Beste keukenkast online kopen en aanbiedingen


Voldoende opbergruimte in de keuken is een absolute must, zeker bij een keuken die voortdurend in ontwikkeling is. Het is namelijk zo dat de natuurlijke neiging bestaat om steeds meer “spullen” in de keuken op te bergen. Gelukkig is er een oplossing.

Vrijstaande keukenkastjes zijn er in verschillende maten, stijlen en prijzen, maar het belangrijkste is dat ze gemaakt zijn om op te slaan. Om uw zoektocht zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we een lijst samengesteld van de 7 beste vrijstaande keukenkastjes tot nu toe.

We hebben ook een volledige gids samengesteld voor het kiezen van de juiste voorraadkast voor uw specifieke keuken. Raadpleeg de inhoudsopgave en als je vragen of opmerkingen hebt, zorg er dan voor dat je een notitie achterlaat onderaan de pagina.

Hoe kiest u de beste voorraadkast voor uw keuken?

Gebouwd materiaal

Meestal zijn keukenpantries geconstrueerd van hout, vooral van bewerkt hout. Dit komt omdat deze houtsoorten minder duur zijn en het werk van de meubels precies goed doen. Er zijn echter een paar andere keukenkasten die gebruik maken van houten planken en metalen zijkanten. Beide soorten voorraadkasten zijn een investering waard als het u aan serieuze opslagruimte ontbreekt.

Afmeting

Een keukenkastje moet groot genoeg zijn om al uw serviesgoed en kleine keukenapparatuur in op te bergen. Maar niet te hoog of te breed dat het veel vloerruimte in beslag neemt. Meet het vloeroppervlak voordat u een vrijstaande keukenkast bestelt, zodat het er wel een beetje vreemd uitziet. Een goede verhouding tussen de kast en de keukenruimte zal er mooi uitzien en tegelijkertijd zal de kast al uw dagelijks gebruikte servies en mokken verbergen.

Opslagcapaciteit

Opslag is de belangrijkste reden om een keukenkastje te kopen. U wilt er dus zeker van zijn dat de door u geselecteerde voorraadkast ruim genoeg is om uw voorraad voedingsmiddelen en borden op te slaan. De planken van veel keukenkasten zijn verstelbaar, waardoor je items van verschillende grootte kunt opbergen. Terwijl andere keukenkastjes voorzien zijn van deurvakken waarmee je je prachtige collectie mokken en borden kunt laten zien.

Gesloten of open

Afhankelijk van uw pantry-ontwerp kunt u kiezen uit gesloten, open of gedeeltelijk geopende pantrykasten.

Volledig open: het beste voor snelle toegang tot keukenstijlen en geschikt voor het koffiezetapparaat, de magnetron, de fruitmand of de weergave van designbestek.

Gedeeltelijk open: Geweldig voor het mixen van de opslag van plankenstabiel voedsel, koffiezetapparaat, magnetron, ovens, fruitschalen, enz.

Gesloten pantries: Geschikt voor het opbergen van plankenstabiele voedingsmiddelen en andere bakkerij- of keukenartikelen die u wilt laten zien. Ook een goede keuze voor het opbergen van bakkerijbenodigdheden.

Anti-kantelapparaat

Sommige hoge kasten hebben een anti-kantelapparaat dat voorkomt dat de pantry’s vallen.

Als je het eenvoudig zegt, beschouw het dan als een extra voorzorgsmaatregel die genomen wordt bij het maken van de kasten om te voorkomen dat ze omvallen als ze plotseling door mensen worden geraakt. Zoals we weten kan de keuken soms behoorlijk druk zijn en kan het zijn dat u of uw gast erin tuimelt.

Om te voorkomen dat dergelijke dingen gebeuren, zal de fabrikant een soort van extra accessoires om de kast pantry te beveiligen om de steun van uw muur te krijgen.

Prijs

Als u denkt aan het maken van uw eigen voorraadkasten dan kunnen de kosten variëren van €100 tot €5000, afhankelijk van de materialen die u gebruikt en hoe groot de kasten zijn die u maakt. Echter, het kopen van pantry kasten kan goedkoper zijn, omdat je de beste kwaliteit kasten te vinden in het bereik van € 100 – € 700 van onze herziene lijst.

Hoeveel kost het om een keukenkastje te bouwen?
Het bouwen van een keuken pantry vanaf nul kan je overal tussen de €3000 tot €5000 kosten. En het bouwen van een basis butler’s pantry kostte ongeveer €2000. In beide gevallen moet u voldoende vloeroppervlak hebben voor een goede walk-in pantry constructie. Maar als uw huis niet over een aangewezen ruimte voor een walk-in pantry beschikt, dan is het beter om voor vrijstaande karren te gaan. Ook is het tijdrovend en kostbaar om zelf een keukenkastje te bouwen. Dus koop een goede kwaliteit keuken voorraadkast voldoet aan uw opbergvereisten en is eenvoudig in elkaar te zetten.

Tot slot:

Keukenopslag is voor de meesten van ons van cruciaal belang. Neem de tijd om een vrijstaande keukenkast te vinden die naadloos in uw keuken past. We hopen dat dit nuttig was. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om hieronder een reactie achter te laten. We proberen binnen 24 uur te reageren.

Recent Posts