Opwarmen aan een warme lade


Laatst gewijzigd
November 12, 2020

Als het een uitdaging is om meerdere gerechten warm te houden tussen het moment dat ze worden bereid en het moment dat ze op de eetkamertafel worden gezet, dan kan het de moeite waard zijn om een warmhoudlade in uw keuken te installeren.  Nu de temperaturen deze winter dalen, hebben we heel wat klanten gehad die vroegen naar de kenmerken van warmhoudlades.

Verwarmingsladen zijn afzonderlijke kooktoestellen die een lage warmte-instelling gebruiken om ervoor te zorgen dat uw gerechten verwarmd blijven en klaar zijn om te worden gegeten, ongeacht wanneer u ze hebt bereid. Ze kunnen ook borden opwarmen en zelfs brooddeeg rijzen – de laatste stap voor het bakken. Warmhoudladen worden meestal geïnstalleerd met een bijbehorende wandoven, maar ze kunnen ook alleen worden geïnstalleerd. En het beste van alles is dat verwarmingslades door hun inbouwmogelijkheid naadloos in uw bestaande keukenkastje passen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over lompe metalen apparaten die uw smetteloze kookruimte nog rommeliger maken. De meeste modellen verbergen ook het bedieningspaneel achter de voorklep, en kunnen op maat worden ontworpen zodat ze bij uw kasten en aanrechten passen.

Als u er nog steeds niet van overtuigd bent dat u een extra verwarmingstoestel in uw keuken nodig hebt omdat u al een microgolfoven of een broodroosteroven hebt, overweeg dan de volgende redenen waarom een warmhoudlade het ultieme kookgereedschap voor uw levensstijl kan zijn.

Waarom geen microgolfoven of broodrooster?
De kans is groot dat u zich afvraagt: “Waarom een warmhoudlade kopen als ik al een broodrooster heb?” Draagbare verwarmingstoestellen zoals broodroosters en magnetrons zijn ideaal als u snel iets warms wilt eten, maar ze hebben ook enkele nadelen. Een van de grootste afknappers van de magnetron is hoezeer hij je tarief verandert. Microgolven verminderen de hoeveelheid voedingsstoffen in uw voedsel, wat betekent dat u niet de essentiële vitaminen en mineralen binnenkrijgt die u nodig hebt. Een magnetron kan bijvoorbeeld de hoeveelheid vitamine B12 met 30 tot 40 procent verlagen. Tegen de tijd dat je je gerecht eindelijk opwarmt, heb je misschien geen voedingsstoffen meer over.

Hoewel broodroosters niet alle gezondheidsbevorderende mineralen en vitaminen uit voedsel halen, hebben ze wel enkele nadelen. Hoewel ze minder ruimte innemen dan de meeste huishoudelijke apparaten, kunnen broodroosters slechts een kleine hoeveelheid voedsel tegelijk opwarmen, dus als u veel monden te voeden hebt, zult u ze laten wachten. Broodroosters verbruiken ook minder warmte dan magnetrons en traditionele ovens, wat betekent dat ze energiezuinig zijn, maar uw gerechten waarschijnlijk niet zo goed zullen kunnen verwarmen.

Waarom een warmhoudlade?
Als u en uw gezin veel onderweg zijn, kan het moeilijk zijn om een moment te vinden waarop u samen een maaltijd kunt gebruiken. Gelukkig maakt de warmhoudlade het voor gezinnen mogelijk om ondanks hun drukke schema’s toch verse maaltijden te nuttigen. Het enige wat u hoeft te doen is de plaat in de lade te plaatsen en u heeft in een mum van tijd een warm, smakelijk gerecht. De meeste warmhoudladen zijn uitgerust met een vochtige stand, die het voedsel zijn “net gekookte” smaak en uiterlijk geeft. Gebakken voedsel kan ook opnieuw worden verwarmd met de knapperige stand, zodat geen enkel frietje zacht en klef wordt. Bovendien onttrekt de warmhoudlade geen vitale voedingsstoffen aan het voedsel, zodat u zeker weet dat u al uw belangrijke vitaminen voor die dag binnenkrijgt.

De temperatuur van een warmhoudlade is meestal maximaal 200 graden Fahrenheit, wat voldoende is om elk gerecht warm te houden tussen vergaderingen en naschoolse activiteiten.  Omdat de meeste warmhoudladen tussen 27 en 30 inch breed zijn, zijn ze groot genoeg voor zes grote borden – perfect voor die familievakanties waarbij uw gasten gewoon geen tweede of derde bord kunnen laten staan.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 12 februari 2014. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts