Maak een toestel verlanglijstje voor uw nieuwe huis


Laatst gewijzigd
November 12, 2020

Omdat wij in een populaire buitenwijk wonen en er een winkel hebben, praten wij met verschillende mensen die verhuizen van een krap stadsappartement naar een huis in de buitenwijken, compleet met een tuin, ruimte voor het gezin en een plaats om de auto te parkeren. Wonen in een huis kan betekenen dat je het inricht met dingen die de extra ruimte je biedt. Hier zijn een paar belangrijke apparaten en waar u op moet letten voordat u het modelnummer op uw verlanglijstje zet.

Koop een energiezuinige wasmachine
Voorbij zijn de dagen van het sjouwen van je wasgoed vier trappen af naar de muntautomaat – of erger nog, de wasserette. Nu heeft u het gemak van een wasmachine en droger in uw eigen huis. Veel mensen kiezen er natuurlijk nog steeds voor om hun wasmachine en droogkast in de kelder te zetten, maar anderen brengen hun wasruimte bij de slaapkamers onder. Tegenwoordig zijn er verschillende machines die stijlvol, compact en stil genoeg zijn om in het decor van uw huis te passen en op de begane grond te blijven.

Naast de prijs en de stijl raadt het tijdschrift Real Simple mensen die op zoek zijn naar een nieuwe wasmachine aan om voor de aankoop op een aantal kenmerken te letten. Je wilt er een die niet meer water verbruikt dan nodig is. U moet water gebruiken om die vlekken eruit te krijgen, maar sommige machines gebruiken meer dan nodig is om kosten te besparen, wat volgens het tijdschrift duizenden liters per jaar kan verspillen en tot hogere rekeningen kan leiden. U wilt ook een snel centrifugeerprogramma en een zuinige waterverwarmer.

Kies de juiste koelkast voor uw leven
Een koelkast kopen kan intimiderend zijn. Er zijn zoveel opties met zoveel functies dat het moeilijk kan zijn te onthouden waar u het eigenlijk voor nodig hebt. U hoeft geen oversized koelkast met extra kubieke meter ruimte aan te schaffen als u vaak uit eten gaat, en u hoeft geen dunne, slanke koelkast aan te schaffen als uw boodschappen er niet in passen. Het tijdschrift This Old House herinnerde nieuwe huiseigenaren eraan dat ze moesten denken aan functie en dagelijks gebruik in plaats van aan uiterlijk of prijs. Een koelkast is een van die unieke voorwerpen die u elke dag gebruikt – als u hem niet mooi vindt, zult u er voortdurend aan herinnerd worden.

Als u een wijnkenner bent of graag extra vlees van een slagerij invriest, kunt u overwegen een koelkast van redelijke afmetingen aan te schaffen, evenals een speciale wijnkoeler of diepvriezer.

Overweeg uw opties als het gaat om fornuizen
Voor veel woningontwerpen werkt een traditionele opstelling van het fornuis goed. Je hebt een oven die bakt en braadt, een fornuis en daarboven een afzuigkap. Maar als u graag entertaint of een moderner keukenontwerp verkiest, kunt u de alternatieven overwegen. Zoals Houzz uitlegt, kunnen hobbykoks hun voordeel doen met dubbele ovens, warmhoudladen, wandovens en verlengde kookplaten. U kunt zelfs een vlakke elektrische kookplaat installeren die gelijk ligt met het aanrecht, zodat u geen aanrechtruimte verliest wanneer de kookplaat niet in gebruik is.

Het is belangrijk dat u over deze opties nadenkt wanneer u naar een nieuwe ruimte verhuist, want sommige keuzes kunnen aanzienlijke bouwwerkzaamheden vereisen. Vanwege het installatieproces is het moeilijker om een nieuw fornuis toe te voegen nadat de verbouwing is voltooid, dan om een koelkast of wasmachine te vervangen.

Zet uw keuken buiten voort
Wat is een betere manier om van uw nieuw gevonden ruimte te profiteren dan uw woonruimte uit te breiden naar de ruime tuin? Buitenkeukens worden steeds populairder en u kunt een geweldige plek bouwen om buiten te koken. Miniatuur koelkasten voor verfrissingen zijn helemaal thuis in de zomeroase. Maar het echte kroonjuweel van elke buitenkeuken is de grill. Of u houtskool of gas verkiest, is uw keuze, maar grills creëren een serieuze kookruimte buiten. Combineer uw nieuwe grill en koelkast met enkele weerbestendige verplaatsbare werkbladen/opbergmeubelen en u hebt een plek waar u biefstuk, maïskolf en een verse salade kunt bereiden om aan de nabijgelegen tafel en stoelen te serveren.

Investeer in een multifunctionele microgolfoven
Microgolfovens kunnen veel meer dan alleen popcorn maken en voedsel opwarmen. Zoals het tijdschrift Real Simple opmerkt, kan een magnetron met een convectiemodus ongelooflijk handig zijn tijdens feestdagen zoals Thanksgiving, wanneer u meerdere gerechten moet bereiden. Bij het convectie-koken wordt de lucht via een ventilator gerecirculeerd en fungeert het als een tweede oven – perfect voor wie gastheer is, maar niet te vaak. Microgolven met sensoren zijn ook belangrijk om perfect afgewerkt voedsel te krijgen.

Een eeuwenoud advies aan nieuwe huiseigenaren is om een tijdje in het huis te wonen en te merken hoe u de ruimte gebruikt voordat u plannen maakt, ontwerpt of renoveert. Dat is een goede raad, want er zijn toestellen die bij elke levensstijl passen.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 8 april 2014. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts