Thermador afwasmachine: 2020 Thermador Vaatwassers Beoordeeld


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Thermador levert al meer dan 100 jaar een gedurfd design, ongeëvenaarde prestaties en uitzonderlijke innovatie in de keuken en daarbuiten. In het bijzonder de Thermador afwasautomaten beschikken over de beste technologie ter wereld. Het is de verdienste van Bosch, het bedrijf dat bekend staat om de beste vaatwassers ter wereld te produceren, dat het in 1998 Thermador overnam.

De Thermador vaatwasser heeft een betrouwbare geschiedenis van kwaliteitsconstructie en langdurige duurzaamheid. Thermador heeft voor modeljaar 2019 & 2020 een gloednieuwe set vaatwassers met opgewaardeerde luxe functies uitgebracht. Stiptheid, droogprestaties en interne organisatie zijn enkele voorbeelden uit de lijst van vele op de bijwerkingslijst. Laten we eens kijken naar de nieuwe Thermador vaatwasser modellen en wat ze te bieden hebben.

Onze exclusieve video review van Thermador vaatwassers

De Thermador vaatwasser Radiance collectie, die bestaat uit 4 series: Emerald, Topaz, Sapphire, en Star-Sapphire. Onder elke serie vindt u meerdere afwerkingen die bij uw keukenontwerp passen – Masterpiece, Professional en Custom Panel.

Thermador Vaatwassers, Overzicht

serie Belangrijkste kenmerken Prijs
SMARAGD DWHD650WFP Instapniveau met 48 dBA geluidsdemping, Sanitize-optie, 3e rek, Roestvrij staal met Pro of Masterpiece handgreep, Geschikt voor aangepaste panelen $1.399 of gratis bij aankoop van een Range
TOPAZ DWHD660WFP Extra stil met 44 dBA (zo stil dat er een discreet lampje op de vloer wordt geprojecteerd om de werking aan te geven), Wordt geleverd met een ingebouwde waterontharder om alle watervlekken te verwijderen voor sprankelende resultaten $1.799, subtiele besparing bij aankoop van een Range
SAFFIER DWHD770WFP Ultra stil met 42 dBA, gepatenteerd Star Dry met Zeolite droogt vaat, zelfs stevige plastics en containers met moeilijk bereikbare spleten, Push to Open deur maakt greeploos ontwerp mogelijk $2.299, subtiele besparing bij aankoop van een Range
STAR-SAPPHIRE DWHD870WFP Het allerbeste van Thermador vaatwassers. Star Glow verlicht uw vaatwasser met 6 niveaus van blauw of wit licht, Star Speed volledig wassen met heet water in slechts 20 minuten, Push to Open-deur wanneer uw handen vol zijn $2.799, subtiele besparing bij aankoop van een Range

Pro-Tip: Neem contact op met ons verkoopteam op (888)714-4938 voor promoties op Thermador keukenapparatuurpakketten en vaatwassers.

  • EMERALD serie is de basisserie vaatwassers onder de Radiance Collection, met de meeste kernfuncties die u in veel standaard vaatwassermodellen vindt (6 wascycli en 5 opties), inclusief de optie voor snel wassen, Sens-A-Wash® en de handige toevoeging van Powerboost voor zware afwaswerkzaamheden. Wat het geluidsniveau betreft, is 48 dBA een goed begin als men bedenkt dat 50 dBA de drempel is voor moderne vaatwassers. (Als onderdeel van de Thermador 1-2-Free promotie kan dit artikel gratis aangeboden worden bij de aankoop van een Thermador fornuis)
  • TOPAZ Serie is waar de echte Thermador apparatuur technologie zijn intrede doet. Functies zoals de ingebouwde waterontharder, geavanceerde Powerbeam Light indicator, en een uitstekende geluidsklasse van 44 dBA zijn opgenomen in de Topaz serie vaatwassers. Bovendien zijn de inklapbare tanden perfect om meer ruimte te creëren voor uw grotere potten en pannen.
  • SAPPHIRE serie, legt de lat hoger met een Star Glow blauw binnenlicht, een uitzonderlijke Star Dry functie en Push to Open deur met een bijna stille geluidsklasse van 42dBA, evenals alle functies die de Topaz biedt.
  • STAR-SAPPHIRE serie modellen voegen extra functies toe, waaronder de Star Speed functie, een flexibeler 3e rek, en ultra soepele glijrekken in vergelijking met de Sapphire serie.

Als de beschrijvingen hierboven een lange lijst van woorden bevatten waarvan u zich afvroeg wat ze in hemelsnaam betekenden, maakt u zich dan geen zorgen. In de volgende gids gaan we dieper in op wat dit allemaal betekent voor u als gebruiker. Maar voor we dat doen, is er een gespecialiseerde vaatwasser aangeboden door Thermador. De Thermador DWHD771WPR Glass Care Center.

  • Gewijd aan glaswerk – Glasonderhoudscentrum

Glass Care Center is speciaal ontworpen om perfect om te gaan met een breed scala aan glaswerk, waaronder cocktail- en wijnglazen en andere delicate voorwerpen. Deze afwasautomaat heeft een configuratie zonder tanden voor een maximale capaciteit en een antisliprek van zacht rubber voor wijnglazen, bierpullen en meer. Het biedt gemoedsrust aan gebruikers die delicaat vaatwerk wassen, en de garantie dat hun vaat na elke wasbeurt brandschoon is.

De capaciteit is al even indrukwekkend, met de mogelijkheid om tot 26 wijnglazen van elk 12 ounce te plaatsen. Op het multifunctionele bovenrek kunt u ook al uw andere serviesgoed afwassen, terwijl u een compleet nieuw bestekbakje hebt om uw keukengerei schoon te maken voor het entertainen.

Ontwerp

Laten we nu eens kijken naar enkele van de verbluffende designelementen die de nieuwe Thermador Radiance vaatwasserserie zo aantrekkelijk maken. Naast de visueel opvallende mogelijkheden om te kiezen tussen drie greepopties (Pro, Masterpiece en een Panel Ready optie die perfect kan worden afgestemd op uw bestaande apparatuur), kunt u ook genieten van een lange lijst functionele designelementen die de Radiance collectie onderscheiden van de concurrentie.

Thermador biedt een roestvrijstalen kuip aan in al hun vaatwassers, wat resulteert in een grotere duurzaamheid en gebruiksgemak. U hoeft zich geen zorgen te maken over verkleuring van de binnenkant van uw vaatwasser, en u zult ook genieten van betere droogresultaten. Roestvaststalen binnenkuipen zorgen ook voor een betere geluidsisolatie.

Opmerkelijke kenmerken van Thermador-vaatwassers

Ster droog met Zeoliet: Star Dry is misschien wel het belangrijkste verkoopargument van de Thermador vaatwasser, het is een van de krachtigste droogfuncties die u op de markt kunt vinden. Het zorgt voor een efficiënt droogproces dankzij een krachtig mineraal, zeoliet genaamd, dat wordt geactiveerd door de stoom die uw vaatwasser verlaat en het creëert een omgeving met een hoge warmtegraad om te voorkomen dat uw vaat watervlekken krijgt. Dit alles zonder het gebruik van chemicaliën, en zonder de noodzaak van bijvullen, waardoor dit een prachtig onderhoudsvrij proces is. Zelfs als uw vaatwerk van plastic is, zult u een ongeëvenaarde droogkracht ervaren. Met de kracht van Star Dry is botendroge vaat niet langer een fantasie. Verkrijgbaar in Sapphire® en Star-Sapphire® vaatwassers.

Sterren snelheid: De Star Speed-functie is ook een geweldige toevoeging, omdat deze zowel kort als zeer effectief is en warm water gebruikt in een cyclus van 20 minuten lang. U zult in kortere tijd geweldige resultaten boeken. Alleen Star-Sapphire-modellen hebben deze functie.

Waterontharder: Een waterontharder is van essentieel belang als u in een gebied met hard water woont, zoals het noorden van NJ en andere regio’s. Een ingebouwde waterontharder is perfect als u geen last wilt hebben van watervlekken op uw vaatwerk. Alle modellen van de Radiance-collectie (behalve de Emerald-serie) beschikken over deze functie.

Powerbeam vs. resterende tijd PowerBeam: Thermador vaatwassers zijn zeer stil en decoratief zonder een bedieningspaneel tegenover uw keuken. Daarom is het moeilijk te weten of de afwasmachine daadwerkelijk draait en hoeveel tijd er nog rest. Thermador, heeft een elegante gebruiksvriendelijke oplossing waarbij de vaatwasser een discreet blauw licht op de vloer projecteert om aan te geven dat uw machine in werking is. Op de modellen Topaz en hoger integreert de PowerBeam de gegevens over de resterende tijd als onderdeel van het controlelampje.

Deze functie (rood vs blauw in de kleur van het geprojecteerde licht) is een favoriet van de gebruikers van Bosch vaatwassers en wordt infolight of timelight genoemd in de Bosch wereld.

Sens-A-Wash®: Deze functie meet de reinheid van het water en past de wascyclus aan, wat resulteert in tijd- en energiebesparende mogelijkheden als uw vaat slechts licht vervuild is. Het heeft een snelwasoptie geïntroduceerd die extra tijdwinst oplevert, zodat cycli in een korter tijdsbestek kunnen worden voltooid.

Sapphire Glow interieur blauw licht: Deze functie kan oplichten wanneer de deur openstaat, zodat u uw vaat gemakkelijk kunt inladen. Dat betekent betere resultaten aan het eind van elke cyclus. Alleen de modellen uit de Sapphire Serie zijn hiermee uitgerust, maar als u op zoek bent naar een meer geavanceerde verlichtingsoptie, bieden wij de Star-Sapphire Serie met de Star Glow verlichtingsoptie, die uw vaatwasser verlicht met 6 verschillende verlichtingsniveaus.

Slimme functies met HomeConnect: De nieuwste Thermador vaatwassers zijn uitgerust met Wi-Fi-opties, HomeConnect genaamd, die uw leven gemakkelijker dan ooit zullen maken. Bewaking op afstand, cycluscontrole en zelfs enkele opties voor het oplossen van problemen maken dit tot een krachtige functie voor elke gebruiker.

Push to Open Door: Als je handen vol zijn, duw je gewoon tegen de vaatwasserdeur om hem te openen. Dit is een handige functie als u vaak uw handen vol hebt om de vaatwasser te openen. U kunt ook een greeploze keuken ontwerpen met push-to-open technologie. U kunt het greeploze ontwerp uitbreiden tot Thermador koelkasten.

Rust

Geluidsniveau is een cruciaal maar vaak over het hoofd gezien kenmerk van kwaliteitsafwasmachines. U wilt niet worden afgeleid tijdens een TV-programma of een gesprek wanneer uw vaatwasser op hoog volume begint te draaien. Fabrikanten van huishoudelijke apparaten begrijpen dit, en daarom streven ze er al een paar jaar naar om hun apparaten zo stil mogelijk te maken.

Als u van een stille vaatwasser wilt genieten, raden wij u aan om onder de 48 decibel (dB) geluidsniveau te blijven. Dit komt omdat alles wat meer is dan dat, merkbaar en storend zal zijn in uw keuken en nabijgelegen leefruimte. Om als referentiepunt te dienen: het geluidsniveau in een bibliotheek wordt geacht ongeveer 40 dB te bedragen, terwijl een gemiddeld gesprek een maximum van ongeveer 55 dB heeft.

Thermador biedt zeer stille vaatwassers in een bereik beginnend bij 48dbA en reikend tot 42dbA. Welke machine u ook kiest binnen dat bereik, met een Thermador Radiance machine wordt u gegarandeerd niet gestoord door vaatwasmachinegeluiden.

Onze exclusieve video over de stille werking van vaatwassers met een audibel geluidstest

Prijzen

Met al deze kenmerken in de vier Radiance series, vraagt u zich waarschijnlijk af wat de invloed ervan is op het prijskaartje. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat wanneer u hoger in de productieketen komt, u zult merken dat de prijs samen met u stijgt. We zullen een korte blik werpen op de prijzen die u kunt verwachten voor basismodellen in elk van de vier series. Als u Thermador machines goedkoper vindt, is dat omdat het modellen van vorig jaar zijn met minder up-to-date functies.

Deze modellen uit de serie bieden de meeste functies die u van een moderne vaatwasser mag verwachten, en Thermador heeft het hele jaar door promoties om uw aankoop de moeite waard te maken. Thermador heeft momenteel een promotie waarbij elke aankoop van een Thermador fornuis voor uw keuken u een gratis Thermador afwasmachine oplevert, of $1299 voor een Thermador afwasmachine van uw keuze.

Hier is een grafiek die laat zien hoe elk van de vier series er in prijs voor staat als het gaat om hun standaard basismodellen:

Model Prijs
Smaragd serie $1399
Topaz serie $1799
Saffier serie $2299
Star Sapphire Serie $2799

Pro-Tip: Neem contact op met ons verkoopteam op (888)714-4938 voor promoties op Thermador keukenapparatuurpakketten en vaatwassers.

Welke Thermador-vaatwasser is de beste? Onze 3 Top Picks

1) Beste instapniveau: Thermador DWHD650WFP, Smaragd serie

Thermador DWHD650WFP Emerald serie 24 vaatwasser wordt geleverd met standaard functies. Hij wordt geleverd met 6 ingebouwde cycli en 5 opties, waaronder Sens-A-Wash en de snelwasoptie. Naast krachtige tijdbesparende functies voor lichte vervuiling, biedt de Powerboost-functie een hogere waterdruk en een hogere temperatuur om sterke vervuiling van duurzame voorwerpen zoals potten en pannen te helpen bestrijden. Wat het geluid betreft, is de geluidsnorm van dit model 48 dBA goed, vooral als men bedenkt dat 49 dbA de drempel is voor moderne vaatwassers. Hij heeft ook een drietrapsfiltratiesysteem dat kleverige resten in het recirculerende water elimineert – dat betekent betere resultaten bij elke wasbeurt.

Naast de bovengenoemde functies zijn ingebouwde Wi-Fi, een in 3 niveaus verstelbaar bovenreken een derde rek , bekend als de Chef’s Tool Drawer, standaard om uw afwaservaring nog handiger en aangenamer te maken.

2) Beste High-End: Thermador DWHD770WFP, Saffier-serie

Deze Thermador DWHD770WFM Sapphire 24 vaatwasser is een van de high-end modellen in de productketen. Hij beschikt over enkele van de meest geavanceerde functies, waaronder Star Dry, de Push to Open Door, Powerbeam en Sapphire Glow Interior Blue Light met een geluidsniveau van 42dBA , wat bijna stil is op bibliotheekniveau.

Dit model heeft ook alle kenmerken van de Emerald Series. U zult ook genieten van de ingebouwde waterontharder, een must als u in een buurt woont met hard water.

3) Beste premie: Thermador DWHD870WFP, Star-Sapphire

We zijn aangekomen bij het bovenste echelon van de Radiance Collectie. Het is onwaarschijnlijk dat u een vaatwasser op de markt vindt met betere kenmerken, constructie, ontwerp en duurzaamheid. Hoewel de 44dbA stiltegraad hoger is dan bij de normale Sapphire-serie, maakt de Star-snelheidsfunctie dat ruimschoots goed met een cyclus van 20 minuten die even krachtig is als de 90-minutencycli van veel andere merken. Bovendien zorgen ultragladde glijrekken voor gemak zonder schokken of kleven wanneer u ze uit of in trekt. Een zeer nuttig 3e rek van Entertainer laden biedt voldoende ruimte voor de items die u normaal met de hand zou moeten wassen. Thermador DWHD870WPR Star-Sapphire 24 vaatwasser bevat ook alle kenmerken van de Sapphire serie.

Voor we gaan, vergeet niet de toevoeging van de Entertainer’s Wine Caddy Accessory, geweldig voor het beschermen van delicate items zoals wijnglazen. Het wordt geleverd bij elke aankoop van dit vaatwasmachinemodel uit de Star-Saphire serie.

Conclusie

In het algemeen biedt de gloednieuwe Radiance collectie van Thermador werkelijk toonaangevende kwaliteit, design en functies waarvan u gegarandeerd zult houden. Als u bereid bent meer uit te geven voor de duurdere modellen in de collectie, wordt u beloond met nog meer afwas- en droogvermogen plus geavanceerde functies die toonaangevend zijn in de sector.

Wij houden van Thermador, omdat zijn relatie met Bosch het een unieke mix heeft gegeven van gestroomlijnd Amerikaans design en betrouwbare Duitse kwaliteit. Met zijn strakke visuele profielen, krachtige was- en droogfuncties, ongelooflijk stille werking en toonaangevende betrouwbaarheid, kan het niet mis gaan met een vaatwasser uit de Radiance collectie. Of u nu een betrouwbare en veilige manier nodig heeft om uw fijne porselein en kristal schoon te maken of de krachtigste was op de markt voor diep vervuilde potten en pannen, Thermador heeft het voor u. De vaatwasmarkt kan maar beter oppassen. Thermador biedt nu misschien wel de meest begeerde machines ter wereld aan.

Als u nog tijd hebt om de beste vaatwasser voor uw huis te zoeken, bekijk dan onze uitgebreide koopgids voor vaatwassers, die we voortdurend bijwerken met de meest recente kenmerken en modellen.

FAQs

Krijg ik een gratis Thermador vaatwasser bij mijn aankoop van een Thermador fornuis?

Het korte antwoord is ja, zolang u de aankoop doet in het kader van het in aanmerking komende Thermador 1-2-Free programma. Bij de huidige incarnatie van het programma (kijk a.u.b. op het exacte kortingsformulier voor wie in aanmerking komt), biedt Thermador de Emerald serie vaatwasser gratis aan of laat u het bedrag toepassen op de aankoop van een hoger model.

Zijn er naast de bovengenoemde kenmerken nog andere verschillen tussen de Emerald Serie vaatwassers en de rest van het Thermador gamma?

Ja. Topaz series en hoger hebben een andere installatieprocedure. Bij de duurdere modellen bevinden de stelpoten zich namelijk aan de voorkant van de vaatwasser. Zo kunt u uw vaatwasser perfect waterpas zetten zonder dat u meerdere keren hoeft in en uit te schuiven.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 28 oktober 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts