4 Beste Kuvings Juicer Reviews 2021 – Topkeuze en kopersgids


Kuvings is een gerenommeerd merk in de wereld van sappen, en als u op zoek bent naar een model dat lang meegaat en sappen snel en gemakkelijk maakt, dan is dit een geweldig merk voor u. Het is echter niet altijd duidelijk van welk model je het beste gebruik maakt als je online winkelt.

Als u niet zeker weet welk model voor u geschikt is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben deze lijst met beoordelingen van de beste Kuvings sapcentrifuges van 2020 samengesteld om u te laten zien welke modellen de naam Kuvings waarmaken en welke niet. We hebben ook een kopersgids gemaakt die u veel goede algemene informatie over sapcentrifuges geeft en u helpt te begrijpen waarom we de sapcentrifuges hebben gerangschikt in de volgorde die we op de lijst hebben gedaan. Of je nu een sappige beginner bent of een oude pro, er staat iets voor je in deze gids. Dus, lees verder om uit te vinden welke Kuvings juicer geschikt is voor u.

Een snelle blik op de winnaars van 2021

4 Beste Kuving-toestellen – Beoordelingen

1. Kuvings C7000S Slow Juicer – Best Overall

De Kuvings C700S Slow Juicer is met gemak ons favoriete model. Het is een verticale langzame sapcentrifuge; iets wat moeilijk te vinden kan zijn voor de thuismarkt. Nog belangrijker is dat hij voorzien is van een 3-inch aanvoergoot, wat betekent dat hij qua invoer op gelijke voet staat met vele centrifugaalmodellen. Dat alleen al is een eigenschap die zo’n beetje elke langzame sapcentrifuge naar de top van de lijst zou duwen, maar de C700s heeft meer trucjes in zijn mouwen.

Het is ook een zeer stil model, zoals sapcentrifuges, en het wordt geleverd met handige reinigingsgereedschappen die het gemakkelijk maken om te reinigen en die ervoor zorgen dat u altijd de meest verse output van deze machine heeft. Het enige nadeel van de configuratie van deze machine is dat ze een beetje worstelt met bladgroen, waardoor ze niet altijd even goed werkt als een horizontale sapcentrifuge. Over het geheel genomen heeft het echter een van de beste voedergoten op een mastieksapcentrifuge die je ooit zult vinden en zorgt voor een geweldige premium koop.

Voordelen

 • Verticale langzame sapcentrifuge
 • 3-inch voergoot
 • Rustig aan
 • Reinigingsgereedschappen

Nadelen

 • Niet geweldig met bladgroen

 

2. Kuvings NJE-3570U Juicer

Hoewel de Kuvings NJE-3570U geen verticale mastieksapmachine is, is het een van de beste horizontale modellen op de markt. Nogmaals, dit is een vrij rustige eenheid, iets waar Kuvings in lijkt uit te blinken. Hij heeft ook een vermogen van 170 watt, wat meer dan genoeg is voor een mastieksapcentrifuge. Maar de beste eigenschap van dit model is de serie van 7 sproeiers waarmee het wordt geleverd.

Elke nozzle verandert hoe de machine omgaat met de vezelachtige output, waardoor u niet alleen sap maar ook gehakt en gemalen kunt maken met deze machine. U kunt de pasta, de koffiebonen en de sojamelk met één enkele machine extruderen door de sproeiers aan het uiteinde te verwisselen. Dat is een vrij goede deal. Wat dit model buiten beschouwing laat, is dat het een probleem heeft met het breken van de grondboren, wat door Kuvings is erkend, maar nog niet is opgelost. Het valt onder de garantie, maar kan na afloop van de garantie tot problemen leiden. Over het geheel genomen is dit het beste model voor het doen van andere taken dan het persen met uw sapcentrifuge.

Voordelen

 • Rustig aan
 • Krachtige
 • Veelzijdig
 • Zeven sproeiers voor voedselverwerking

 

3. Kuvings NJ-9500U Juicer – Beste waarde

De Kuvings NJ-9500U is geen mastiekmodel zoals de vorige twee, maar een centrifugaal model. Dit betekent dat in plaats van het voedsel te pletten om het sap te extraheren, het met een snel draaiend mes wordt gesneden. Het goede nieuws is dat dit model een extra grote voedingssonde heeft, die een snelle, continue sapbeurt mogelijk maakt. Het sapzeefje is gemaakt van roestvrij staal, wat betekent dat het u vele jaren eenvoudig te reinigen en zonder stress moet kunnen werken.

Dit model wordt ook geleverd met twee snelheden, waardoor u kunt schakelen tussen een lagere snelheid, goed voor bladgroen en zacht fruit, en een hogere snelheid, goed voor hard fruit en groenten zoals appels en wortelen. Wat dit model uit de top 2 houdt is dat de motor een beetje zwak is voor centrifugale sapcentrifuges op dit prijspunt, maar het zou nog steeds de klus moeten klaren. Over het geheel genomen is dit een goed model voor iemand die een kwalitatief hoogwaardige Kuvings juicer wil maar niet wil springen voor een mastiekmodel.

Voordelen

 • Extra grote voedingssonde
 • Roestvrij staal Spuitgiet scherm
 • Dubbele snelheid

4. Kuvings Juicer (B6000S)

Elke modellijn heeft een zwart schaap, en voor het merk Kuvings is dat zwarte schaap de Kuvings B6000S. Dit model is een verticale mastieksapmachine. Net als andere Kuvings-modellen beschikt het over een brede voergoot waarmee u veel voedsel in één keer kunt verwerken. En net als andere Kuvings mastieksapcentrifuges is het een relatief rustig model.

Maar het goede eindigt daar. Dit model is zwaar, maar dat is niet omdat het is gemaakt van hoogwaardige onderdelen. Dit model is moeilijk te reinigen, door een aantal vreemde ontwerpkeuzes. Het komt ook met ernstige duurzaamheidsproblemen die u niet vindt op andere modellen. De kans is groot dat er in het eerste jaar of twee iets op de machine breekt, waardoor de machine onbruikbaar wordt. Het rare is dat je meer of minder geld kunt uitgeven aan de Kuvingslijn en een duurzamere sapcentrifuge kunt krijgen. Over het geheel genomen is de waarde van dit model laag genoeg om waarschijnlijk elders te zoeken.

Voordelen

 • Brede voergoot
 • Rustig aan

Nadelen

 • Zwaar
 • Moeilijk te reinigen
 • Duurzaamheidsproblemen

Kopersgids

Als u onze beoordelingen heeft doorgenomen en nog steeds geen idee heeft welk model u zoekt, dan is deze kopershandleiding iets voor u. We hebben deze gids gemaakt in de hoop u te informeren over de verschillende functies en valkuilen waar u zich van bewust moet zijn bij het winkelen voor een sapcentrifuge, en ook veel uitleg te geven over de verschillende opties en wat ze doen.

 

Mastiekiek en Centrifugaal

Een van de belangrijkste verschillen tussen modellen in de sapmarkt is die tussen mastiek- en centrifugaalmodellen. Hoewel Kuvings beide maakt, werken ze heel anders en slagen en worstelen ze op verschillende gebieden.

Centrifugaal

Centrifugale sapcentrifuges gebruiken een snel draaiend mes om de producten die u wilt sap te snijden. Het spinneweb verpulvert de groenten en vruchten, die vervolgens naar de rand van de bak worden geslingerd, waar ze in contact komen met een fijnmazig gaas. Het sap wordt doorgelaten, terwijl de pulp wordt teruggedrongen en door zijn dynamiek naar een opvangbak, een zogenaamde pulpcontainer, wordt gebracht.

Je stopt voedsel in een centrifugaal model door middel van een voedergoot. Aangezien het de neiging heeft om voedsel snel te verwerken, zijn de voedergoten op deze modellen meestal breder, waardoor een hogere capaciteit mogelijk is dan bij de mastiekmodellen. Over het algemeen betekent dit dat u sneller klaar bent op een centrifugaal model dan op een mastiekmodel.

De allerbeste centrifugale sapcentrifuges doen het geweldig om het sap te extraheren, hoewel een veelgehoorde klacht op de middelste en laagste modellen is dat ze veel sap in het vruchtvlees achterlaten, en het dus “vochtig” of “nat” is. Sommige mensen compenseren dit door de pulp een tweede keer door de machine te laten lopen, maar er is geen garantie dat je al het sap eruit krijgt.

Mastiekiek

Masticerende sapcentrifuges worden gewoonlijk “langzame sapcentrifuges” genoemd. Zoals je waarschijnlijk kunt raden uit die manen, zijn deze modellen veel langzamer dan hun middelpuntvliedende tegenhangers. Dit komt omdat ze de producten die je erdoorheen laat lopen langzaam verpletteren en uitknijpen, wat betekent dat ze een hoger percentage van het sap eruit krijgen. Dit betekent dat ze langzamer lopen, maar over het algemeen efficiënter zijn wat betreft de hoeveelheid geproduceerd sap.

Met deze modellen moet je snelheid in het achterhoofd houden. Als je alleen maar sap voor jezelf maakt, dan zal de hoeveelheid tijd die je besteedt niet zo groot zijn, maar als je sap maakt voor een groot gezin of voor veel mensen tegelijk, dan zal het verkrijgen van de hoeveelheid die je nodig hebt op een mastieksapcentrifuge een tijdrovende taak zijn.

Echter, mastieksapcentrifuges hebben de neiging om beter om te gaan met bladgroen, iets waar centrifugale modellen mee worstelen. Ze zijn ook in staat om tarwegraszaden te saperen, iets wat de meeste centrifugale modellen niet kunnen. In veel gevallen zou u uw grotere groenten en fruit moeten snijden voordat u ze in een langzame sapmachine stopt, maar de meeste Kuvings-modellen hebben een grote voedingssonde, waardoor dat niet nodig is.

Welk model is voor u geschikt?

Er is geen model dat voor iedereen geschikt is, maar er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je een aankoop doet. Als snelheid een zorg voor je is, dan is een centrifugaal sapcentrifuge waarschijnlijk beter voor je. Als je het meeste sap uit je eten moet halen, dan moet je een mastiekmodel krijgen. Als u op een krappe begroting, kunt u centrifugale modellen voor veel goedkoper, in het algemeen, dan masteren modellen. Maar, als je op zoek bent naar de meest bevredigende sappige ervaring, dan ben je beter af met een mastiekmodel.

Het beste wat je kunt doen is je eigen behoeften in overweging nemen en ervoor zorgen dat het model dat je krijgt aan die behoeften kan voldoen zonder een hoop dure functies toe te voegen die je uiteindelijk niet zult gebruiken.

Conclusie

De Kuvings C700S Slow Juicer is ons favoriete model vanwege de grote voergoot, de stille werking en het reinigingsgemak. De Kuvings NJE-3570U wordt geleverd met een ton aan hulpstukken voor verschillende uitgangen die gemakkelijk een tweede plaats op onze lijst verdienen. De Kuvings NJ-9500U centrifugaal sapcentrifuge is van grote waarde voor iemand die niet wil springen voor een mastiekachtige sapcentrifuge. Tot slot staat de Kuvings B6000S als laatste op onze lijst, vanwege de moeilijkheidsgraad en de duurzaamheidsproblemen.

Hopelijk hebben onze beoordelingen van deze Kuvings modellen u geholpen om de voor- en nadelen van elk model te begrijpen. Nu u goed geïnformeerd bent, zou u het model moeten kunnen kopen dat voor u geschikt is.

Meer sappige merken:

Beste kampioen Juicer Beoordelingen 2020 – Top Picks & Guide

Beste Hamilton Beach Juicer Beoordelingen 2020 – Top Picks & Guide

Een snelle blik op: Omega-sapmachines

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts