3 Beste Champion Juicer Reviews 2021 – Topkeuze en kopersgids


Onze beoordelingen van de Champion-lijn van sapcentrifuges hebben ons overtuigd van de duurzaamheid van hun apparatuur.  Ongeacht het model dat je uiteindelijk kiest, je zult er geen spijt van krijgen.

Uitzoeken welk model je krijgt is waar de dingen een beetje verwarrend kunnen zijn.  Champion is een bekend merk onder de sapcentrifuges met een breed aanbod, van commerciële sapcentrifuges tot kleinere huismodellen.  Dit wil niet zeggen dat je geen commerciële sapcentrifuge voor thuisgebruik moet krijgen – afhankelijk van hoeveel fruit en groenten je erdoorheen gaat, een sapcentrifuge met grote capaciteit is misschien net wat je nodig hebt.

We hebben het werk gedaan van het beoordelen van Champion’s sapcentrifuges, waarbij we de informatie opsplitsen in licht verteerbare brokken zodat u een geïnformeerde beslissing kunt nemen voordat u uw geld uitgeeft.  Juicers zijn een beetje prijzig, dus het is beter om een beetje extra tijd te nemen om ze te begrijpen.  Als je eenmaal weet wat je opties zijn, dan kun je je portemonnee openen.

Bekijk zeker onze handige “voors & tegens” lijst aan het einde van de samenvatting op elke sapcentrifuge.  Het zal je helpen om je uiteindelijke beslissing te nemen.

Vergelijking van de winnaars voor 2021

Afbeelding Product Details
Beste Overall Kampioen Commercieel G5- PG710 Goede stabiliteit

Zeer weinig pulpafval

Uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik

Bekijk de prijs
Kampioen 2000 Huishouden Duurzaam

Krachtige motor

Gemakkelijk te reinigen

Bekijk de prijs
Kampioen Huishouden 4000 Eenvoudige montage en demontage

Afzonderlijke boor voor bladgroen

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Bekijk de prijs

De 3 beste kampioenssuikers

1. Kampioen G5- PG710 Commerciële Juicer – Beste Overall

Deze sapcentrifuge van Champion is een commerciële sapcentrifuge, zwaar en stevig.  Het is zeer duurzaam en staat bij zwaar dagelijks gebruik overeind, hoewel het schoonmaken van alle pulp er wat moeilijk kan zijn.

Er is heel weinig pulpafval, wat betekent dat je geen geld verspilt aan ongebruikte producten die in de prullenbak belanden.  Deze machine doet gewoon geweldig werk om elk laatste beetje sap uit die groenten en fruit te halen.  De zware motor vertraagt niet onder belasting door zijn vermogen.  Het is ook gemakkelijk te bedienen, wat het leven thuis of in een commerciële keuken vereenvoudigt.

Het werkt het beste met harde groenten en fruit, maar als u de groentetoevoeging toevoegt wanneer u het koopt, kunt u alles door deze machine laten lopen om sap te maken.  Je zult in staat zijn om liters en liters sap te krijgen met zeer weinig moeite.

Deze krachtige sapcentrifuge laat je niet in de steek.  De robuuste kracht en het ontwerp maken het onze top keuze onder de Champion-lijn van sapcentrifuges.

Voordelen

 • Gemakkelijk te bedienen
 • Zeer weinig pulpafval
 • Goede duurzaamheid
 • Uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik
 • Goede stabiliteit

 

2. Kampioen 2000 Huishoudelijke Juicer

Dit is het huismodel van Champion’s commerciële sapcentrifuge, met enkele belangrijke verschillen.

Het is nog steeds een zware sapcentrifuge met een krachtige motor die veel sap en heel weinig pulpafval produceert.  Het is eenvoudig te bedienen en makkelijker schoon te maken dan het commerciële model, ook al zien ze er met het blote oog bijna identiek uit.  Het is ook bijna net zo zwaar, wat zich vertaalt in een goede stabiliteit.  Het zal niet omvallen tijdens het gebruik.  Door het betrouwbare ontwerp kan het elke dag zonder problemen worden gebruikt.

Net als zijn grote broer, warmt deze sapcentrifuge op. Dus je moet beginnen met koude producten direct uit de koelkast.  Als je klaar bent, koel het sap dan meteen in en maak de sapcentrifuge schoon.  Voor de beste resultaten op lange termijn moet u ervoor zorgen dat het snijmes droog is. Smeer de schacht vlak voor gebruik in met kokos- of olijfolie en houd het blad eraf totdat u het klaar bent voor gebruik.

Wees je ervan bewust dat het iets luider is dan zijn commerciële tegenhanger.  Vanwege de verwarming en het lawaai is dit onze tweede plaats. Maar het was een close call.

Voordelen

 • Duurzaam
 • Krachtige motor
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Zeer weinig pulpafval

Nadelen

 • Verwarmt tijdens gebruik
 • Te luidruchtig

3. Kampioenshuishouding 4000 Juicer

Dit kampioensmodel is verkrijgbaar in zwart, rood of wit.  Hij wordt geleverd met twee afzonderlijke vijzels: een voor harde vruchten en groenten, en een voor bladgroen.  Bladgroen is niet zo gemakkelijk te saperen met de top twee op de lijst, dus dit is een mooie bonus bij dit model.

Het is eenvoudig te monteren en te demonteren voor reiniging en onderhoud.  Wanneer u grote hoeveelheden sap maakt, is dit nuttig omdat u het moet demonteren en de pulp die zich in de lichaamsbuis opbouwt, moet afspoelen.  De glijgoot die de buis voedt is kleiner dan hij zou moeten zijn, en de deflector is absoluut noodzakelijk als je geen gezicht vol sap wilt krijgen als je hem gebruikt.

De pulp is vrij nat, dus het doet het niet zo goed als de eerste twee op de lijst.  Het voelt ook zwak aan in vergelijking met de anderen, en het is bij lange na niet zo krachtig.

Dit model heeft alleen te lijden in vergelijking met de eerste twee op de lijst.  Op zich is het een goede thuispers.

Voordelen

 • Eenvoudige montage en demontage
 • Afzonderlijke boor voor bladgroen
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Nadelen

 • Voelt zwak
 • Pulp is nat
 • Voergoot is klein

Kopersgids

Als u online koopt, voldoet de prijs van sapcentrifuges meestal aan de prijseisen van de meeste retailers om in aanmerking te komen voor gratis verzending.  De machines zijn ook klein genoeg om geen extra verzendkosten te veroorzaken vanwege de grootte of het gewicht.  Dit maakt het de perfecte tijd om alle opties die u wilt gaan met uw nieuwe sapcentrifuge aan te schaffen.  De besparing op de verzendkosten zal meer dan voldoende zijn.

Als u uw sapcentrifuge in een fysieke winkel koopt, kunt u alle extra’s in handen krijgen, wat echt helpt om te beslissen welke u echt wilt.

 

Wat maakt een goede sapcentrifuge?

Droge pulp is het nummer één teken van een goede sapcentrifuge.  Hoe droger de overgebleven pulp, hoe meer sap je er aan de andere kant uithaalt.  Natte pulp betekent dat er sap wordt achtergelaten en weggegooid.  Hoe natter de pulp, hoe meer sap je verliest.

Sommige lekkages zijn onvermijdelijk bij sapcentrifuges; het is gewoon de aard van het beest.  Maar een goede zal het hier en daar een klein dribbeltje houden.  Als je meer dan een theelepel sap van de buitenkant van de machine verzamelt, verliest het te veel sap.

Eenvoudige montage en demontage wijzen op een goede sapcentrifuge.  Je moet ze uit elkaar halen om de pulp schoon te maken en ze klaar te maken voor de volgende batch-dat is een gegeven.  Hoe gemakkelijker dat proces is, hoe beter de machine.

Beschikbare opties

Voor de bovenste twee plectrums kan een aparte groenvoorziening worden besteld, zodat u een sapmachine krijgt die alles kan verwerken en sap kan persen wat u nodig heeft.  Omdat je een sapcentrifuge krijgt, kun je net zo goed alle soorten groene bladgroenten of zacht fruit in handen krijgen.

Extra zeven en schermen zijn ook een mooie optie om te krijgen als u een nieuwe sapcentrifuge aanschaft.  Door de sapcentrifuge tegelijk te pakken te krijgen, zorgt u ervoor dat de sapcentrifuge goed past bij uw machine.  Ze komen samen aan en je bespaart op de verzendkosten.

Andere opties die u kunt overwegen zijn opvangbekers van verschillende grootte, mengkommen, kruiken en zelfs enkele glazen waterflessen voor gebruik tijdens het reizen.  Elke winkelier of website die sapcentrifuges aanbiedt, moet ook in staat zijn om al deze extra’s te leveren.

Conclusie

In onze beoordelingen is de beste keuze de Champion Juicer G5- PG710 Commercial juicer.  Als u mand na mand met fruit en groenten door een sapcentrifuge moet laten lopen, dag na dag, dan is dit de machine voor u.  Zijn zware duurzaamheid en kracht maken hem de duidelijke keuze voor zwaar repetitief gebruik.

De tweede plaats op de lijst is de Champion 2000 Household G5-NG853S juicer.  Dit is het kleine broertje van onze beste keuze.  Visueel zijn ze bijna identiek en hun werking is ook vergelijkbaar.  Er zijn wat verwarmings- en geluidsproblemen met deze, maar het is nog steeds een hevige strijd tussen de twee.

We hebben de Champion-lijn doorlopen voor u – het goede, het slechte en het lelijke – om u de top drie sapcentrifuges van het jaar te presenteren.  Met deze beoordeling in de hand moet u in staat zijn om uw beslissing met weinig of geen moeite te nemen.

Meer sapcentrifuge-inkopersgidsen:

Beste Omega Juicers 2020 – Beoordelingen & Top Picks

Welke blender moet men kiezen voor het sap?

Welke blender onder de $100 is onze favoriet?

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts