4 Beste Twin Gear Juicers van 2021 – Topkeuzes en recensies


Twin gear juicers behoren tot de beste sapcentrifuges die er zijn. Ze sappen fruit en groenten langzaam om u de hoogst mogelijke opbrengst en kwaliteit te geven, zodat u misschien hebt geraden dat ze meer zouden kosten dan de gemiddelde sapcentrifuge. Je zou gelijk hebben. We weten dat u de beste waarde wilt krijgen die u kunt, dus we hebben veel tweeversnellingssapcentrifuges doorgelicht en een lijst van vier samengesteld waarvan we denken dat ze voor u kunnen werken. We zullen een deel van het goede en het slechte over elke sapcentrifuge delen, zodat u een compleet beeld van elke sapcentrifuge kunt krijgen.

A Vergelijking van onze favorieten van 2021

De 4 Beste Twin Gear Juicers

1. Tribest Greenstar Elite Twin Gear Juicer – Best Overall

De Tribest GSE-5000 Greenstar Elite Twin Gear Juicer heeft twee overwegend roestvrijstalen biokeramische magnetische tweeversnellingen. We zeggen “meestal” omdat de tips eigenlijk van plastic zijn. Het zou mooi zijn als het staal helemaal door zou gaan.

Dit model sapcentrifuge is verkrijgbaar in wit plastic of chroom. Het viel ons op dat het chroom vrij gemakkelijk afbladdert en in je sap terecht komt. We zouden de plastic versie aanraden.

Deze sapcentrifuge is zeer eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen om schoon te maken. Het sapt je eten op een langzaam 110 toeren per minuut om de oxidatie en de afbraak van de uitgeknepen voedingsstoffen tegen te gaan.

De Tribest GSE-5000 wordt geleverd met hulpstukken die er een keukenmachine of een homogenisator van maken om uw eigen boter, diepvriessorbets of salsa te maken. Er is ook een opzetstuk dat er een pastamachine van maakt, maar dat is optioneel.

Voordelen

 • Roestvaststalen biokeramische magnetische dubbele tandwielen
 • Trage 110 RPM koude pers extractie
 • Gemakkelijk te monteren en te reinigen
 • Foodprocessor, homogenisator en pastamachine accessoires beschikbaar

Nadelen

 • Chroomschilfers af
 • Versnellingen zijn niet volledig roestvrij staal

 

2. Super Angel Twin Gear Juicer – Beste Premium keuze

De Super Angel 5500 Roestvrij Staal Twin Gear Juicer is een tweetraps sapcentrifuge, wat betekent dat hij je eten samenperst en vervolgens één keer perst terwijl hij door de tandwielen gaat. De tandwielen draaien op 86 RPM, wat de optimale snelheid is om de meeste voedingsstoffen uit uw voedsel te halen. Alle onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal, dus ze zijn robuust en gemakkelijk te reinigen.

Het enige deel dat niet van staal is, is de stok die gebruikt wordt om je eten door te drukken. Het is allemaal hout. Dat is prima, maar het is een beetje te lang en komt in contact met de versnellingen. Zorg ervoor dat je het niet helemaal naar beneden duwt.

Deze sapcentrifuge wordt geleverd met een vierkwart maatbeker om het sap op te vangen als het eruit komt, maar het is ook wat de sapcentrifuge stabiel houdt. Als hij per ongeluk uit zijn positie wordt gestoten, kan de sapcentrifuge omvallen.

Deze sapcentrifuge zal letterlijk alles uit uw voedsel persen en werkt goed met kleine artikelen, zoals bladgroen of tarwegras. Dit betekent dat je meer smaak krijgt van deze kleinere artikelen dan van de gemiddelde sapcentrifuge. Het kan zijn dat u uw groene recepten moet aanpassen als u niet zoveel van de groene smaak houdt.

Voordelen

 • Tweetraps sapcentrifuge
 • Roestvrijstalen onderdelen
 • 86 RPM
 • Gemakkelijk te reinigen

Nadelen

 • Behoefte aan een maatbeker om te voorkomen dat deze omvalt.
 • Duwstok komt in contact met tandwielen
 • Kan nodig zijn om recepten aan te passen

3. Tribest Greenstar Pro Twin Gear Juicer

De Tribest GS-P502 Greenstar Pro Twin Gear Juicer heeft krachtige roestvrijstalen tandwielen die bij 110 toeren draaien om uw voedsel efficiënt te saperen. Hij werkt gemakkelijk op 120 of 220 volt.

Er is een knop die je aanpast om de versnellingen dichter bij elkaar te brengen voor klein voedsel, en verder uit elkaar voor meer substantieel voedsel. Het is een gokspelletje om uit te vinden hoe strak de knop precies moet zitten voor elk verschillend voedsel, aangezien er geen enkele markering is om als richtlijn te gebruiken.

Pulp bouwt zich op rond de tandwielen, en je kunt het niet uitwerpen totdat je de knop bijna helemaal losmaakt. De zeef die het sap van de pulp scheidt, heeft openingen die groot genoeg zijn om wat pulp door te laten in het sap. Die zeef over de pulpverzamelbak vult zich snel en vereist dat u regelmatig stopt om hem te legen.

Dit is ook niet de makkelijkste sapcentrifuge om schoon te maken. Het is een uitdaging om alle voedseldeeltjes uit alle gaten in de schermen te halen. Waar de tandwielen aan de behuizing vastzitten, zijn er een aantal gebogen gebieden met spleten en holle hoeken waar sap en pulp zich ophopen. Deze kleine gebieden zijn moeilijk grondig te reinigen.

Voordelen

 • Roestvrij stalen tandwielen
 • 110 RPM
 • 120 of 220 volt

Nadelen

 • Laat wat pulp door in sap
 • Pulp bouwt zich op tussen de tandwielen
 • Geen markeringen voor het instellen van knoppen voor bepaalde voedingsmiddelen
 • Filter over pulpopvangbakje vult zich snel
 • Schermen en hoeken zijn moeilijk te reinigen

 

4. Green Power Twin Gear Juicer

De Green Power KPE1304 Twin Gear Juicer heeft een grote glijgoot die uw voedsel in een machine voedt met bio-keramische en magnetische technologie om voedingsstoffen te behouden en oxidatie te minimaliseren. Het lijkt snel te verstoppen, maar het is ook gemakkelijk schoon te maken.

De rollers op deze sapcentrifuge zijn klein in vergelijking met andere en knijpen niet zo veel sap uit. Ook grijpen ze niet zo goed naar bladgroene spullen, zodat je er niet zoveel sap uit krijgt als mogelijk is.

Een grote zorg is dat er geen veiligheidsschakelaar is. Als u per ongeluk op de aan/uit-knop stoot, zal deze machine starten voordat het apparaat volledig is geassembleerd.

Voordelen

 • De bio-keramische/magnetische technologie houdt de voedingsstoffen in stand en minimaliseert de oxidatie.
 • Grote voergoot
 • Gemakkelijk te reinigen

Nadelen

 • Geen veiligheidsschakelaar
 • Verstoppingen gemakkelijk
 • Rollen knijpen niet zo veel sap uit
 • Grijpt niet erg goed in bladgroen.

Kopersgids

Wat is een twin gear juicer?

Twin gear sapcentrifuges worden beschouwd als de beste van alle sapcentrifuges op de markt. Ze zijn niet het makkelijkst te gebruiken en kunnen een mooie cent kosten, maar het langzame proces dat uw groenten en fruit doormaken zal u de hoogste opbrengst en de beste kwaliteit sap opleveren.

Twin gear juicers hebben een tweeversnellingsbak met lage snelheid die uw voedsel door een driestaps proces bewegen. Eerst wordt je eten verpletterd, in plaats van versnipperd zoals bij andere sapcentrifuges. Dit minimaliseert de afbraak van voedingsstoffen en oxidatie, waardoor de houdbaarheid van uw sap wordt verlengd van 24 uur tot 72 uur. Ze hebben ook een zeer smalle speling tussen de tandwielen, waardoor ze bladgroen en andere kleine levensmiddelen die moeilijk zijn voor andere sapcentrifuges efficiënt kunnen verpletteren.

Nadat het voedsel is geplet, gaat het verder op het pad van de tandwielen en wordt het tweemaal geperst om er zeker van te zijn dat het eventuele sap is geëxtraheerd en u het hoogste niveau van voedingsstoffen geeft. De pulp die overblijft na dit proces is een van de droogste pulp die ooit is gezien.

 

Levensmiddelen die tot sap kunnen worden verwerkt

 • Harde producten
 • Citrus en ander zacht fruit
 • Bladgroen
 • Noten
 • Bonen

Wat te zoeken in een sapcentrifuge:

1. Efficiëntie:
Het gezegde “je krijgt waar je voor betaalt” geldt voor sapcentrifuges, net als voor al het andere. Als u een goedkope sapcentrifuge krijgt, moet u meer fruit en groenten kopen om dezelfde hoeveelheid sap op te leveren die u zou krijgen door minder items in een machine van betere kwaliteit te persen. Twin gear sapcentrifuges hebben het hoogste rendement van alle sapcentrifuges.

2. Gebruiksgemak:
Het kleine aantal onderdelen en de grote toevoerbuizen kunnen het gebruik van tweewielige sapcentrifuges vergemakkelijken. Het duurt niet zo lang om ze in elkaar te zetten, en je hoeft je eten niet zo klein te snijden. Dat gezegd hebbende, gemak geeft je niet altijd de beste kwaliteit. Twin gear sapcentrifuges zijn uitdagender in het gebruik dan andere sapcentrifuges. Ze zijn efficiënter, maar er zit een steile leercurve in het gebruik ervan.

3. Reinigingsgemak:
Het is duidelijk dat je door het kleinere aantal onderdelen minder te reinigen hebt. Lees de instructies om te zien hoe ver u de machine moet afbreken om deze schoon te maken, of dat een van de onderdelen vaatwasmachinebestendig is. Als het langer duurt om te reinigen dan om te gebruiken, zul je het nooit gebruiken.

4. Behoud van voedingsstoffen:
De hoeveelheid lucht die wordt aangezogen bij het persen van een voedingsmiddel bepaalt hoeveel voedingsstoffen er worden afgebroken. Een teken dat je sap zijn voedingswaarde niet lang houdt, is de hoeveelheid schuim die bovenin je sapcontainer verschijnt. Als u schuim heeft, houdt uw sap zijn voedingsstoffen slechts tot 24 uur vast. Twin gear juicers zuigen niet veel lucht aan, zodat de voedingsstoffen van het sap dat ze produceren tot 72 uur kunnen worden vastgehouden.

5. Pulp uitwerpen:
Met een externe pulpa-opvangbak kunt u continu sappen zonder te stoppen om een interne mand te legen. Twin gear juicers hebben externe opvangbakken.

6. Veelzijdigheid:
Sommige sapcentrifuges kunnen alleen harde producten, citrusvruchten of ander zacht fruit tot sap verwerken. Ze krijgen niet veel uit bladgroen. Twin gear juicers kunnen zowel kleine als grote voorwerpen aan.

7. Buismaat:
De grootte van de voedingsbuis bepaalt hoe snel u uw voedsel door de sapcentrifuge kunt duwen. Twin gear juicers hebben kleine toevoerbuizen, dus je moet je eten in kleinere stukken snijden.

8. Grootte:
Ken de afmetingen van de sapcentrifuge die je wilt, om er zeker van te zijn dat deze past in de ruimte waar je hem moet opbergen.

9. Geluid:
Sommige sapcentrifuges kunnen nogal luidruchtig zijn, en als je veel in één keer gaat persen, kan het geluidsniveau belangrijk zijn. Dubbelspannende sapcentrifuges zijn meestal vrij stil.

10. Sapcontainer:
Sapcentrifuges die met een beker worden geleverd om het sap op te vangen als het naar buiten komt, zijn efficiënter dan het plaatsen van een kom onder de sproeier. Ze zijn zo gemaakt dat ze passen in de ruimte die beschikbaar is onder je sapmondstuk. Proberen om een kom of container te gebruiken die niet is gemaakt om die sapcentrifuge te passen kan nogal rommelig zijn.

Conclusie:

Nu we hebben uitgelegd wat een twin gear juicer is, hoe het werkt en waar je naar moet zoeken bij het winkelen voor een, laten we je herinneren aan de vier waarvan we denken dat ze goed voor je kunnen zijn uit al onze reviews.

1. Tribest GSE-5000 Greenstar Elite Twin Gear Juicer – Best Overall
2. Super Angel 5500 Roestvrij staal Twin Gear Juicer – premium keuze
3. Tribest GS-P502 Greenstar Pro Twin Gear Juicer
4. Green Power KPE1304 Twin Gear Juicer

Je hebt genoeg kennis opgedaan om twin gear juicers te onderscheiden van andere soorten. Nu hoeft u alleen nog maar de keuzes te vernauwen tot de keuze die het best aan uw behoeften voldoet.

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts