Vitamix 7500 versus 750: welke blender is beter?


Afbeelding Product Details
Beste keuze Vitamix 750 Gebruiksvriendelijk

BPA-vrije behuizing

Voorgeprogrammeerde modi

Bekijk de prijs
Beste prijs Vitamix 7500 Betaalbaarder

Variabele snelheid

Pulse Eigenschap

Bekijk de prijs

Elke Vitamix blender zal moeilijk te verslaan zijn. Sommige fans van het indrukwekkende productassortiment van het bedrijf kunnen zelfs zo ver gaan te zeggen dat de enige blender die een Vitamix blender kan verslaan een andere Vitamix blender is.

 

Hoewel dat een vraag voor een andere dag is, is het in ieder geval veilig om te zeggen dat deze fabrikant een geschiedenis heeft van het maken van uitstekende keukenapparatuur.

De Vitamix 7500 en de Vitamix 750 kunnen twee van hun allerbeste producten zijn. Met dat in het achterhoofd gaan we ze vandaag tegen elkaar opzetten om te zien wat het beste is voor uw keuken.

De keuze zal moeilijk zijn. Met beide opties krijg je een ongelofelijke 2.2 pk motor, een vernieuwde motorbehuizing voor geluidsonderdrukking en betere koeling, tien versnellingen en een indrukwekkende 64-ounce container.

Maar de 750 kantelt de 7500 wel een beetje uit op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. De 750 heeft vijf voorgeprogrammeerde instellingen waarmee u met één druk op de knop veelvoorkomende mengtaken kunt uitvoeren.

Je betaalt wel voor het gemak. De 750 is toevallig ook duurder dan de 7500, wat de aantrekkingskracht op de budgetkopers kan verminderen.

Lees verder om erachter te komen of meer functies meer geld waard zijn.

Wat zijn de verschillen tussen de twee?

Prijs (winnaar – de Vitamix 7500):

Deze beide mengers zijn niet alleen duur in vergelijking met andere producten, maar ze zijn ook duur in vergelijking met de rest van de Vitamix productlijn.

 

Aangezien dit twee van hun nieuwere eenheden zijn, zijn ze allebei erg duur. De 750 is echter iets nieuwer dan de 7500 en daarom ook iets duurder.

Zoals we al zeiden, je krijgt wel een beetje meer voor je geld. Maar als u waarde hecht aan het besparen van een paar dollar in plaats van het krijgen van een paar meer functies, dan geeft u misschien de voorkeur aan de 7500.

Gebruiksgemak (Winnaar – de Vitamix 750):

Zoals we in de inleiding hebben vermeld, is het grote verschil tussen deze twee opties het opnemen van voorgeprogrammeerde instellingen die alleen in de 750 te vinden zijn. Met deze instellingen kunt u met een druk op de knop warme soep, koude desserts, smoothies en gepureerde groenten en fruit maken. Er is ook een voorgeprogrammeerde instelling voor zelfreiniging.

 

Dit alles gezegd hebbende, is het belangrijk om in gedachten te houden dat de 7500 ook al deze dingen kan doen. Terwijl je misschien een beetje met de snelheidsinstellingen moet spelen om uit te vinden welke optie het beste is om wat te doen, kan de 7500 alles doen wat de 750 kan.

Voor sommige mensen is het opnemen van voorgeprogrammeerde instellingen belangrijk. Voor andere gebruikers zijn ze niet zo belangrijk. Uiteindelijk zul je zelf moeten beslissen in welk kamp je valt. Hoe dan ook, als u de instellingen wilt, vindt u ze in de 750.

Alles anders: Stropdas

De 7500 en de 750 hebben echt de meeste dingen gemeen. Met een van beide opties krijgt u een geavanceerde behuizing, veel vermogen en enorme containers die tot een halve gallon van gemengde goedheid kunnen maken.

 

Ze zijn ook allebei even veelzijdig, met de mogelijkheid om koffie te malen en soepen, ijs of zelfs pizzadeeg te maken.

Zoals u zich ongetwijfeld al heeft gerealiseerd, hebben de enige echte verschillen tussen deze blenders betrekking op de prijs en de instellingen. Op elke andere afdeling zijn de opties gebonden.

Snelle afbouw van Vitamix 7500:

Voordelen

 • Betaalbaarder dan 750
 • Tien Snelheidsinstellingen
 • Krachtige
 • 64-unce container
 • Nieuwe behuizing Geoptimaliseerd voor Cool en Rustig lopen

 

Quick Rundown of Vitamix 750:

Voordelen

 • Voorgeprogrammeerde modi
 • Tien Snelheidsinstellingen
 • Krachtige
 • 64-unce container
 • Nieuwe behuizing Geoptimaliseerd voor Cool en Rustig lopen

Nadelen

 • Duurder dan 7500

Wat de gebruikers zeggen

Zowel de 750 als de 7500 worden genoten door de mensen die ze gebruiken. In het bijzonder zien we veel liefde voor de presets in de 750. Veel gebruikers houden van de mogelijkheid om gewone levensmiddelen te maken zonder dat ze het proces moeten overdenken.

 

De nieuwe motorbehuizing krijgt ook veel liefde (hoewel gebruikers zich niet realiseren dat dit is wat ze prijzen). We horen van veel mensen die melden dat beide eenheden aanzienlijk stiller lopen dan ze verwachtten.

We hebben niet veel klachten gehoord over beide blenders. We hebben gehoord van enkele gebruikers van de 7500 die moeite hebben om zich aan te passen aan het leven zonder voorinstellingen.

Inderdaad, als u gewend bent aan standaard blenders die geen variabele snelheidsinstellingen hebben, kunt u in eerste instantie de opties ontmoedigend vinden. De meeste gebruikers waar we van gehoord hebben, passen zich uiteindelijk echter wel aan.

Conclusie

Dus, welke te kopen? Uiteindelijk zal de beslissing afhangen van wat je hoopt uit deze aankoop te halen. Kopers die het allerbeste willen wat ze kunnen krijgen, vinden het bij de 750. Voorgeprogrammeerde instellingen kunnen echt leuk zijn om te hebben als je niet te veel moet nadenken als je je ochtend smoothie maakt.

 

Als u zich echter aan een budget probeert te houden, vindt u het gebrek aan modi in de Vitamix 7500 misschien niet erg. Variabele snelheidsinstellingen zijn eigenlijk een van de beste aspecten van Vitamix mengers. Hoewel het uitsluitend op hen vertrouwen vereist dat ze zich aanpassen aan een leercurve, is het zeker niet het ergste in de wereld.

Uiteindelijk krijg je een goede blender met een van beide opties. U hoeft alleen maar voor uzelf te beslissen wat het meest geschikt is voor uw behoeften.

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

Recent Posts