Best wasmachine en droger: Top 8 Wasdroger Sets 2021


Laatst gewijzigd
3 januari 2021

Bent u een beetje overweldigd door het aantal was- en droogsets op de markt? Bent u nerveus over het missen van moderne functies vanwege uw budget? Dit zijn slechts enkele van de zorgen die we steeds horen als het gaat om het kopen van een nieuwe wasmachine en droger.

Om het u wat gemakkelijker te maken, hebben wij een gids samengesteld met alles wat u moet weten over wasmachines en drogers voordat u gaat winkelen. Van groottebeperkingen tot het verschil tussen gas- en elektrische drogers, wij hebben het voor u! We hebben ook onze favoriete wasmachine- en droger-modellen van 2021 geselecteerd om u een voorsprong te geven bij uw zoektocht.

Laten we beginnen.

Bekijk onze topkeuzes van stapelbare voorladers tot modellen met bovenlader. LG, GE, Samsung, Electrolux, Whirlpool, Speed Queen & meer – klik op de links hieronder om onze recensie van elk te zien.

 • 1) Beste snelheid: LG WM4200HWA
 • 2) Beste XL Capaciteit: LG WM9000HVA
 • 3) Het beste om tijd te besparen: Samsung WV6 900AV
 • 4) Beste stoffen verzorging: Electrolux EFLS627UTT
 • 5) Beste bovenlading met roerwerk: Speed Queen TC5000WN
 • 6) Beste compacte wasmachine en droger: Miele WWH860WC
 • 7) Beste betrouwbare wasmachine en droger: Bosch WAT28402UC
 • 8) Beste overall: GE GFW850SPNRS Ultrafresh

Factoren om te overwegen bij het winkelen voor wasmachine en droger set

Hier bij Designer Appliances, vertegenwoordigen wij 17 verschillende merken en meer dan 500 verschillende wasmachines en drogers (wat neerkomt op ongeveer 200 wasmachines en 300 drogers). Dus als het gaat om het vinden van de juiste modellen voor uw huis, hebben we het allemaal gezien.

Voordat u begint met winkelen voor een was-droogcombinatie, zijn er een aantal belangrijke factoren die u in overweging moet nemen. De prestaties van deze producten verschillen immers als het gaat om zaken als reinigingsvermogen, waterverbruik, energie-efficiëntie, capaciteit, lawaai en trillingen. Deze factoren ontbreken echter vaak in de beschrijvingen van de fabrikanten. Wij hebben deze factoren uitgesplitst om uw selectieproces te vergemakkelijken.

Ken uw type wasmachine

Wist u dat er verschillende soorten wasmachines op de markt zijn? Ze zijn bekend als front-load, top-load, en appartement grootte. En om de zaken nog verder uit te splitsen, zijn er eigenlijk twee soorten bovenladerwasmachines met een roerwerk of een waaier/hoogrendement (HE).

Wat is het verschil tussen roerwerk- en waaier-/hoogrendementsmodellen? Bij agitatormodellen wrijft de agitator tegen de kleding om ze schoon te krijgen. Dit helpt om vuil los te maken en water en wasmiddel in de weefsels te laten doordringen.

In waaier- (of HE) modellen maakt de wasmachine gebruik van trommelbewegingen om de kleding tegen elkaar te wrijven. Dit is een veel zachtere optie dan een roerwerkmachine.

Hoewel het type dat u kiest zal afhangen van uw algemene voorkeur, zullen beide varianten de klus klaren. Het is ook belangrijk op te merken dat alle wasmachines elektrisch zijn, terwijl drogers zowel op gas als elektrisch kunnen zijn.

voorlader wasmachines (hoogrendement, HE): Voorladers reinigen beter dan hun bovenladers. Hoewel de wastijden langer zijn op voorlaadmachines, zijn ze veel zachter voor kleding. Deze wasmachines gebruiken ook minder water en centrifugeren op hogere snelheden.

Een hoog toerental (of omwentelingen per minuut) onttrekt op zijn beurt meer water aan uw wasgoed en verkort de droogtijd (wat ook energie bespaart tijdens het droogproces). De meeste voorlader wasmachines en drogers zijn stapelbaar. U kunt ze ook op de -opslagvoetjes plaatsen om ze naast elkaar te gebruiken.

Onze exclusieve video review van de beste voorlader wasmachines

Bovenlader wasmachines met een oud type roerwerk: Deze wasmachines zijn overblijfselen uit de oude tijd en kosten minder dan hun neven in warm water. Het wasprogramma is aanzienlijk sneller, maar ze gebruiken veel water.

Toch kiezen veel mensen voor traditionele wasmachines vanwege hun eenvoudige bediening. Het is ook intuïtief om te denken dat meer water een betere reiniging oplevert. Dit is echter niet noodzakelijkerwijs waar. We hebben de beste agitator top load wasmachines in onze diepgaande review gerangschikt.

Bovenlader wasmachines zonder roerwerk (ook wel HE-wasmachines genoemd): Wasmachines met bovenlading zijn nog steeds een populaire keuze in de VS. Gezien de superieure reinigingsprestaties van voorladerwasmachines hebben de fabrikanten besloten deze twee technologieën te combineren.

Wasmachines met bovenlader hebben over het algemeen een grotere capaciteit dan hun tegenhangers met agitator. Ze gebruiken ook minder water en centrifugeren sneller voor betere droogprestaties.

Als u zich nog steeds afvraagt welk type wasmachine u moet kopen, lees dan onze voorlader versus bovenlader vergelijking, waar we de voor-en nadelen van elk type behandelen.

Beste bovenlader wasmachine met een roerwerk

Appartementgrootte, compacte wasmachines en drogers: Deze wasset is slechts 24 centimeter breed, waardoor hij perfect kan worden geplaatst in een kast of onder een aanrecht. Hoewel dit type wasset meestal bedoeld is voor appartementen, is het ook ideaal als u in een eengezinswoning woont en een tweede wasset wilt.

Deze wasmachines worden over het algemeen gecombineerd met droogkasten zonder ventilatieopeningen. Drogers met een warmtepompsysteem staan aan de top van de technologie en besparen niet alleen energie, maar drogen de kleren ook sneller in vergelijking met condensdrogers. Wij hebben de beste compacte was-droogcombinaties gerangschikt en beoordeeld in onze uitgebreide review.

Kies de juiste bijpassende droger

Bij het kopen van een droger hebt u over het algemeen twee opties wat het model betreft: gas of elektrisch. Bovendien moet u ook kiezen tussen een droger met of zonder ventilatieopeningen.

Gasdrogers: Gasdrogers gebruiken een ventilator en propaan om uw was te verwarmen en te drogen. Hoewel dit proces duurder is dan elektriciteit, is er minder droogtijd voor nodig. Dus uiteindelijk, zullen de kosten gelijk worden.

Omdat u een gasaansluiting nodig hebt om dit type droger te laten werken, zijn ze meestal moeilijker te installeren. Als u nog geen gasleiding in uw huis hebt, moet er een worden geïnstalleerd voordat u uw droger kunt gebruiken. Gasdrogers hebben echter over het algemeen een langere levensduur dan elektrische modellen.

Elektrische drogers: Elektrische drogers werken door het activeren van een ventilator die continu hete lucht in de machine duwt. Elektriciteit wordt ook gebruikt om de kleren in beweging te houden terwijl ze drogen.

Elektrische drogers zijn gemakkelijker te installeren dan gasmodellen, omdat u alleen een stopcontact hoeft te vinden om de droger aan te sluiten. Elektrische drogers hebben echter over het algemeen niet zo’n lange levensduur als gasdrogers.

Ventilatierooster vs. Ventilatieloos: Met uitzondering van de 27-inch modellen van Whirlpool, hebben de meeste modellen van normaal formaat ventilatieopeningen. Kleine of compacte drogers zijn echter overwegend ventielloos. Drogers zonder ventilatie zijn gemakkelijker te installeren, maar doen er vaak langer over om uw kleren te drogen.

Hoe te configureren: Gestapeld, op sokkel, of naast elkaar?

Een andere belangrijke factor is de configuratie van uw wasmachine en drogerset. Voordat u begint met winkelen, is het heel belangrijk om uw beschikbare ruimte op te meten, zodat u uw opties kunt beperken. Over het algemeen zijn er twee mogelijkheden voor de configuratie – gestapeld of naast elkaar. Als u de voorkeur geeft aan een voorlader, kunt u ook een voetstuk aanschaffen om uw wasgoed ongeveer 15 centimeter van de grond te tillen. Deze configuratie op voetstuk vergemakkelijkt het werk omdat u uw rug niet hoeft te breken als u moet bukken om te laden/lossen. Bovendien fungeren sokkels als opberglades waar u uw wasmiddel en andere wasmiddelen in kunt opbergen.

Houd er rekening mee dat wasmachines met bovenlading niet kunnen worden gestapeld.

Configuratie-opties voor sets wasmachines en drogers

Waarom zou u ervoor kiezen om uw wasmachine en droger te stapelen?

 • U heeft een waskast of een kleine wasruimte
 • U wilt meer functionele vloerruimte
 • Je hebt meer ruimte voor opslag
 • Je houdt van de rommelige aantrekkingskracht van gestapeld wasgoed

En waarom zou u kiezen voor een zij-aan-zij-configuratie?

 • U hebt een bovenlader die niet kan worden gestapeld
 • U wilt een kast boven uw wasmachine en droger plaatsen om uw kleren op te vouwen
 • Je houdt niet van een gestapelde wasset

Geluidshinder en trillingen

Wasmachines met voorlader zijn doorgaans stiller dan wasmachines met bovenlader. Als u op zoek bent naar een nieuwe was-droogcombinatie, kijk dan in de productspecificaties of de fabrikant iets zegt over geluid en trillingen. Samsung vermeldt dit meestal onder de marketingnaam VRT, wat staat voor vibration reduction technology (vibratiereductie-technologie) (die zij in de loop der jaren hebben verbeterd). LG’s versie van VRT heet TrueBalance. Electrolux biedt zelfs (op seizoensbasis) een tweede verdieping garantie waarbij het bedrijf u volledig terugbetaalt als hun machines meer dan een centimeter bewegen wanneer ze op waterpas poten staan.

Laten we eens kijken naar enkele redenen waarom uw wasmachine te veel lawaai maakt of overmatig trilt.

 • Uw wasmachine staat op een ongelijk oppervlak
 • Uw belasting is niet in evenwicht
 • De poten van uw wasmachine staan niet meer waterpas (wat u/uw installateur kan aanpassen)

Wifi en Smartphone connectiviteit

Hoewel het geen essentieel kenmerk is, kunnen wifi en smartphone connectiviteit een enorm gemak zijn. Veel wasmachines en drogers kunnen bijvoorbeeld op afstand worden bediend via een smartphone-app. Zo kunt u controleren of uw was klaar is en zelfs op afstand een cyclus starten.

Hoe graag we ook enthousiast zouden worden over slimme functies voor wasmachines en drogers, we hebben nog geen modellen gezien die een enorm voordeel bieden voor echte gebruikers.

Beste was- en droogmachineset, onze top 8 keuzes

Wij hebben elk van de 8 onderstaande producten met de hand geselecteerd op basis van een combinatie van producttests en onderzoek. Hoewel we niet elk model persoonlijk hebben kunnen testen, hebben we grondig onderzoek verricht om er zeker van te zijn dat we alleen de allerbeste modellen hebben aanbevolen.

Wij zullen u nooit een product aanraden dat wij onze gezinsleden niet zouden aanraden. Wij willen dat u blij bent met uw keuzes, want voor ons bent u familie.

P.S. – Onze artikelen worden gemaakt door ons team van zowel apparatuur experts en redactieraad. Wij zijn geen nieuwsdienst, maar wij zijn er trots op dat wij onze gebruikers de meest nauwkeurige en diepgaande gidsen op het internet kunnen bieden.

Wasmachines zijn over het algemeen veel geavanceerder dan drogers. Daarom richten de volgende beoordelingen zich vooral op de wasmachine. Maar maak je geen zorgen – we geven je ook een paar suggesties over welke wasmachines en drogers het beste bij elkaar passen.

Dus zonder verder oponthoud, laten we beginnen met onze top keuze!

1) Beste snelheid: LG WM4200HWA

Breedte: 27 inch | Hoogte: 39 inch | Diepte: 33 1/4 inch | Capaciteit: 5.0 cu. ft. | Cycli/Opties: 14/13 | RPM: 1,300 | Kleur: Wit Stoom Wasmachine/Droger: Ja. Stapelbaar: Ja | Energy Star: Ja

De LG WM4200HWA is een van de meest energiezuinige wasmachines op de markt. Hij heeft zelfs de felbegeerde “Most Efficient”-badge van Energy Star verdiend.

Voorladerwasmachines nemen doorgaans de tijd om uw kleding schoon te maken. Het is niet ongewoon dat een normale laadcyclus een uur duurt. Dankzij de TurboWash 360 technologie, die vijf krachtige jets bevat, kan dit LG model een lading van 10 pond in minder dan 30 minuten reinigen.

De WM4200HWA is er zowel in wit als in een zwarte roestvrije kleur. U kunt hem stapelen met de bijbehorende gas- of elektrische stoomdroger, of ze naast elkaar gebruiken. In combinatie met de juiste droger kan deze wasmachine automatisch een geschikte drogerinstelling kiezen op basis van uw lading.

Deze LG wasmachine wordt verkocht voor ongeveer $1,199, gebaseerd op seizoensaanbiedingen.

2) Beste XL-capaciteit: LG WM9000HVA

Breedte: 29 inch | Hoogte: 41 1/4 inch | Diepte: 33 3/4 inch | Inhoud: 5.2 cu. ft. | Cycli/Opties: 14: RPM: 1,300 | Kleur: Graphite Steel | Stoom Wasmachine/Droger: Ja. Stapelbaar: Ja | Energy Star: Meest efficiënte CEE Tier 3

De LG WM9000HVA kost ongeveer $1.799 tijdens promotieseizoenen. Dit model heeft een uitstekende reinigingscapaciteit, energie- en waterefficiëntie. Het heeft ook LG’s trilling- en ruisonderdrukkingstechnologie voor superstille werking. De WM9000HVA is zelfs voorzien van de nieuwste wi-fi/smartphone integratie.

Deze LG wasmachine is een zachte reus met een breedte van 29 inch en een extra grote capaciteit van 5,2 kubieke meter. Dit betekent dat kingsize lakens en dekbedden thuis kunnen worden gewassen, in plaats van in de wasserette. Het enige nadeel aan deze machine is dat je hem niet kunt stapelen.

Een andere leuke eigenschap is dat u deze wasmachine kunt combineren met een gewone voorraadzuil of een WD200CV sidekick twin wash zuil, die fungeert als een kleine wasmachine om uw capaciteit te vergroten.

De trendy grafiet stalen kleur helpt om uw wasruimte meer in het oog te laten springen.

De LG WM9000HVA kan worden gecombineerd met een grote elektrische of gasdroger met stoomfunctie.

3) Het beste om tijd te winnen: Samsung WV6 900AV

Breedte: 27 inch | Hoogte: 46 15/16 inch | Diepte: 34 inch | Capaciteit: 6,0 kubieke meter (5,0 + 1,0) | Cycles/Options: 12: RPM: 800: Kleur: Zwart roestvrij staal stoom was/droog machine: Ja. Stapelbaar: Nr. Energy Star: Meest efficiënte CEE Tier 3

De Samsung FlexWash WV6 900AV is een echt innovatief toestel. De FlexWash heeft twee sluitringen in één behuizing. Het drogerpaar heet, zoals u misschien al geraden hebt, FlexDry en beschikt over twee drogers onder één dak. Dit betekent dat u twee onafhankelijke belastingen tegelijk kunt laten werken.

Deze Samsung heeft alle nieuwste slimme functies en maakt verbinding met zowel Alexa als Google Home. Met de Super Speed functie is het wassen in 30 minuten klaar, zonder dat dit ten koste gaat van de reinigingsprestaties.

Deze Samsung wasmachine met een breedte van 27 inch heeft een indrukwekkende capaciteit van 6,0 kubieke meter. Hoewel het een uitdaging kan zijn om uw voorlader schoon te houden, houdt de Self-Clean+ functie de trommel fris en geurvrij zonder het gebruik van agressieve chemicaliën.

Als u op zoek bent naar een conventionele, 27-inch 4,5 kubieke meter stapelbare frontlader wasmachine, overweeg dan de Samsung WF45K6500AW. Deze wasmachine beschikt ook over stoom, zodat u vlekken kunt verwijderen zonder voorbehandeling.

De WF45T6000AW is het doorbustermodel dat Samsung dit seizoen aanbiedt voor $599. Deze machine is kleiner in termen van binnenruimte met 4,2 kubieke meter, en heeft niet de snelste centrifugeersnelheid. Het mist ook de stoomwerking die andere modellen wel hebben. Als u echter op zoek bent naar een betrouwbare wasoplossing zonder franje, dan is dit een degelijk model om te overwegen.

4) Beste Fabric Care: Electrolux EFLS627UTT

27-inch 4,4 kubieke meter Electrolux instapmodel stoomwasmachine met stoomdroger

Breedte: 27 inch | Hoogte: 38 inch | Diepte: 32 inch | Capaciteit: 4.4 cu. ft. | Cycli/Opties: 9: RPM: 1,300 | Kleur: Titanium of Wit | Stoom Wasmachine/Droger: Ja. Stapelbaar: Ja | Energy Star: Meest efficiënte CEE Tier 3

Wat vlekverwijdering betreft, Electrolux klaart de klus beter dan om het even welk ander merk. De EFLS627UTT is het paradepaardje van Electrolux. De EFLS627UTT is stapelbaar en heeft een grote binnenruimte. De 15 minuten durende snelwas is indrukwekkend en ontworpen voor licht vervuilde kleding (ideaal voor als u haast hebt!). De prijs na aftrek van kortingen is dit seizoen ongeveer 899 dollar.

Dit seizoen beginnen de stapelbare wasmachines en drogers van Electrolux bij 649 dollar. Naarmate de prijs van Electrolux wasmachines en drogers stijgt, profiteert u van extra functies zoals stoom, hogere centrifugeersnelheden, snelwasopties en meer vlekbehandelingen.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar niet-gepubliceerde seizoensgebonden kortingen op was-droogcombinaties.

5) Beste bovenlader met roerwerk: Speed Queen TC5000WN

Breedte: 25 5/8 inch | Hoogte: 42 3/4 inch | Diepte: 28 inch | Inhoud: 3.2 cu. ft. | Cycli/Opties: 6: RPM: 710 | Kleur: Wit Stoom Wasmachine/Droger: Nee. Stapelbaar: Nr. Energy Star: Geen

Speed Queen wasmachines zijn de favoriete wasmachines van de familie geworden, dankzij de reputatie van het merk op het gebied van betrouwbaarheid. Het is de enige Amerikaanse fabrikant die nog apparaten maakt (en niet alleen assembleert) in de VS. Als u een machine zonder franje wilt die de kuip vult en uw wasgoed schoonmaakt, overweeg dan de Speed Queen TR3, ook bekend als de TC5000WN.

Maytag’s MVWB865GW en GE’s GTW685BSLWS krijgen ook goede pers in deze categorie, maar we hebben geen diepgaande betrouwbaarheidsgegevens over deze producten.

Als u de voorkeur geeft aan hoogrendement (HE) bovenladers

Wat hoogrendement (HE) bovenlader wasgoed betreft, is LG de marktleider, zowel op technologisch vlak als wat de breedte van het productaanbod betreft. In deze categorie blinken de volgende producten uit door hun prijs-prestatieverhouding.

De LG WT7300CW, en zijn broertje WT7300CV in grafiet, hebben een groot binnenwerk van 5.0 cu. ft. Het centrifugetoerental, wat gelijk staat aan energie- en droogtijdbesparingen, is het snelste voor een bovenlader wasmachine met 950 RPM. De prijzen met kortingen beginnen onder de $699 voor deze wasmachine.

Hoewel het WT7300 model veel pers krijgt, zien we af en toe een geweldige aanbieding voor de LG WT7800CW tijdens het promotieseizoen. U kunt de WT7800 krijgen met een kleine meerprijs in vergelijking met de WT7300. Dit model kan echter worden uitgerust met functies zoals stoom, een effectief intern verwarmingselement en een grotere inhoud van 5,5 kubieke meter.

Samsung, dat ongeveer 20% van de Amerikaanse apparatenmarkt in handen heeft, heeft ook een degelijke oplossing met de WA54M8750AW. Mooi in wit of zwart roestvrij staal, met een ingebouwde gootsteen voor uw gemak. Zoals gebruikelijk bij Samsung, krijgt u een handige wi-fi app om uw was te beheren.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar niet-gepubliceerde seizoensgebonden kortingen op was-droogcombinaties.

6) Beste compacte wasmachine en droger: Miele WWH860WC

24-inch stapelbare wasmachine met ventilator en warmtepomp-stoomdroger

Breedte: 23 1/2-inch | Hoogte: 33 1/2-inch | Diepte: 25 5/16-inch | Capaciteit: 2.2 cu. ft. | Cycli/Opties: 12: RPM: 1,600 | Kleur: Wit Stoom Wasmachine/Droger: Ja. Stapelbaar: Ja | Energy Star: Ja

Als het gaat om ruimtebesparende apparatuur in appartementformaat, zijn er nu meer opties dan ooit. Bosch en Miele maken echter de beste compacte wasmachines en drogers voor appartementen. Miele heeft onlangs een voorsprong genomen in deze categorie door de energiezuinige en snelle warmtepomptechnologie te omarmen.

De WWH860WCS is het vlaggenschip van Miele. Het wordt gecombineerd met de enige 110/120V ventless, warmtepompdroger op de markt, genaamd de T1 droger.

Miele wasmachines hebben een prijs vanaf $1,199. Zowel de W1 als de T1 zijn stapelbaar en kunnen in een kleine waskast worden geplaatst.

Eerder dit jaar hebben we een uitgebreid overzicht van de Miele wasmachines en drogers gemaakt.

7) Beste Betrouwbare Wasmachine en Droger: Bosch WAT28402UC

24-inch 2,2-ku. ft. stapelbare compacte wasmachine met ventilatorloze droger

Breedte: 24 inch | Hoogte: 33 1/4 inch | Diepte: 25 inch | Capaciteit: 2.2 cu. ft. | Cycli/Opties: 15: RPM: 1,400 | Kleur: Wit Stoom Wasmachine/Droger: Ja. Stapelbaar: Ja | Energy Star: Meest efficiënte CEE Tier 3

De 800 serie is de juiste keuze voor Bosch. De WAT28402UC verwarmt water tot 170F voor een gezuiverde reiniging. Het is al meer dan vijf jaar op de markt, en krijgt regelmatig lovende kritieken van onze klanten. Deze wasmachine is stapelbaar met de ventless, 220V droger. De geringe diepte maakt het een aantrekkelijke keuze voor een stedelijk appartement.

Bosch maakt goedkopere modellen in de compacte wasserij-lijn. U kunt ook het voordelige model WAT28400UC vinden voor ver onder de $999.

We hebben uitgebreid geschreven over het assortiment wasmachines en drogers van Bosch, inclusief de verschillen tussen de 300, 500 en 800 series in ons diepgaande artikel.

8) Beste totaal: GE GFW850SPNRS Ultrafresh

28-inch 5,0 kubieke meter stapelbare stoomwasmachine en -droger

Breedte: 28 inch | Hoogte: 39 3/4 inch | Diepte: 34 inch | Capaciteit: 5.0 cu. ft. | Cycli/Opties: 12/10: RPM: 1,300 | Kleur: Wit, Saffierblauw, Diamantgrijs Stoomwasmachine/droger: Ja/Yes | Stapelbaar: Ja | Energy Star: Ja

Na jarenlang gewoon de Koreaanse fabrikanten te hebben gevolgd, heeft GE eindelijk innovatieve wasmachines en drogers op de markt gebracht.

De meest stijlvolle en functierijke wasmachine van GE is de GFW850SPNRS, met drie prachtige kleuropties: saffierblauw, diamantgrijs en wit. Het is ook een van de grootste wasmachines, met een enorme capaciteit van 5.0 cu. ft.

Enkele kenmerken die deze nieuwe GE-wasmachine onderscheiden van de concurrentie zijn het UltraFresh Vent System met OdorBlock™, SmartDispense™, en 1-staps wassen en drogen.

Het UltraFresh ventilatiesysteem voert extra water en vocht af op de ronde deuropening. Deze innovatieve eigenschap geeft schimmels geen kans om voet aan de grond te krijgen op de deur. De rubberen pakking op de deur is ook beschermd met Microban, dat ongewenste geurtjes elimineert.

U kunt zelfs het wasmiddelbakje één keer vullen en de wasmachine meerdere keren gebruiken. SmartDispense zal u tijd besparen met zijn grote afzetgebied. En het meest verbazingwekkende is dat u bij een kleine lading het gedoe van het uitladen van de wasmachine en het verplaatsen van alles naar de droger kunt overslaan.

De GFW550SSNWW, en GFW650SSNWW zijn enkele van de andere modellen die tot dezelfde productfamilie behoren.

Hoe vermijd je valkuilen bij het kiezen van een nieuwe wasmachine en droger?

 • De grootste fout die mensen maken bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine en droger is het verkeerd inschatten van de grootte en de ruimte. Voordat u uw keuze bepaalt, is het noodzakelijk dat u de toegang tot uw wasruimte meet, evenals de ruimte die bestemd is voor de wasmachine en droger. Helaas betekent het feit dat u een bestaande wasmachine en droger hebt, niet dat u gedekt bent, aangezien de nieuwe machines meestal breder, dieper en hoger zijn dan hun vorige incarnaties.
 • Als algemene vuistregel geldt dat breedte 27 als normale maat wordt beschouwd, en breedte
  29 als extra groot. De compacte wasserij van het appartement is 24 breed. De diepte van deze machines verschilt echter sterk van fabrikant tot fabrikant.
 • Ken uw brandstoftype. Ja, alle drogers hebben elektriciteit nodig om te functioneren, maar alle drogers hebben een brandstofbron nodig om op te warmen. Zorg ervoor dat u dit uitzoekt voordat u uw aankoop doet om te bepalen of de droger een elektrisch 208/240V 4-polig reuzenstopcontact of een aardgasaansluiting nodig heeft.
 • Weet wanneer het tijd is om uw onderdelen te vervangen. Wanneer u een wasmachine vervangt, is het een goed idee om uw oude slangen te vervangen door gevlochten slangen van roestvrij staal. Voor de droger hebt u een nieuw elektrisch snoer nodig (als u voor een elektrische droger hebt gekozen) en een nieuwe ventilatieset voor drogers met ventilatieopeningen. Wat de gasdrogers betreft, volgens de code moet u een nieuwe gasflexslang gebruiken.

Zorg ervoor dat u een kopie maakt van onze was-droog installatie checklist om uw investering te beschermen.

Conclusie

Met zo veel keuze op de markt, zijn wij hier om het aankoopproces te vereenvoudigen met tips en inzichten over de nieuwste wasmachines, drogers en meer. Met deze informatie bij de hand kunt u met een gerust hart de beste beslissing voor uw gezin nemen. Als u in New Jersey woont, kom dan gerust langs in een van onze winkels. Onze verkoopmedewerkers helpen u graag op weg. U kunt ook verschillende van deze modellen in levende lijve zien.

Wat waren enkele van de uitdagingen waarmee u werd geconfronteerd toen u deze beslissing nam? Laat het ons weten in de commentaar sectie hieronder.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar niet-gepubliceerde seizoensgebonden kortingen op was-droogcombinaties.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 8 november 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts