Bissell draadloze stofzuiger Beoordeling


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Bissell is al tientallen jaren actief in Amerikaanse huishoudens met een uitgebreid assortiment betaalbare schoonmaakproducten. De snoerloze stofzuiger van Bissell is betrouwbaar en al lang een favoriet voor mensen die veel onderweg zijn. Maar een probleem met de Bissell stofzuigercatalogus is het grote aantal beschikbare modellen. Omdat er zoveel opties op de markt zijn, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke modellen snoerloos zijn, welke uit productie zijn genomen, en natuurlijk, welke het beste zou zijn voor uw specifieke behoeften.

De afgelopen maanden zijn we op zoek geweest naar de allerbeste snoerloze stofzuiger op de markt. We hebben al onderwerpen behandeld zoals de beste Miele stofzuiger, de beste Dyson snoerloze stofzuigers, en de beste Shark snoerloze stofzuigers. Nu is het eindelijk tijd voor het laatste bedrijf in onze line-up – Bissell.

In dit artikel nemen we een aantal van de verschillende snoer- en steelstofzuigers van Bissell met u door en helpen we u te bepalen of een van de favoriete stofzuigers van Bissell geschikt is voor uw huis.

Beste Bissell Snoerloze Stofzuigers

We hebben de beste Bissell snoerloze steelstofzuigers geëvalueerd – klik op de links hieronder om onze evaluatie van elke stofzuiger te bekijken.

  • 1) Beste waarde: Bissell Featherweight steelstofzuiger ($29,99)
  • 2) Het beste voor huisdierenhaar: Bissell ICONPet ($499)
  • 3) Meest veelzijdig: Bissell AirRam ($249)
  • 4) Beste overall: Bissell ICONPet Pro ($319)

Overzicht van Bissell stofzuiger selectie

Bissell biedt stofzuigers in een aantal verschillende varianten, waaronder een rechte stofzuiger, een snoerloze stofzuiger, een steelstofzuiger, een robotstofzuiger en een kokerstofzuiger. Al deze stofzuigers zijn grondig doorgelicht, met meer dan 150 tests op veiligheid, betrouwbaarheid, prestaties en duurzaamheid van elk model voordat het beschikbaar wordt gesteld voor aankoop. Deze testresultaten worden ondersteund door een beperkte garantie die kan variëren van 90 dagen tot levenslang, afhankelijk van het model.

Vermeldenswaard is ook dat Bissell de Bissell Pet Foundation heeft opgericht om dierenwelzijnsorganisaties te helpen. De stichting streeft ernaar het aantal dieren in asielen en opvangcentra te verminderen door hen een thuis te bieden via subsidies, adoptieacties, een castratie- en sterilisatieprogramma en nog veel meer. Opruimen van asielen en opruimen van hondenhaar-win-win.

Overwegingsfactoren bij de aankoop van een snoerloze steelstofzuiger

Voor deze rangschikking hebben we rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren: gebruiksgemak, schoonmaakprestaties, allergeen- en stofbeheersing, geluidsniveau, en service/betrouwbaarheid.

Gemak: U wilt dat stofzuigen gemakkelijk is, want waarom zou u wat toch al een karwei is, er nog meer van maken? Snoerloze stofzuigers zijn van nature handiger dan lompe stofzuigers met een canister of een snoer. Ze kunnen echter handiger zijn als ze de batterij voldoende kunnen opladen, of minder handig als ze midden in uw zondagse schoonmaakbeurt zonder stroom kunnen komen te zitten. Stofzuigers scoren ook omdat ze licht zijn, gemakkelijk te manoeuvreren en vol zitten met nuttige hulpmiddelen en extra’s.

Schoonmaakprestaties: Je doet dit allemaal omdat je wilt dat je vloer schoon is. Een stofzuiger kan de lichtste en gemakkelijkst te duwen stofzuiger ter wereld zijn, maar als hij niet echt vuil en rommel opzuigt, wat is dan het nut? U wilt er zeker van zijn dat uw snoerloze stofzuiger genoeg zuigkracht en veelzijdigheid heeft om op verschillende oppervlakken te werken en alles op te zuigen wat u hebt neergegooid.

Allergeen- en stofbeheer: Hoe goed verwijdert de stofzuiger allergenen en stof uit de omgeving? En even belangrijk, als je hem leegmaakt, gaat het stof dan gewoon terug de lucht in? Een model met zak voorkomt dat het opgezogen stof op het laatste moment ontsnapt. Veel snoerloze stofzuigers hebben echter ook extra filtratiemogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw huis zo schoon mogelijk blijft.

Prestaties bij huisdierenhaar: Als u geen huisdier hebt, is dit misschien minder een probleem. Maar als u een huisdier hebt dat maar niet wil ophouden met verharen (of als u een bijzonder verharingsgevoelig mens bent), weet u hoe belangrijk het is om het haar of de vacht van uw vloeren en meubels te halen. Een goede snoerloze stofzuiger moet in staat zijn om dierenharen zonder probleem op te zuigen.

Geluidsniveau: Weten je buren elke keer dat je de stofzuiger hebt gepakt? Probeer je stiekem wat huishoudelijk werk te doen terwijl de baby slaapt? Of misschien heeft u een huisdier dat schrikt van het geluid van uw stofzuiger. In dit geval is stiller bijna altijd beter. Alvorens een snoerloze stofzuiger aan te kopen, moet u de decibelniveaus van elke stofzuiger controleren. Denk eraan: hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.

Service en betrouwbaarheid: Alle Bissell-producten worden geleverd met een garantie, hoewel de duur ervan varieert van 90 dagen tot twee jaar, afhankelijk van het model. Als u uw stofzuiger om welke reden dan ook moet terugsturen, hebt u 30 dagen de tijd om het product terug te sturen en uw geld terug te krijgen. Deze stofzuigers zijn ook gebouwd om ongeveer twee jaar mee te gaan. Het goede nieuws? Het is vaak goedkoper een nieuwer model te kopen dan het aan het eind van zijn levensduur te repareren.

Onze 4 Beste Bissell Snoerloze Stofzuigers

1) Beste waarde: Bissell Featherweight Steelstofzuiger ($29,99)

De Bissell Featherweight is een lichtgewicht, met een gewicht van slechts 4 pond. Dit is aanzienlijk minder dan andere steelstofzuigers op de markt. U hoeft ook geen zakken te verwisselen, hoewel de stofbak kleiner is dan bij sommige andere modellen. Dit betekent dat hij vaker moet worden geleegd. Minder handig is het vrij korte snoer, dat u waarschijnlijk zult moeten loskoppelen en tussen stopcontacten verplaatsen als u met een grotere ruimte werkt. Maar het drie-in-één-ontwerp betekent dat u hem kunt ombouwen tot een volwaardige vloerstofzuiger, handstofzuiger met kierenzuiger, of trapstofzuiger (de handstofzuigeropstelling, maar met een vloerzuigmond in plaats van een kierenzuiger).

De schoonmaakprestaties zijn niet geweldig, maar wel behoorlijk, zeker voor de prijs. Hij heeft geen supersterke zuigkracht, maar dankzij het lage gewicht kunt u hem snel oprapen (bijvoorbeeld nadat uw kind een schaaltje Cheerios heeft gemorst).

In het algemeen werkt de Bissell Featherweight het beste op hardhouten vloeren en vloerkleden. Hij heeft echter wel moeite met zware vloerbedekking. Volgens Amazon-recensenten werkt de Featherweight uitstekend tegen dierenharen en heeft hij een uitneembaar, wasbaar filter. Hij heeft echter geen HEPA-filter, dus is hij niet ideaal voor mensen met een allergie.

Wat lawaai betreft, is hij stiller dan andere stofzuigers op de markt. En nog een bonus: Naast de standaard Bissell-tests wordt de Featherweight geleverd met een beperkte garantie van één jaar. Over het geheel genomen, krijg je waar je voor betaalt. Het is zeker niet de beste stofzuiger op de markt, maar hij is geweldig als spotstofzuiger voor snelle schoonmaakklusjes.

2) Best op Huisdierhaar: Bissell ICONPet ($499)

We hebben de ICONPet getest voor onze “Beste Draadloze Stofzuigers” ronde, waar hij de titel van “Beste Waarde” verdiende. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, blinkt deze snoerloze stofzuiger uit op het gebied van dierenharen. Haren van huisdieren raken niet verstrikt in de speciaal ontworpen reinigingskop en het filtratiesysteem is afgedicht om te voorkomen dat er deeltjes ontsnappen (hoewel het apparaat ook geen zak heeft, zodat er tijdens het legen wel wat uit kan glippen).

Wat gebruiksgemak betreft, gaat de batterij maar liefst 55 minuten mee op de spaarstand, maar slechts 18 minuten op hoog vermogen. Deze stofzuiger is zeker beter voor het schoonmaken van kleinere ruimtes, vooral omdat de batterij voor elk gebruik volledig moet worden opgeladen. Hij bevat een kleine borstelkop voor het reinigen van bekleding of trappen, en is voorzien van LED-lampjes op de voorkant van de hoofd- en spleetzuigers voor moeilijk te vinden haarballen.
De ICONPet presteert het best op harde vloeren en laagpolig tapijt, en biedt een prijs die in overeenstemming is met zijn waarde.

3) Meest veelzijdig: Bissell AirRam ($249)

De Bissell AirRam scoort hoog in de categorie gebruiksgemak met een gewicht van minder dan acht kilo. De batterij heeft een levensduur van 40 minuten en een inklapbaar handvat om hem gemakkelijk op te bergen. Deze snoerloze stofzuiger heeft zelfs LED-koplampen om vuil en afval op de vloer te verlichten, en kan in een hoek worden gezet om vuil in bijna elke hoek op te zuigen.

Dit model komt het best tot zijn recht op harde vloeren, vooral bij het oprapen van kruimels. Hij heeft het echter moeilijk op tapijt, waar hij over het oppervlak glijdt zonder echt iets op te pikken. Hij heeft ook moeite met dierenharen en is misschien niet de beste optie als u last heeft van allergieën, omdat hij niet goed wordt gefilterd.

Nog een overweging: de AirRam is luidruchtig. Je huisdieren en slapende mensen zullen waarschijnlijk geen grote fans zijn. Een pluspunt is dat de AirRam een van de langere beperkte garanties van Bissell heeft, met een dekking van twee jaar. Maar dat is uiteindelijk niet genoeg om zijn gebreken goed te maken. Voor deze prijs zouden we deze niet verkiezen boven een Dyson of Miele. Het is beter om een snoerloze stofzuiger van $100 te kopen of iets meer uit te geven voor een snoerloze stofzuiger van Dyson of Miele.

4) Beste totaal: Bissell ICONPet Pro ($ 319)

Net als zijn neefje de ICONPet is de ICONPet Pro ontworpen om al uw huishoudelijke verharingsproblemen op te lossen met een klitvrije borstelroller, plat liggend ontwerp en LED-verlichting. Hij kan worden omgebouwd tot een handstofzuiger of een stofzuiger met een groot bereik en wordt geleverd met vier verschillende opzetstukken (een gemotoriseerde TurboBrush, een spleetzuiger met LED-verlichting, een afstofborstel voor huisdieren en een flexibele spleetzuiger).

Dit model is uitgerust met drie verschillende reinigingsstanden: Max, Everyday, en Quiet. De Max-stand levert de hoogste prestaties en is ideaal voor tapijt, terwijl de Everyday-stand beter is op harde vloeren of tapijten. De stille stand biedt een langere runtime, maar werkt niet zo krachtig als de andere. De Amazon-recensenten zijn verdeeld over de prestaties van de stofzuiger, sommigen zijn er lovend over en anderen zijn teleurgesteld over het gebrek aan zuigkracht.

Zoals de naam aangeeft, is het haar van huisdieren waar de ICONPet Pro in uitblinkt. Het is speciaal ontworpen om haren van huisdieren op te vangen en binnen de stofzuiger te houden met hun SmartSeal Allergen System.

Dit model heeft een garantie van drie jaar (tegenover twee jaar voor de standaard ICONPet), wat nog een verbetering is ten opzichte van zijn neef. Over het algemeen zijn de twee zeer vergelijkbaar, maar de Pro biedt een paar extra functies voor zijn hogere prijs. De belangrijkste verschillen zijn de hogere spanning op de batterij en een paar meer meegeleverde gereedschappen.

Conclusie

Bissell is niet voor niets een populair stofzuigermerk – deze stofzuigers zijn betrouwbaar en gaan zonder problemen tot twee jaar mee. Sommige modellen zijn echter beter dan andere als het gaat om het reinigen van verschillende oppervlakken. Daarom zijn uw behoeften het belangrijkst wanneer u beslist welk van de vele modellen de beste Bissell stofzuiger voor u is.

Naarmate u meer Bissell stofzuigers in het hogere segment gaat gebruiken, kunt u uw opties afwegen tegen die van bedrijven als Dyson of Miele om er zeker van te zijn dat u het meeste voor uw geld krijgt. Maar als u op zoek bent naar een betrouwbare stofzuiger voor een betaalbare prijs, dan is Bissell de perfecte optie voor u.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 9 oktober 2020. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts