4 Beste Gas barbecues 2021 – Lynx vs DCS vs Kalamazoo vs Hestan [REVIEW]


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Als u een high-end gasgrill overweegt, is de kans groot dat u een buitenkeuken en entertainmentruimte aan het ontwerpen bent. Kalamazoo, Lynx, DCS en Hestan onderscheiden zich van de lange lijst van concurrerende grill merken. Maar welke kies je? In dit artikel geven wij u een uitgangspunt voor uw evaluatie.

Ingebouwde grillkoppen in professionele stijl zitten in een stenen eiland dat vaak wordt geflankeerd door zijbranders, cocktail- en drankencentra, koeling, spoelbakken en oppervlakken voor het bereiden, serveren, opbergen en gemakkelijk schoonmaken van voedsel. Om elke thuiskok te inspireren, zijn er mogelijkheden om buiten te koken, zoals elektrische, houtskool-, infrarood- en teppanyaki-grills, rookovens, pizza-ovens en nog veel meer, maar er is weinig discussie over dat elke buitenkeuken draait om een ingebouwde gasgrill.

Met meer dan 200 grills om uit te kiezen, hebben we de keuze beperkt tot 4 high-end gasgrills, zodat u er een kunt kiezen die het beste bij uw wensen past.

Onze exclusieve video van de beste gasgrills met geweldige beelden

Beste Gas Grills Vergeleken – Pro Style

Wij gebruiken de volgende criteria om de beste gasgrills te vergelijken. Hier is hoe we het hebben toegepast op Kalamazoo grills, Lynx, DCS, en Hestan:

Kenmerken Lynx DCS Hestan Kalamazoo
Branders (ea) 25K BTU keramisch 25K BTU Roestvrij staal 25K BTU Roestvrij staal 25K BTU Brons + Kolen/Hout
Verdorie prestaties Volledig oppervlak Volledig oppervlak
Brandstofbron Gas Gas, kolen op bepaalde modellen Gas Gas, kolen, hout
Kookoppervlak Laser gesneden oppervlak Aanpasbare laser gesneden oppervlakken
Gelijkmatige warmteverdeling
Wind ✔ Best ✔ Best
Kwaliteit van staal Marin Grade
Vetbeheersing
Flare Up Management ✔ Best
Opslag Oplossingen
Bijpassende toestellen
Roker Gas/kolen/hout
Rotisserie Gas/kolen/hout
Interne lichten Geen
Kaphulp ✔ Gemakkelijkst op te tillen Meest evenwichtig
Ontwerpdiensten Geen Geen ✔ Beste in zijn klasse
Garantie Beperkte levensduur Beperkte levensduur Niet-overdraagbaar 1 jr Overdraagbaar 25 jaar

Wat onderscheidt een professionele grill van een huis-en-klaar-variant

Branden met hoog vermogen op Pro-gasgrills

Pro-style grills hebben branders met een super hoog vermogen. Ter vergelijking: de krachtigste Weber gasgrill haalt 13.000 BTU’s op een bepaalde brander. Terwijl elke professionele grill die in dit artikel wordt genoemd ten minste 25.000 BTU vermogen op een standaard brander biedt. (Snelle vergelijking – een high-end, indoor Wolf gasfornuis biedt 15.000 BTU branders)

Bovendien bieden Lynx en Hestan infraroodbranders die directe en superintensieve hitte kunnen afgeven, zodat u kunt dichtschroeien op restaurantkwaliteit. Deze high-end sear branders hebben niet alleen geconcentreerd vermogen, maar ze laten u ook de temperatuur regelen op een grote variëteit van 300 graden tot 1.000 graden.

Het brandervermogen is echter niet alles als het gaat om het bereiden van voedsel van gourmetkwaliteit.

Warmtebehoud en gelijkmatige warmteverdeling

Zoals we in de klas hebben geleerd, geleidt metaal warmte. Laten we zeggen dat je 4 branders hebt die maar liefst 100.000 BTU’s produceren. Onder een koepel van dun metaal (te vinden in alle huishoudelijke grills), wordt de warmte weggeleid van de holte van de grill. Om dit tegen te gaan, gebruiken professionele grillfabrikanten de volgende technieken en materialen van hoge kwaliteit om de energie vast te houden en te weerkaatsen, terwijl ze in gedachten houden dat de omgevingstemperatuur alles zal veranderen:

 1. Zware roestvrijstalen roosters – houdt de warmte vast en brengt die efficiënt over op het voedsel. Kalamazoo en Hestan bieden laser gesneden roestvrij stalen roosters aan die tot 25% sneller koken dan staafvormige roosters. Kalamazoo laat u uw roosters aanpassen en biedt verschillende ontwerpen die geoptimaliseerd zijn voor vlees, vis of groenten.
 2. Keramische briketten om de warmte gelijkmatig vast te houden en te verdelen. Let wel dat Kalamazoo geen keramische briketten gebruikt aangezien deze de neiging hebben te barsten bij het gebruik van kolen. Daarom heeft Kalamazoo de stalen baffles geperfectioneerd, met inbegrip van hun hoek en openingen om een gelijkmatige warmteverdeling te optimaliseren.
 3. Zwaar uitgevoerd deksel en constructie is een andere belangrijke factor om de temperatuur vast te houden voor een gelijkmatig temperatuur eco-systeem. U zult merken dat de kappen op pro-style grills meer dan 50 pond kunnen wegen. Hestan maakt zijn grills zelfs met dubbele wanden voor een betere isolatie. Bezorgd over de heave-ho? Fabrikanten hebben innovatieve veersystemen, zodat u de kap met een eenvoudige vingerbeweging kunt optillen.
 4. Convectie-effect in de vuurhaard De fabrikanten hebben de luchtstroom vanaf de inlaat tot de uitlaat geoptimaliseerd om een maximaal convectie-effect te bereiken, zodat er geen koude plekken in de holte ontstaan. Kalamazoo is een uitblinker in deze categorie met zijn extra diepe vuurhaard.
 5. Winderige omstandigheden beïnvloeden de prestaties van elke grill. Professionele gasgrillfabrikanten, met name Lynx en Kalamazoo, hebben innovatieve oplossingen voor windbeheersing, zodat u zelfs op een winderige dag optimaal van uw bbq kunt genieten.

Bijpassende apparatuur en opbergmogelijkheden voor uw buitenkeuken

Een buitenkeuken wordt het hart van het huis voor familie en vrienden, ongeacht het seizoen of het weer. Ontwerpen voor het buitenleven omvatten nu vaak verwarmingselementen, verlichting, schermen en luifels die helpen de seizoenen te verlengen. Lynx, DCS, Hestan en Kalamazoo beseffen dat het buitenleven verder reikt dan de grill en bieden volledig uitgeruste buitenkeukens die uw ruimte omtoveren tot een ware oase.

Lynx en Kalamazoo zijn zo gepassioneerd over buiten ontwerpen dat ze een gratis consult aanbieden om uw buitenruimte te ontwerpen. Zij zullen met u doornemen of een ijsmaker of een cocktail station in orde is, of waar u uw pizza oven moet plaatsen. Met hun jarenlange ervaring en grote kennis maken zij het u gemakkelijk en stellen zij een blauwdruk op voor uw landschapsarchitect.

De 4 Beste Inbouw Pro Gas Grills

1) Het beste schroeien: Lynx L42TRNG

Best Searing Gas Grill, Lynx Professional

Branders: 2 x 25.000 BTU | Schroeien: 1 x 23.000 infrarood | Rotisserie: 1 x 16.000 BTU | Grill ruimte: 1.200 m². (885 primair, 345 secundair)

Waarom we het leuk vinden

 • De beste infrarood brander op de markt met een volledig instelbaar vermogen van 300 tot 1.000 graden.
 • Innovatieve, zelfreinigende keramische brander met 25.000 BTU vermogen.
 • Dankzij de rotisserie met meerdere standen kunt u de afstand tot de warmtebron kiezen voor extra culinaire opties.
 • Keramische briketten helpen de warmte vast te houden en gelijkmatig te verdelen.
 • Uitstekende windbeheersing om ongewenste backdraft te voorkomen.
 • Gratis en volledig uitgeruste buitenkeuken ontwerpservice van de fabriek.
 • Elegante pasvorm en afwerking. Roestvrij staal van hoge kwaliteit en subtiele accentverlichting.

Seizoen na seizoen is de meest populaire pro-style Lynx grill de inbouw Lynx L42TRNG. Lynx was pionier in het ontwerpen van buitenvermaakruimtes. Het gelooft dat het hart van het seizoensgebonden entertainen zich concentreert rond de buitenkeuken. De L42TRNG wordt geleverd als onderdeel van een aanpasbare buitenkeuken die vaak wordt geflankeerd door zijbranders, cocktail- en drankcenters, koeling, spoelbakken, snijplankoppervlakken voor het bereiden, serveren, opbergen en gemakkelijk schoonmaken van voedsel.

Lynx biedt bijna 100 verschillende grills in 30/36/42 en 54-inch breedtes. Het bedrijf is bekend om zijn traploos regelbare 22K BTU brander die op de markt wordt gebracht als de Trident Burner.

Andere Lynx opties in 42 inch

 • L42R3 3 x 25K BTU keramische branders, $6,849
 • L42TR 1 x Trident, 2 x 25K BTU keramische branders, $6.849
 • L42ATR 3 x infrarood Trident branders, $6,849
 • SMART42 3 x Trident branders, Wifi, slimme programma’s, $10.089

2) Meest budgetvriendelijk: DCS BGC30BQN

DCS gasbarbecue met opbergladen

Branders: 2 x 25.000 BTU | Grill ruimte: 748 sq.in. (553 primair, 195 secundair)

Waarom we het leuk vinden

 • Duurzaam en echte prestaties op professioneel niveau. Heeft dezelfde roestvrijstalen grillbehuizing en interne onderdelen als de duurdere grills uit de 9-serie.
 • Keramische stralingsstaven om de warmte vast te houden en gelijkmatig te verdelen.
 • U kunt beide zijden van de zware roestvrijstalen roosters gebruiken. Elke kant is gevormd om verschillende soorten voedsel te verwerken. Zo kunt u bijvoorbeeld een biefstuk perfect dichtschroeien en delicate vis of groenten aan de andere kant behandelen.
 • Als kostenbesparende maatregel heeft DCS het rotisserie accessoire niet bij deze grill geleverd.

DCS grill, ooit gebouwd voor alle soorten commerciële keukens, biedt een volledige suite van buitenkeuken apparatuur. Het is gemakkelijk om een keuken op maat te maken, aangezien hun eigen verbindingsoplossingen een volledig transporteerbare of sterk op maat gemaakte ingebouwde buitenkeuken kunnen produceren die past in uw ruimte. Wij zien deze grill graag als een eerste stuk als u uw buitenkeuken in de loop der jaren stapsgewijs wilt uitbouwen.

3) Meest Stijlvol: Hestan GMBR36NGRD

Branders: 2 x 25.000 BTU | Schroeien: 1 x 25.000 infrarood | Rotisserie: 1 x 18.000 BTU | Grilloppervlak: 889 m². (653 primair, 236 secundair)

Waarom we het leuk vinden

 • Veel levendige kleuren om uit te kiezen.
 • Bedieningspaneel met marquise accenten en handgreep van de afzuigkap met eindkappen van commerciële kwaliteit.
 • Veerondersteunde scharnieren om het deksel in elke gewenste positie te houden.
 • Bewegingsgestuurde stadion halogeen onder-kap verlichting.
 • De dubbel geïsoleerde behuizing en de keramische briketten met monogram houden de warmte vast.

Hestan grill is enig in zijn soort. Gedurfd, mooi en onvergetelijk. Als een van de weinige grills op de markt die in een veelheid van kleuren verkrijgbaar is, maken het oogverblindend mooie uiterlijk en de fenomenale bouwkwaliteit deze grill tot een unieke en toch solide keuze. Onder de motorkap vindt u een uniek en krachtig éénknops grillsysteem dat boordevol functies zit.

4) Beste totaal: Kalamazoo K750HBNGS4 3-in-1 Gas, Houtskool, Hout

Branders: 4 x 25.000 BTU | Hybride Ontwerp Gebruik gas, kolen, hout afzonderlijk of in elke combinatie | Rotisserie: Heavy Duty – Gas, Kolen of Hout | Grill Ruimte: 726 sq.in. | Duurzaamheid: Marin Grade, gesteund door 25 jaar garantie

Waarom we het leuk vinden

 • 3 Grills in één. Koken op gas, houtskool of houtvuur – individueel of allemaal samen.
 • Superieur grillontwerp – het beste convectie-effect dankzij de diepe vuurkast. Temperatuurregeling van 250 tot 1.000 graden. Bijna geen flare-ups.
 • Speciale oppervlakken voor vlees, groenten en vis.
 • De hoogste kwaliteit, handgemaakt per bestelling, geen compromissen.
 • Geen stress. Gemakkelijk aan te steken. Gewoon een druk op de knop om op kolen of hout te beginnen.
 • Maak gebruik van Kalamazoo’s ontwerpstudio – van idee tot bouwtekening.

Kalamazoo grill krijgt het gewoon goed – elk detail is ontworpen om uw innerlijke creativiteit te prikkelen en plezier te hebben op een culinair avontuur. Kalamazoo is er voor u, van het aanbieden van adviserende ontwerpdiensten vanaf het begin tot de eerste keer dat de warmte de roosters raakt. Voor het ontwerpen van uw buitenruimte zijn soms opties en ideeën nodig, daarom bieden zij gratis end-to-end ontwerpondersteuning. Hun “ontwerpstudio” kan uw buitenvisie omzetten in een blauwdruk die klaar is voor uw landschapsarchitect om werkelijkheid te worden. De K750HBNGS4 is uw eerste stap om deel uit te maken van de Kalamazoo kookgemeenschap.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 17 april 2019. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts