5 beste sapcentrifuges voor gember 2021 – beoordelingen en topkeuzes


Zoek je een sapcentrifuge die met gember kan werken? Het kan moeilijk zijn om de juiste te vinden. Niet alle sapcentrifuges zijn uitstekend in staat om met alle ingrediënten te werken.

Investeren in een sapcentrifuge is een van de eerste stappen die je kunt zetten in de richting van een gezondere levensstijl, maar als je nieuw bent in het sapmaken, of gewoon nieuw bent in het bezit van je eigen persoonlijke sapcentrifuge, kan het een beetje ontmoedigend zijn.

Dat is precies waar wij in het spel komen. Het is onze zaak om alles te weten wat er te weten valt over sappen. We hebben de markt bestudeerd, gezocht naar de modellen voor persoonlijk gebruik die het best geschikt zijn voor het sap van gember en hebben deze gids samengesteld waarin we uitleggen wat we hebben gevonden.

Een snelle blik op de winnaars (bijgewerkt in 2021)

1. Breville BJE430SIL Juicer Fontein – Best Overall

Er is veel te genieten van onze eerste keuze, de Breville Juice Fountain. Breville maakt veel goede sapproducten, en dit apparaat is zeker geen uitzondering. Het is voorzien van een “cold spin technology” component die de temperatuur tijdens het sapproces minimaliseert, een 70-ounce opslagcapaciteit en een eenvoudig te reinigen interface.

De Juice Fountain is ook voorzien van een variabele snelheidscomponent die de gebruikers de kans geeft om maximale controle over hun sap te hebben voor de meest nauwkeurige brouwsels.

Wat ons wel opviel is dat het wel een beetje sap op tafel laat liggen. We vonden dat de overgebleven pulp een beetje meer gehydrateerd was dan we graag zien uit een high-end sapcentrifuge, wat betekent dat je niet al het sap dat je uit je ingrediënten kunt halen.

Afgezien van deze kwestie, is het een grote sapcentrifuge die de meeste kopers zullen liefhebben.

Voordelen

 • Lage warmteoverdracht
 • 70 Ounce opslagcapaciteit
 • Variabele snelheidsinstellingen

Nadelen

 • Pulp is iets meer gehydrateerd dan we graag zien.

 

2. Breville JE98XL Juicer Fontein Plus

Op de tweede plaats hebben we nog een Breville juicer. Zoals we al zeiden, ze maken goede dingen.

Dit apparaat is snel, in staat om sap te maken in slechts vijf seconden, het is krachtig, met een 850-watt dual-speed motor die tot 40% meer vitaminen extraheert dan vergelijkbare eenheden, en het is zelfs gemakkelijk te gebruiken.

Waarom staat de JE98XL dan op de tweede plaats? We hebben in dit model een aantal zaken opgemerkt die we in de laatste Breville niet hebben gezien.

Ten eerste hebben we gemerkt dat sommige onderdelen iets kwetsbaarder zijn dan roest dan we graag zien, wat kan leiden tot problemen met de levensduur.

We hebben ook gemerkt dat het geen ongelofelijke levensduur heeft – door en door twee jaar – wat natuurlijk zal leiden tot de kosten van het eerder vervangen dan je waarschijnlijk zou hopen.

Het is een goede sapcentrifuge, maar vanwege deze problemen kunnen veel potentiële kopers naar onze nummer één keuze grijpen.

Voordelen

 • Zeer snel
 • Krachtige
 • 40% meer vitaminen dan vergelijkbare eenheden

Nadelen

 • Korte levensduur
 • Kwetsbaar voor Roest
 • Prijs

3. Hamilton Beach 67601A Juicer – Beste waarde

Ons beste voor de geldpluk, de Hamilton Beach juicer, is hier om te bewijzen dat juicing niet duur hoeft te zijn.

Deze betaalbare, 800-watt sapcentrifuge is voorzien van een grote glijgoot die hele groenten en fruit kan accepteren, hij is gemakkelijk schoon te maken en heeft zelfs een mooie, eenvoudig te gebruiken interface.

Met andere woorden, het is vrij gelijkaardig aan de laatste paar sapcentrifuges die we bekeken hebben.

We hebben echter wel een paar zaken opgemerkt die het helaas uit onze top twee hebben gehouden. Ten eerste laat deze sapcentrifuge veel natte pulp achter bij het verwerken van bulkhoeveelheden, wat betekent dat je niet het maximale uit je sessies haalt.

We merkten ook dat het moeilijk was om sap uit nattere ingrediënten te halen, zoals komkommers, zonder veel pulp in het sap te integreren.

Beide zaken zijn heel gebruikelijk voor sapcentrifuges van deze prijsklasse, maar dat maakt ze natuurlijk niet minder frustrerend.

Verder is dit een goede sapcentrifuge, verkrijgbaar voor een goede prijs.

Voordelen

 • Kan hele vruchten en groenten accepteren
 • Het beste voor het geld
 • Eenvoudig te gebruiken

Nadelen

 • Strijd met natte ingrediënten
 • Niet zo grondig als sommige van de andere opties

 

4. KitchenIQ Ginger Juicer Rasp Gereedschap

Aangezien sappende gember de naam van het spel is voor het artikel van vandaag, klinkt deze volgende eenheid zeer toepasselijk, toch? In sommige opzichten is dat zeker het geval, maar helaas, als je op zoek bent naar iets met de rijke lijst van functies die we in de laatste drie keuzes hebben gezien, zul je teleurgesteld zijn.

Waarom? Omdat het geen sapmachine is.

Terwijl de andere opties die we vandaag hebben bekeken u in staat stellen om zo ongeveer alles te saperen, inclusief gember, heeft de KitchenIQ 50484 tool een veel smallere focus.

De fijne messen die op deze rasp staan, zijn geweldig voor het maken van gemberpasta, maar niet veel anders.

Uiteindelijk zullen veel gebruikers merken dat het economisch gezien zinvoller is om iets meer geld uit te geven aan een keukenhulpmiddel met een breder gebruiksaanbod.

Voordelen

 • Perfect voor het maken van gemberpasta

Nadelen

 • Niet goed voor het maken van iets anders dan gemberpasta

5. Oester JusSimple Ginger Juicer

Op onze laatste plaats gaan we terug naar de meer traditionele sapcentrifuges. De Oster JusSimple is een basis sapmachine die er in één oogopslag goed uitziet.

Het beschikt over 900 watt vermogen, het is gemakkelijk schoon te maken, het wordt geleverd met twee snelheden, en de voergoot is groot genoeg om volledige groenten en fruit te verwerken.

Uiteindelijk zijn het de nadelen die deze sapcentrifuge onderaan onze lijst houden.

Dit apparaat worstelt met bladgroen, het laat veel pulp achter, en het produceert gewoon veel minder sap dan veel vergelijkbare opties bij gebruik van dezelfde hoeveelheid ingrediënten.

Het komt erop neer dat, terwijl de Oster sommige dingen goed doet, er meer betaalbare sapcentrifuges zijn die betere resultaten krijgen.

Voordelen

 • Gemakkelijk te reinigen
 • Meerdere snelheidsinstellingen

Nadelen

 • Pulpie
 • Strijd met bladgroen
 • Inefficiënt in vergelijking met andere vergelijkbare eenheden

Aankoopoverwegingen:

Het is oké als je nog steeds in de war bent na het lezen van onze juicer reviews. Dit zijn genuanceerde apparaten, en er is veel om rekening mee te houden voordat u koopt. Als u nog steeds niet zeker weet welke sapcentrifuge geschikt is voor uw situatie, lees dan verder voor een aantal koopoverwegingen die zullen helpen om te verduidelijken wat u moet zoeken en verwachten uit een sapcentrifuge.

 

Toevoergoot:

De voedergoot gaat uiteindelijk bepalen welke hoeveelheid ingrediënten je in één keer kunt saperen.

Centrifugale sapcentrifuges staan er meestal om bekend dat ze grotere voedergoten hebben dan hun kauwgoten, waardoor gebruikers hele vruchten en groenten kunnen sappen zonder de noodzaak om ze fijn te hakken tegen te komen.

Masticerende sapcentrifuges, die niet geschikt zijn voor grotere ingrediënten, worden vaak geacht superieur te zijn aan centrifugale sapcentrifuges, omdat ze in veel gevallen meer voedingsstoffen kunnen behouden.

De realiteit is dat zowel centrifugaal- als mastieksapmachines geweldig kunnen zijn. Het is allemaal een kwestie van het vinden van die optie die het beste bij u past.

Juicers Don’t Blend:

Mensen raken vaak verward met sapcentrifuges en blenders omdat hun eindproducten een opvallende gelijkenis vertonen, maar hou er wel rekening mee dat sapcentrifuges niet mengen.

De taak van een blender is om de pulp van een ingrediënt vloeibaar te maken door het uit elkaar te halen. Juicers spereren het sap uit de pulp door middel van extractiemethoden, waardoor alleen de voedingsstoffen overblijven.

Deze keukengereedschappen lijken in veel opzichten op elkaar, maar ze verschillen op belangrijke punten.

Je zou bijvoorbeeld niet willen proberen je sapcentrifuge te gebruiken om wat pesto op te rakelen.

Prijs:

We hebben goede sapcentrifuges gezien die zeer betaalbaar zijn, en slechte sapcentrifuges die zeer duur zijn. Hoewel dit een aankoop is waarbij je veel geld zou kunnen laten vallen, hoeft dat zeker niet het geval te zijn.

Prestatie is wat telt als het gaat om sappen, en helaas is het uitgeven van veel geld geen garantie dat je een sapcentrifuge krijgt die goed kan presteren.

In plaats van op de prijs te letten, let u beter op wat de mensen die de sapcentrifuge gebruiken zeggen.

Als de mensen die de sapcentrifuge in kwestie gebruiken tevreden zijn met wat hij kan doen, is hij waarschijnlijk een winnaar, ongeacht de prijs.

Conclusie:

U hebt deze beoordelingen van gembersappen gelezen, en nu is het tijd om te beslissen welk model u gaat toevoegen aan uw huisgezondheidsregiment.

Zoals u waarschijnlijk al heeft gemerkt uit onze gids, zijn de meeste opties vrij aantrekkelijk. Het model dat u uiteindelijk kiest, wordt bepaald door de unieke behoeften van uw huishouden.

Als u het echter moeilijk heeft, hebben we een paar algemene aanbevelingen die het koopproces misschien wat makkelijker maken.

Als u bereid bent om een beetje geld uit te geven om een sapcentrifuge te krijgen die in staat is om echt geweldige resultaten te behalen, kunt u de voorkeur geven aan onze topkeuze, de Breville BJE430SIL Juice Fountain.

Aan de andere kant, als u probeert vast te houden aan een krapper budget, kunt u vinden dat onze beste voor het geld pick, de Hamilton Beach (67601A) geeft u alle van de kwaliteit die u nodig zou kunnen hebben tegen een prijs die niet zo veel zal steken.

Natuurlijk is de beslissing uiteindelijk alleen aan jou om te maken. Onze enige hoop is dat we het een beetje makkelijker voor u hebben gemaakt. Wij wensen u veel succes met het vinden van de beste sapcentrifuge voor uw gembershots!

Meer informatie! Hier zijn enkele van onze meest populaire blogberichten:

Hurom als sapbedrijf: welke machine is onze favoriet?

Op een budget: hoe kies je een sapcentrifuge die nog steeds aan je verwachtingen voldoet?

Hoe compact kunnen sapcentrifuges zijn in 2020? Kijk hier eens!

Wortelsap: welke machine werkt hiervoor het beste?

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts