Upgraden naar een luxe inbouw wasmachine bespaart tijd en geld


Laatst gewijzigd
November 12, 2020

Voor grote gezinnen is de was onvermijdelijk. Kinderen vinden vaak vindingrijke manieren om hun kleren vuil te maken die meerdere wasbeurten en zelfs handwasjes vergen om weer schoon te worden. Vooral voor mensen met een drukke agenda kan het een verspilling van tijd zijn om de hele dag te wachten tot de wasmachine klaar is met zijn cyclus.

Dat is waar een luxe front-loading wasmachine en droger de dag kan redden. In tegenstelling tot oude bovenladers hebben voorladers over het algemeen kortere wascycli. Bovendien verbruiken ze minder water en energie, wat niet alleen tijd in uw dag bespaart, maar op lange termijn ook geld in uw portemonnee.

Kosten besparen en tijd besparen
Wie een oude, lawaaierige wasmachine heeft, merkt onmiddellijk hoe inefficiënt verouderde modellen zijn op het vlak van energie-efficiëntie en waterverbruik. Een bovenlader die overmatig trilt, gebruikt waarschijnlijk te veel elektriciteit om de motor aan te drijven, wat u op uw elektriciteitsrekening kan kosten.

Energy Star heeft echter uitgelegd dat voorladers aanzienlijk beter zijn voor het milieu en voor uw portemonnee dan hun bovenladers. De gemiddelde voorlader verbruikt slechts 270 kilowattuur en 85 dollar per jaar, in tegenstelling tot de sterk variërende bedragen voor bovenladers.

Wasmachines met voorlader hebben ook een waterstraalsysteem dat de kleding periodiek doordrenkt met een krachtige straal. Omdat deze machines niet een hele kuip met water vullen, verbruiken ze slechts 15 gallons per lading, vergeleken met 23 voor bovenladers. Over de gemiddelde levensduur van een voorlader wasmachine, kunt u 27.000 gallons water besparen.

Het innovatieve waterstraalsysteem verkort ook de cyclustijd. In plaats van kleding in water te weken, het wasmiddel door de hele lading te roeren en de kleding vervolgens te drogen, centrifugeren voorladerwasmachines uw kleding door waterstromen met hoge druk. De tijdsbesparing betekent meer wasgoed dat sneller schoon is.

Recente innovaties
Hoewel voorladerwasmachines ongetwijfeld het kroonjuweel van de moderne markt voor wasmachines zijn, zijn de fabrikanten het ontwerp van de machines steeds blijven verbeteren om de energie-efficiëntie en het gebruiksgemak te verhogen.

Remodelista legt uit dat schimmel en meeldauw in de kuip en op de lip van de deur een probleem vormden bij de vroegere front-loading modellen, maar dat front-loading wasmachines nu zijn uitgerust met automatische systemen om de deuren open te houden. Dit bevordert het drogen aan de lucht en elimineert het gevaar dat schadelijke stoffen in uw nieuwe luxe machine groeien.

Als u eenmaal rekening houdt met antibacteriële oppervlakken en waterafvoermechanismen, kan een upgrade naar een luxe voorlader wasmachine een logische keuze lijken.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 19 maart 2014. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts