Bosch droogkast: 300 vs 500 vs 800 Bosch Wasmachines Beoordeeld


Laatst gewijzigd
28 december 2020

Vraagt u zich af of de Bosch wasmachines en drogers het prijskaartje waard zijn? Of misschien bent u op zoek naar meer informatie over wat de ene Bosch wasmachine onderscheidt van de andere? Hoe dan ook, we hebben je gedekt!

Bosch biedt een aantal van de meest populaire compacte wasoplossingen op de markt. Het probleem? Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe wasmachine of droger, kan het jargon en de terminologie in de productbeschrijvingen verwarrend zijn. Daarom hebben we een eenvoudige, overzichtelijke gids samengesteld om de beste Bosch wasmachines en drogers voor uw huis te selecteren.

In dit artikel bekijken we de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een nieuwe wasmachine, en geven we u onze selectie van de beste Bosch was-droogcombinaties op de markt.

in een oogopslag – Onze 4 beste stapelbare Bosch was- en droogmachinesets

Hier is de lijst van onze topkeuzes voor compacte Bosch wasmachines en drogers – klik op de links hieronder om onze beoordeling van elk te zien.

 • 1) Beste voor budget, 300 serie: Bosch WAT28400UC
 • 2) Beste totaal, 500-serie: Bosch WAT28401UC
 • 3) Beste snelheid, 800 serie: Bosch WAT28402UC
 • 4) Beste Wifi, 800 Serie: Bosch WAW285H2UC

Bosch is de juiste voor u als:

 • U bent op zoek naar een betrouwbare wasmachine en droger
 • U hebt een compacte wasoplossing nodig die in een kast past, onder het aanrecht, of op de tweede verdieping
 • U bent op zoek naar een budgetvriendelijk alternatief voor Miele wasmachine en droger
 • U heeft geen ventilatierooster voor uw wasruimte
 • U moet de droger boven op de wasmachine stapelen (u kunt altijd Bosch wasgoed naast elkaar of op sokkels gebruiken)

Bosch is niet voor jou als:

 • U heeft geen 220 volt aansluiting voor de droger (Bosch drogers werken alleen met 220 volt aansluitingen)
 • U vervangt een ouder, 27 inch full size model en wilt iets identieks. (Alle Bosch wasmachines en drogers zijn compact, wat betekent dat ze 24 inch breed en 25 inch diep zijn)

Een ander punt dat u in gedachten moet houden, is dat Bosch drogers gebruik maken van een condensatiedroogmethode. Hoewel deze methode geweldig is voor het drogen van kleding, is het nadeel van deze technologie dat er warmte en vocht in uw woonruimte vrijkomt. Als de lucht in uw woonruimte te vochtig is, of als u de deuren van uw waskast sluit, kan het langer duren voordat uw kleren droog zijn. Bosch heeft dit probleem echter opgelost met de introductie van de warmtepompdroger in de 500-serie.

Mijn mede-oprichter John Carey maakte van de gelegenheid gebruik om verschillende Bosch was-droogcombinaties te vergelijken. Hij zorgde ervoor dat zijn werk tips en mooie visuals bevatte.

Bekijk onze video met een gedetailleerde kijk op Bosch Wasmachine Droger

Verschillen tussen Bosch wasmachines: 300 vs 500 vs 800 Serie

Laten we eerst eens kijken naar drie van de meest representatieve Bosch wasmachines in elk van de series – de 300, 500, en 800.

Omdat de belangrijkste verschillen in de productlijnen over het algemeen in de wasmachines en niet in de drogers zitten, wordt hieronder vooral aandacht besteed aan de Bosch wasmachines. Alle onderstaande producten zijn stapelbare wasmachines en drogers.

serie Belangrijkste kenmerken
300 Serie WAT28400UC – Voordelig model dat de voorkeur geniet van aannemers of verhuurders. Capaciteit voor het wassen van 16 badhanddoeken, 54 dB wasstilte, 73 dB centrifugeerstilte, ondiepe diepte 25, Paren met WTG86403UC ventilatieloze condensdroger
500-serie WAT28401UC – Basismodel, ideaal voor de meeste gezinnen. Groter binnenvolume voor 18 badhanddoeken, 52/72 dB, Lekbescherming, 170F ontsmetten, 25 diepte, Wifi, Zilveren afwerking, Paar met WTW87NH1UC Ventless HEAT PUMP droger
800-serie WAW285H2UC – Luxe model, 15 min cyclus, ultra stille 50/71 dB, LED verlichting, geavanceerde lekbescherming, chromen afwerking, premium bedieningspaneel, past bij WTG865H4UC ventilerende condensdroger

Bosch wasmachine en droger hebben weinig diepte

Bosch-terminologie verklaard

Omdat Bosch de neiging heeft speciale termen te gebruiken om de functies en cycli van hun wasmachines te beschrijven, laten we een aantal van deze termen eens bekijken, zodat u precies weet wat ze betekenen.

Kenmerken

 • ActiveWater® Technologie De automatische belastingaanpassing herkent de belastingstoestand in drie stappen en zorgt ervoor dat alleen de hoeveelheid elektriciteit en water wordt gebruikt die voor die belasting nodig is. De continue automatische beladingsaanpassing in compacte wasmachines en drogers met ActiveWater Management zorgt voor nog nauwkeurigere resultaten.
 • AquaShield® Biedt bescherming tegen waterschade. Het maakt gebruik van een speciale dubbelwandige toevoerslang en een veiligheidsklep om bescherming te bieden tegen waterschade.
 • SpeedPerfect™ Zorgt voor een tot 40% snellere wastijd in vergelijking met de gewone “Perm Press” cyclus met veel vuil zonder SpeedPerfect. Het model WTG86402UC heeft zelfs een supersnelle functie voor minder dan 15 minuten wassen.
 • EcoSilence™ Energie-efficiënter, sterker, stiller en duurzamer – dat is de nieuwe EcoSilence Drive™. In plaats van koolborstels wordt hij aangedreven door krachtige, permanente magneten. Dit betekent dat er geen wrijving meer is – en dus ook geen slijtage of energieverlies.
 • AquaStop® AquaStop lekbeschermingssysteem. Als de machine of de slangen lekken, wordt AquaStop geactiveerd om het water te stoppen. Hij schakelt het apparaat automatisch uit en pompt al het water uit de machine als de overloopschakelaar water in de basis detecteert.
 • Home Connect biedt een Easy Start-optie voor uw wascyclus

Cycli en opties

cycli
15 wascycli: Permanente pers, Permanente pers zware vervuiling, Permanente pers lichte vervuiling, Fijne was, Snel 30 min, Afspoelen/Spinnen, Handwas/Wol, Afvoer, katoen normaal, witste witten, handdoeken, reinigen, supersnel 15min, volumineuze grote voorwerpen, trommelreiniging

Opties
10 Opties: EcoPerfect, Voorwas, Afspoelen Plus, Starten op afstand, Start/Pauze, Afwerking in, Centrifugetoerental, Temperatuur, SpeedPerfect™, Vlekken

Bosch droger kenmerken

 • Sensitive Drying System Gebruikt warme, milde lucht om voorzichtig te drogen.
 • Home Connect: Dit betekent dat het een WiFi-toestel is.
 • Sensor-gecontroleerd drogen: Sensoren meten de temperatuur en de resterende vochtigheid, waardoor uw wasgoed wordt beschermd tegen te hoge temperaturen en te lang drogen.
 • 14 Droogcycli: Permanentpers, Katoen, Handdoeken, AntiShrink, Sanitize, Handwas/Wol, Grote voorwerpen, Quick Dry Auto, Jeans, Fijne was, SuperQuick15, Quick 40, Time Dry, Luchtverfrissing/Niet Hitte.
 • Optie kinderslot: Voorkom met deze optie dat uw machines worden geopend terwijl ze in gebruik zijn.
 • Omkeerbare deur: Hiermee kunt u de was van rechts of links doen, afhankelijk van de opstelling van uw waskamer of kast.

Wat maakt Bosch wasdroger zo geweldig?

Bosch heeft dit jaar een prominente plaats veroverd in onze felbegeerde lijst van beste wasmachines en drogers. Hier zijn enkele van de geweldige eigenschappen van Bosch wasserij:

Schoonmaak- en droogcapaciteit

Een wasmachine of droger kan alle technologische snufjes van de wereld hebben, maar als hij niet effectief kleren wast of droogt, stelt hij niet veel voor. Gelukkig bieden de Bosch modellen beide. Zij hebben in de V.S. de reputatie een betrouwbaar merk te zijn, een van de meest betrouwbare en gewilde fabrikanten van het land.

Schoonmaakprestaties

Laten we het eerst en vooral hebben over de reinigingskracht. De golfvormige trommels van Bosch beschermen kleding met een krachtige en toch zachte reiniging. Met 15 cycli en 9 opties wordt aan al uw schoonmaakbehoeften voldaan. De 15 cycli omvatten: permanentpersen, permanentpersen zware vuildeeltjes, permanentpersen lichte vuildeeltjes, fijnwas, snel 30 min, spoelen/spinnen, handwas/wol, afvoeren, normaal katoen, licht katoen, handdoeken, allergenen, jeans, zwaar werk en trommelreiniging. Opties zijn SpeedPerfect™, Temperatuur, Finish In, Extra spoelen, Voorwas, Centrifugesnelheid, Start/Pauze, Kinderslot en Signaal.

Droogvermogen

Als het op droogvermogen aankomt, is Bosch ook niet de minste. Bosch geeft een minimum toerental van 1400 voor hun wasmachines, een hoger toerental dan veel andere merken. Dit brengt snellere droogprestaties samen met een roestvrijstalen trommel met LED-binnenverlichting, aangevuld met de optie voor condensatiedroging met een extern kanaal.

Condensatie is de nieuwste innovatie in droogtechnologie. De condensatiedroger van Bosch maakt gebruik van een milieuvriendelijke oplossing om kleding zachtjes te drogen bij een optimale temperatuur zonder dat er externe leidingen nodig zijn.

Dus hoe werkt het? Laten we eens kijken.

 1. Koele omgevingslucht komt de droger binnen vanuit het woongedeelte.
 2. Koele omgevingslucht wordt verwarmd door het verwarmingselement aan de achterkant van de droger.
 3. Hete lucht circuleert in de trommel en verdampt het vocht uit de lading.
 4. De combinatie van warme lucht en vocht zorgt ervoor dat de lucht door de condensor circuleert.
 5. De hete lucht en het vocht condenseren in het water wanneer het door de koele condensor unit gaat.
 6. Het water wordt opgevangen onder de condensor en weggepompt door de afvoerpomp.
 7. Warme, droge lucht wordt opgewarmd en teruggevoerd in de droogtrommel.

De voordelen van deze droogmethode zijn dat er geen ventilatie nodig is, dat de energiekosten lager zijn dan bij modellen met ventilatie en dat de installatie eenvoudiger is.

Energie-efficiëntie

Als het op energie-efficiëntie aankomt, zijn alle Bosch wasmachinemodellen Energy Star-gekwalificeerd en overtreffen ze alle overheidsnormen voor energiebesparend ontwerp.
Ze zijn voorzien van een interne waterverwarmer die het water sneller en efficiënter verwarmt, plus ActiveWater-technologie die zorgt voor efficiënt watergebruik. Er is ook een Load Adjustment functie die automatisch het waterverbruik aanpast op basis van de grootte van de lading om het energie- en waterverbruik te verminderen.

Geluidshinder en trillingen

De meest recente machines van Bosch verbeteren elk aspect van hun voorgangers, inclusief geluid en trillingen. De antivibratiecirculatiewanden van de nieuwe modellen verminderen trillingen voor meer stilte en veiligheid, terwijl de EcoSilence-motor stille, efficiënte en duurzame prestaties levert.

Stille werking in de wasruimte betekent een minder storende waservaring. Het gepatenteerde antivibratiesysteem van Bosch maakt gebruik van sensoren die het gewicht van de last en de beweging van de trommel bewaken om onbalans te voorkomen.

Het cirkelvormige profiel versterkt de zijwand en verhoogt de stabiliteit van de wasmachine. Het vermindert trillingen tot 30%, zodat uw wasdag stiller en rustiger wordt.

Deze structuur, gecombineerd met een verbeterde isolatie, regelt het geluidsniveau bij de 300 Serie tussen 54 dB tijdens het wassen en 73 dB tijdens het centrifugeren. Wasmachines van de 500-serie zijn stiller met 52/72 dB. De Bosch 800-serie ten slotte tilt met 50/71 dB de stilte naar een heel nieuw niveau.

Afmetingen, configuratie en ergonomie

Als het op ergonomisch design aankomt, is Bosch gewoon onverslaanbaar. Elk model heeft een breedte van 24 inch, met een minimale stapelhoogte van 67 en 3/4 inch met een bijpassend drogerpaar. De Bosch 24-inch wasparen kunnen gestapeld, naast elkaar, op een sokkel, in een kast of onder het aanrecht worden geplaatst voor maximale flexibiliteit. Bosch wasmachines hebben ook een gestroomlijnd ontwerp dat de beste installatie in zijn klasse biedt. Dat betekent dat je ze zonder problemen in een kast kunt stapelen. Het is ook belangrijk te onthouden dat u de wasmachine rechtstreeks op uw droger kunt aansluiten om de installatie te vereenvoudigen.

Tot slot voldoen 24 inch wasmachines van Bosch aan de ADA (Amerikanen met Handicap Wet). Dat betekent dat ze voldoen aan de ADA-vereisten inzake hoogte en toegankelijkheid en aan de vereisten inzake bedienbare onderdelen voor gebruiksgemak.

Onze gids voor compacte wasmachines en drogers geeft gedetailleerde informatie over hoe u de beste wasdroger voor uw huis kunt kiezen.

Connectiviteit

Dankzij Home Connect™ hoeft u niet te raden welke instelling u voor uw kleding moet kiezen. EasyStart beveelt het beste programma aan op basis van de soorten kleding die u in de app selecteert. Met uw Bosch connected wasmachine en droger kunt u overal een cyclus starten met behulp van uw smartphone of tablet. Nu hoeven die last-minute wijzigingen in je wascyclus niet je hele dag in de war te sturen. Home Connect™ geeft zelfs informatie over energie- en waterverbruik voor elk wasprogramma, zodat u nog meer informatie en aanpassingsmogelijkheden hebt dan ooit tevoren.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Bosch wasmachine en droger.

4 Beste Bosch Wasmachines en Drogers

1) Beste voor Budget, 300 Serie: Bosch WAT28400UC

Breedte: 23 1/2-inch | Hoogte: 33 1/4-inch | Diepte: 24 1/4-inch | Capaciteit: 2.2 cu. ft. | Cycli/Opties: 15/6 | RPM: 1,400 | Kleur: Wit Scharnierpunt Wasmachine/droger: Links/Rechts: Omkeerbare scharnier wasmachine/droger: Nee/Nee | Stapelbaar: Ja: Max. watertemp.: 145 F | Energy Star: Ja | Geluidloosheid Was/Spin: 54/73db |

De 300 Serie is betrouwbaar en biedt een indrukwekkend scala aan functies en specificaties. Deze serie kan tot 15,4 pond wasgoed wassen (ongeveer 16 badhanddoeken). De watertemperatuur loopt op tot 145 graden Fahrenheit. De antivibratie ronde zijwanden verminderen trillingen tot 30%, terwijl het centrifugetoerental van 1400 toeren per minuut overtollig vocht afvoert om uw droger te helpen ontlasten.

De meeste mensen zijn blij met de SpeedPerfect-functie op de nieuwe Bosch wasmachines. Dit programma versnelt de wastijd met 40% in vergelijking met een programma voor zware vervuiling zonder SpeedPerfect.

Andere kenmerken zijn de ActiveWater-technologie voor efficiënter watergebruik en een interne waterverwarmer die ervoor zorgt dat het water sneller en efficiënter wordt verwarmd. De timer voor 24-uurs uitgestelde start is een andere handige functie waarmee u uw wasdag kunt aanpassen aan uw schema. Deze serie heeft ook 15 wascycli en 6 opties, en heeft een geluidsbereik van 54-73 dBA, wat relatief stil is voor wasgoed.

Configuratie: Linker scharnierdeur van wasmachine, NIET omkeerbaar, rechter scharnierdeur van droger, NIET omkeerbaar

2) Beste totaal, 500 serie: Bosch WAT28401UC

Breedte: 23 1/2 inch | Hoogte: 33 1/4 inch | Diepte: 25 inch | Capaciteit: 2.2 cu. ft. | Cycli/Opties: 15/6 | RPM: 1,400 | Kleur: Wit Scharnierpunt Wasmachine/droger: Links/Rechts: Omkeerbare scharnier wasmachine/droger: Nee/Yes | Stapelbaar: Ja: Max. watertemp.: 170 F | Energy Star: Ja | Geluidloosheid Was/Spin: 52/72db |

Deze indrukwekkende stap hoger dan de 300 serie biedt alles wat u in de bovenstaande lijst vindt, plus nog meer premium functies. U kunt genieten van een wasgewicht tot 17,6 pond in een robuustere trommel die dezelfde voetafdruk heeft als de 300 serie. U zult ook dol zijn op de True Sanitize-cyclus die water verwarmt tot een vlammende 170 Fahrenheit om absoluut alle bacteriën te doden – geweldig voor het grondig reinigen van sportkleding.

AquaShield Lekbescherming maakt gebruik van een speciale dubbelwandige toevoerslang en veiligheidsklep om bescherming te bieden tegen waterschade, en het ultrastille geluidsbereik van 52-72 dBA is een uitstekende eigenschap. Het beste van alles? Het geheel wordt geleverd met prachtige zilveren designaccenten om uw waservaring zowel efficiënt als stijlvol te maken.

De Bosch 500-serie stapelbare wasmachine en droger WAT28401UC & WTG86401UC voor $2.238,20 (Wasmachine linkerscharnierdeur, NIET omkeerbaar in het veld, droger rechterscharnierdeur, wel omkeerbaar in het veld)

3) Beste snelheid, 800-serie: Bosch WAT28402UC

Breedte: 23 1/2 inch | Hoogte: 33 1/4 inch | Diepte: 25 inch | Capaciteit: 2.2 cu. ft. | Cycli/Opties: 15/6 | RPM: 1,400 | Kleur: Wit Scharnierpunt Wasmachine/droger: Links/Rechts: Omkeerbare scharnier wasmachine/droger: Nee/Yes | Stapelbaar: Ja: Max. watertemp.: 170 F | Energy Star: Ja | Geluidloosheid Was/Spin: 50/71db |

Deze serie is het vlaggenschip van de Bosch was-droogcombinaties en beschikt over alle functies van de twee vorige was-droogcombinaties plus een indrukwekkende lijst van extra of verbeterde functies, waaronder een LED-lampje aan de binnenkant om die ene verloren sok aan de achterkant van de machine te helpen vinden. U zult ook de geavanceerde AquaStop Plus lekbescherming waarderen, die de dubbelwandige toevoerslang en veiligheidsschakelaar van de 500 serie omvat en een lekbak met vlotterschakelaar toevoegt die lekken bijna onmogelijk maakt. Dit is van vitaal belang in gebouwen met meerdere verdiepingen, waar lekken een nachtmerriescenario kunnen worden.

Maar dat is nog niet alles – u krijgt ook de Super Quick-cyclus die een handige 15-minuten reiniging biedt wanneer u haast hebt, plus chromen designaccenten en een werkingsgeluid van slechts 50 dBA.

De Bosch 800-serie stapelbare wasmachine en droger WAT28402UC & WTG86402UC voor $2.598,20 (linkerscharnierdeur wasmachine, NIET omkeerbaar in het veld, rechterscharnierdeur droger, wel omkeerbaar in het veld)

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Bosch wasmachine en droger.

4) Beste Wifi, 800 Series: Bosch WAW285H2UC

Breedte: 23 1/2 inch | Hoogte: 33 1/4 inch | Diepte: 25 inch | Capaciteit: 2.2 cu. ft. | Cycli/Opties: 14/6 | RPM: 1,400 | Kleur: Wit Scharnierpunt Wasmachine/droger: Links/Rechts: Omkeerbare scharnier wasmachine/droger: Nee/Yes | Stapelbaar: Ja: Max. watertemp.: 170 F | Energy Star: Ja | Geluidloosheid Was/Spin: 50/71db |

Hoewel technisch gezien een uitbreiding van de 800 serie, biedt deze indrukwekkende serie genoeg unieke kenmerken om in een geheel eigen klasse thuis te horen. Met de Home Connect-functie kunt u uw wasgoed beheren vanaf uw mobiele telefoon of tafel. Voor iedereen die houdt van het idee van een verbonden huis, biedt deze functie u de mogelijkheid om uw Bosch apparaten te controleren en te bedienen vanaf elke plek in uw huis of zelfs wanneer u weg bent.

U krijgt ook een EcoPerfect Cycle die het energieverbruik aanzienlijk vermindert, evenals een EcoSilence Motor™ die stille, efficiënte en langdurige prestaties levert. Dat wordt ondersteund door een zelfreinigend wasmiddeldispenser en een indrukwekkende 2,2 kubieke meter trommelruimte die een grotere capaciteit biedt dan andere compacte wasmachines.

De Bosch 800 Serie met Home Connect stapelbare wasmachine en droger WAW285H2UC & WTG865H2UC voor $2.778,20 (Wasmachine linkerscharnierdeur, NIET in de praktijk omkeerbaar, Droger rechterscharnierdeur, in de praktijk omkeerbaar)

Conclusie

Welke Bosch wasmachine voor u het meest geschikt is, hangt af van uw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Als u kleine kinderen hebt en u zich zorgen maakt over de risico’s van bacteriën, kunt u met ten minste de 500-serie gerust zijn, dankzij de True Sanitize-cyclus die deze biedt. Als u in een hoogbouw- of stedelijk gebied woont met andere kamers en huurders onder u, zal de 800 serie u beschermen tegen de ramp van een massale lekkage, dankzij de innovatieve AquaStop Plus functie.

Stilte is voor de meeste mensen een factor. De 800 Serie zal u de rust geven. Veel verhuurders en ontwikkelingsprojecten geven de voorkeur aan de 300 Serie vanwege de concurrerende prijsstelling.

Bosch is niet voor niets een gerespecteerd en veelgevraagd merk: het produceert producten van hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Bosch wasmachine en droger.

FAQs

Hoe vermijdt u veelgemaakte fouten bij de aankoop van een compacte wasmachine en droger

 • Meet uw wasruimte op (bijvoorbeeld als de kastdeur dicht is, wat is dan de breedte, diepte en hoogte van de ruimte – passen de nieuwe wasmachine en droger hierin?)
 • Heeft u een 220V stopcontact?
 • Heeft u een stapelkit gekocht als u van plan bent de Bosch wasmachine en -droger te stapelen? De droger moet boven op de wasmachine worden vastgezet.
 • Onze checklist voor het installeren van een wasdroger geeft u tips om veelgemaakte fouten te vermijden.

Ik heb gehoord dat Duitse fabrikanten de beste zijn als het gaat om compacte was- en droogmachinesets, klopt dat?

Ja. Duitse fabrikanten zoals Bosch en Miele maken de beste wasmachines en drogers voor appartementen. Lees meer over Bosch vs Miele wasmachines in onze recente review.

Kunt u de wasmachine en de droger tegelijk laten draaien?

We krijgen deze vraag vaak, vooral van mensen die de wasmachine en droger willen opstapelen. En aangezien het elektrische snoer van de Bosch wasmachine wordt aangesloten op de Bosch droger, rijst de vraag of u beide producten tegelijk kunt gebruiken.

Het antwoord is ja. De was-droogcombinatie is ontworpen om onafhankelijk te werken.

Maakt Bosch ook wasmachines van normaal formaat? (d.w.z. 27 inch breed)

Bosch maakte tot het begin van de jaren 2000 apparaten van 27 inch breed voor de Amerikaanse markt. Veranderingen in de UL-voorschriften (Underwriters Laboratories for Safety Certifications) dwongen Bosch en enkele andere fabrikanten er echter toe hun O&O- en productie-inspanningen te concentreren op de compacte wasserij om een lagere kostenstructuur te behouden. Daarom maakt Bosch op dit moment geen full-size wasmachines.

Maakt Bosch warmtepompdrogers?

Op dit moment zijn Bosch warmtepompdrogers niet verkrijgbaar in de VS. Bosch mikt op medio 2020 voor de release van deze producten.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 13 februari 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts