorten fruit, groente of andere producten die u in deze machine wilt stoppen, moet versnijden. Dat is een grote tijdverspilling als je een heleboel alternatieve opties hebt die minder werk vergen. Het heeft ook maar 400 watt vermogen, wat niet zo veel is, dus als je op zoek bent naar een machine die het allemaal kan, dan zal dit het niet zijn. Over het geheel genomen is dit een sapmachine die de meeste mensen niet zullen bevallen.

Voordelen

 • Grote beker
 • Geïntegreerde pulpcontainer

Nadelen

 • Laag vermogen
 • Kleine stortkoker
 • Moeilijk te reinigen

Kopersgids

Bij het winkelen voor een centrifugaal sapcentrifuge is het belangrijkste om te zoeken naar een sapcentrifuge die de pulp zo droog mogelijk maakt. Als het vruchtvlees droog is, weet je dat je de maximale hoeveelheid sap uit je producten hebt gehaald, en de meest efficiënte sapbeleving.

Omdat fruit en groenten verschillen in vochtgehalte en flexibiliteit, heb je veel kracht nodig om het sap uit de zwaarste producten te halen. Zoek een machine met een breed scala aan snelheden, omdat u het bereik van de producten die u kunt sap effectief te maximaliseren.

Het tweede ding om prioriteit te geven is het gemak van het schoonmaken. Om een of andere reden hebben niet alle sapcentrifuges vaatwasmachinebestendige onderdelen. Je zult alles met de hand moeten schoonmaken, wat erg tijdrovend kan zijn.

Helaas hebben sommige sapcentrifuges ook veel kleine hoekjes die je met een bijgeleverde borstel moet schoonmaken, wat vervelend kan zijn. Als u zoveel mogelijk tijd wilt besparen, is het de moeite waard om meer te besteden aan een model met alle vaatwasmachinebestendige onderdelen.

GERELATEERDE SAPJES LEZEN:

 • Hoe verhoudt zich centrifugaal tot mastiekmodellen?
 • Beoordelingen van sapcentrifuges. Welke is het beste voor het werken met selderij?

Conclusie:

De Breville 800JEXL Juice Fountain Elite is onze favoriet vanwege zijn grote kracht, twee snelheden en een drie-inch aanvoerbuis. Ten tweede is de Jamba Appliances 67901 Centrifugal Juicer, die gemakkelijk te reinigen is, een zeer grote stortkoker heeft en een zeer krachtige motor. Het gebrek aan succes met greens kost het de bovenste plaats. De Hamilton Beach 67601A Big Mouth Juice Extractor heeft ook een grote stortkoker, plus een extra grote pulpbak en een krachtige motor. De zeer lage prijs maakt het de beste totale waarde voor het geld hier.

De Breville JE98XL Juice Fountain Plus heeft een krachtige motor, twee snelheden en een pulpverzamelaar met een grote capaciteit, maar door het relatief moeilijke reinigingsproces valt hij uit de top drie. De Cuisinart CJE-1000 Die-Cast Juice Extractor heeft een krachtige motor en een grote snelheidsregeling, maar zijn kleine pulpverzamelaar en relatief vochtige pulp laten hem in de vijfde plaats staan. In de zesde is de Breville BJE200XL Compact Juice Fountain voorzien van een fatsoenlijk krachtige motor, een grote toevoergoot en vaatwasmachinebestendige onderdelen, maar door zijn enkele snelheid heeft hij het moeilijk met bladgroen.

De zevende plaats behoort tot de Aicok Centrifugal Juicer met Wide Mouth, die een 2,5-inch parachute heeft en een indrukwekkende drie snelheden, maar zijn natte pulp en gebrek aan duurzaamheid maken hem een slechte keuze. Er zijn een aantal dingen die je leuk vindt aan de Bagotte Compact Juice Extractor, zoals de drie-inch parachute en twee snelheden. Echter, de slechte duurzaamheid, het lage vermogen, en de slechte prestaties met bladgroen kostte het nogal wat plekken. We willen de BLACK+DECKER Juice Extractor (JE2200B), die wordt geleverd met een grote sapopvangbeker en een geïntegreerde pulpcontainer, leuk vinden, maar door het lage vermogen, de kleine glijbaan en de moeilijke reiniging komt hij op de laatste plaats.

We hopen dat deze beoordelingen en de kopershandleiding u hebben geholpen om de centrifugale sapcentrifuges van glijgoot tot tuit te begrijpen, en dat u nu weet welke u wilt krijgen. Wij wensen u veel succes met het vinden van de beste centrifugaalpers voor uw behoeften!

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts