Het vervangen van een ingebouwde Sub Zero Koelkast: 532, 550, 561, 601R & More


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Als u een van de vele Sub Zero koelkastklanten bent met de populaire 532, 550, 561, 601R, en andere 500 & 600 serie modellen, is het misschien tijd voor een upgrade. Sub Zero koelkasten introduceerden hun 500 serie in 1987 en de 600 serie kwam in 1996. Met een gemiddelde levensduur van 18 tot 20 jaar voor de bekroonde 500 en 600 series koelkasten, nadert uw Sub Zero koelkast wellicht het einde van zijn levenscyclus.

Velen van ons vermijden echter de vervanging van een ingebouwde koelkast die in onze kasten is geïntegreerd. Het is een ontmoedigende taak die heel wat vakkennis kan vereisen, zowel voor het verwijderen van de oude eenheid als voor het installeren van de nieuwe. Trouwens, alleen al het prijskaartje van een nieuwe Sub Zero-koelkast zou u een beetje kunnen doen aarzelen. Gelukkig kunnen wij u deze nuttige gids aanbieden om u door het upgradeproces te loodsen.

AANBEVOLEN VIDEO:

Bekijk onze video review van Sub Zero koelkasten

Maar eerst een beetje aanmoediging – u zou kunnen denken dat de nieuwere Sub Zero modellen weinig nieuws te bieden hebben. U kunt gerust zijn in de wetenschap dat Sub Zero als beste koelkastmerk al lang gericht is op voortdurende innovatie en verfijning van hun producten in de loop der tijd. Als gevolg daarvan brengt elke nieuwe update van hun koelkastlijn echt innovatieve en nuttige upgrades die gebruikers zullen waarderen.

Met dat in gedachten, laten we eens kijken wat een upgrade u oplevert.

Wat levert het vervangen van mijn Sub Zero koelkast mij op?

Het begint met een lijst van werkelijk indrukwekkende technologische upgrades, elk ontworpen om de kwaliteit van uw koeling en gebruik te verbeteren.

 • Energie-efficiëntieverbeteringen en Energy Star-kwalificatie
 • Stillere werking dankzij moderne compressoren
 • Drastisch verbeterde conservering van voedsel voor een langere houdbaarheid en een betere smaak
 • Luchtzuiveraars toegevoegd aan de nieuwe Classic BI-serie. Dit antimicrobiële luchtzuiveringssysteem schrobt de omgevingslucht met tussenpozen van 20 minuten om ethyleen, virussen, schimmels, bacteriën en geuren te filteren
 • Nauwkeurige temperatuurregeling met intervallen van één graad
 • Dubbele compressoren, verdampers en condensors om vriesbrand en geuroverdracht te voorkomen

Geavanceerde technologie is niet alles wat je krijgt door te upgraden. Nieuwe Sub Zero-modellen bieden ook tal van gemakken en ontwerpupgrades.

 • Modern handvatdesign dat past bij de meeste luxueuze toestellen op de markt, vooral bij toestellen van het merk Wolf
 • LED interieurverlichting voor rijke, heldere verlichting
 • Waterdispenser in het interieur op de meeste modellen
 • Gelaste en gepolijste deurranden voor een strakke, gestroomlijnde look
 • Soft Close groentelade die voedsel twee graden koeler bewaart dan de rest van de koelkast
 • Max Ice functie verhoogt de ijsproductie met 30% in een periode van 24 uur
 • Meer aangepaste configuraties en stijlen
 • Algemeen schoner ogende dubbele installatiekits voor een optisch mooie installatie

Naast deze kenmerken is elk nieuw model ontworpen om 20 jaar regelmatig gebruik te weerstaan, waarbij elk apparaat streng is getest volgens de strenge normen van Sub Zero. Sub Zero biedt ook in de VS gevestigde klantenondersteuning, 24 uur per dag, 7 dagen per week, zodat u nooit zonder begeleiding zit tijdens gebruik of installatie.

Welk model vervangt mijn oudere koelkast?

Het vinden van het nieuwe modelnummer dat uw oude Sub-Zero vervangt, kan een ontmoedigende taak zijn. Wij hebben de volgende grafieken samengesteld om u te helpen het exacte model te vinden dat uw huidige koelkasten vervangt.

Welk huidig model vervangt mijn 500-serie Sub-Zero? (Gewoonlijk aangekocht tussen 1987 en 1995)

Oud Sub-Zero model Nieuw Sub-Zero model
501F serie BI-36F
501R serie BI-36R
506 Serie UC-15i
511 Serie BI-30U
532 Serie 648PRO of 648PROG
532 Serie BI-48S of BI-48SID
542 Serie BI-42S of BI-42SID of BI-42UFD
550 Serie BI-36U of BI-36UFD
561 Serie BI-36S of BI-36UFD
590 Serie BI-48SD of BI-48SID

Welk huidig model vervangt mijn 600-serie Sub-Zero? (Gewoonlijk aangekocht tussen 1996 en 2008)

Oud Sub-Zero model Nieuw Sub-Zero model
601F serie BI-36F
Serie 601R BI-36R
Serie 611 BI-30U
632 Serie BI-48SD of BI-48SID
642 Serie BI-42S of BI-42SID of BI-42UFD
650 Serie BI-36U of BI-36UFD
661 Serie BI-36S of BI-36UFD
680 Serie BI-42S of BI-42SID of BI-42UFD
685 Serie BI-42S of BI-42SID of BI-42UFD
690 Serie BI-48SD of BI-48SID
695 Serie BI-48SD of BI-48SID

Andere vervangingsmodellen

Oud Sub-Zero model Nieuw Sub-Zero model
201FD serie BI-36F
215FD-serie BI-36F
211 Serie BI-30U
215R serie BI-36R
235 Serie UC-15i
241 Serie BI-36U
244 Serie UC-24
251 Serie BI-36U
Serie 2511 BI-36U
Serie 2711 BI-36U
Serie 2811 BI-36U
Serie 3211 BI48S of BI-48SID
315i Serie UC-15i
361 Serie BI-36S

Wie kan een Sub Zero installeren?

Als u een nieuwe Sub Zero koelkast wilt laten installeren, kunt u het beste eerst contact opnemen met een van de vele Sub Zero experts van Designer Appliances. Van daaruit kunnen wij u stap voor stap helpen bij de voorbereiding van de installatie. Bovendien voegen onze fabrieksgecertificeerde installaties een extra jaar toe aan uw Sub Zero fabrieksgarantie.

Voordat u contact met ons opneemt, kunt u overwegen deze middelen paraat te hebben, zodat wij u volledig van dienst kunnen zijn en alle informatie kunnen geven die wij nodig hebben.

 • Het exacte modelnummer van uw bestaande koelkast (de koelkast die wordt vervangen). Dit is meestal te vinden op een sticker die op de binnenwand van de koelkast is geplakt
 • Een foto van de eenheid, inclusief de omringende kasten
 • Uw voorkeur voor roestvrij staal of uw originele panelen, zodat wij u kunnen begeleiden bij eventuele aanpassingen die nodig zijn
 • Informatie over toegankelijkheid in uw huis (bijv. Is er een lift? Hoe hoog is de lift? Wat is de vrije hoogte van de trap?)

Meer koopstimulans – Bespaar $500 met Sub Zero loyaliteit

Gedurende een beperkte tijd biedt Sub Zero tot $500 krediet aan klanten die hun 500 of 600 serie koelkast upgraden naar een nieuwe inbouwkoelkast. Het enige wat je nodig hebt is het serienummer van je oude Sub-Zero koelkast.

Deze korting varieert lichtjes van kwartaal tot kwartaal, daarom is het raadzaam om bij uw plaatselijke toestellenwinkel te informeren naar specifieke details. Als u belt, vraag dan ook of u deze promotie kunt combineren met $1.000 korting op Sub Zero Wolf pakketten.

Zijn er betaalbaardere inbouwkoelkastopties?

De inbouwkoelkasten zijn niet goedkoop. Bovendien hebt u gespecialiseerde ploegen nodig om ze in uw huis te verwijderen en te installeren. Toch zijn er alternatieve inbouwkoelkasten die wellicht betaalbaarder zijn dan een Sub Zero. Deze koelkasten passen in dezelfde uitsparingen.

Conclusie

Met bijgewerkte technologie, een sterk verbeterd ontwerp en gebruiksgemak, en een robuuste garantie en kredietaanbieding, is er werkelijk geen betere tijd dan nu om uw Sub Zero koeling naar de moderne tijd te brengen. Als u de bewezen superieure kwaliteit van Sub Zero wilt met een vernieuwd, modern uiterlijk, upgrade dan vandaag nog naar de Classic BI-serie.

Bezoek de grootste Sub Zero Wolf Cove Showroom in NY NJ

FAQs

Zijn Sub Zero en Wolf hetzelfde bedrijf?

Ja. Sub Zero heeft zo’n 20 jaar geleden Wolf fornuizen overgenomen en de merknaam intact gehouden.

Zijn er voordelen bij de aankoop van een Sub Zero koelkast met een Wolf Range?

Ja. Het bedrijf voert af en toe promoties uit om de verkoop van pakketten te stimuleren. Neem contact op met onze verkoopmedewerkers voor meer informatie over beschikbare incentives.

Zijn Wolf Ranges de prijs waard?

Wij denken van wel. Het is echter de moeite waard de Wolf-gamma’s in detail te onderzoeken alvorens deze dure aankoop te doen. We hebben verschillende video-reviews en blogposts die u kunnen helpen.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 23 februari 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts